Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

Merginos, labai brangūs šičia lipdukai. Kioskuose yra kelis kart pigiau, kinietiški, spalvingi,blizgūs - širdučių... Pasižiūrėkite metaliniuose kioskuose - ne spaudos o kituose, Norfoje, Gariunuose. Kas Vilniečiai, prie autobusų stoties geltoni paviljonai, anuose beveik kiekviename rasite lipduku.
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 19, 21:31)
Merginos, labai brangūs šičia lipdukai. Kioskuose yra kelis kart pigiau, kinietiški, spalvingi,blizgūs - širdučių... Pasižiūrėkite metaliniuose kioskuose - ne spaudos o kituose, Norfoje, Gariunuose. Kas Vilniečiai, prie autobusų stoties geltoni paviljonai, anuose beveik kiekviename rasite lipduku.

buvau ir ten sdn tose paviljonose, ziurejau lipdukus- visur vaikiskiski tik piesinukai... verysad.gif
bet seip yra visokiu smulkmenu pvz: medaliai molinai pvz"geriausiam sokejui" ir pan. ir iremintu apdovanojimu visokiu irgi maciau su piesinukais... statuleliu jaunuju yra, balandziu, seimos banku ivairiu dydziu, nameliu- tipo namu zidinys, stikliuku su uzrazais...
Atsakyti
Širdelių, drugelių, gėlyčių tikrai turi būti, gal klausti reikia.... ne viena kartą savo dukrytėms esu pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 18, 22:42)
Man reikia. Tik ar galėtum siusti pastu?

Galeciau, o kiek reiketu vienetu?
Atsakyti
Pagaliau pribaigiau savo scenarijų - žinokit...neliko laiko nei vaikų vardų rinkimui, nei kokiems linkėjimų rašymams, nei nesiplėčiau su kraičio dalyba. g.gif Kaip Jūs manot, ar būtinai reikia įtraukt į scenarijų? g.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit žodžius prieš jauniesiems pjaunant tortą? Mano nuotaka užsimynė kad norėtų, tai reikią skubiai suktis iš padeties.
Vaje mergaites jau šeštadienį startuoju mega_shok.gif
Atsakyti
Manau, pliusas kai nuotakos pasako ko nori, manoji tai kazkaip labai metesi doh.gif
Nu, bet o ka sako pjaustant torta, niekad negirdejus g.gif
"Siulau pjauti lygiais gabaliukais, kad sveciai nesusimustu..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 19, 22:54)
Mergaites gal kuri turit žodžius prieš jauniesiems pjaunant tortą? Mano nuotaka užsimynė kad norėtų, tai reikią skubiai suktis iš padeties.

Aš taip pasirašiau :Kaip jie valgys medų medaus mėnesį, mes nematysime, tačiau pažiūrėsime, kaip jie valgys pirmą gabalėlį saldaus torto 4u.gif
Ką čia daugiau prigalvosi...
Jūs tariatės su nuotaka, o manoji grįš tik kitą savaitę iš užsienio,tai jokių pasitarimų ir pageidavimų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 19, 20:31)

TAi man tų rutuliukų reikėtų. Gėlytės, širdutės man netinka schmoll.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 19, 23:02)
Manau, pliusas kai nuotakos pasako ko nori, manoji tai kazkaip labai metesi doh.gif
Nu, bet o ka sako pjaustant torta, niekad negirdejus g.gif
"Siulau pjauti lygiais gabaliukais, kad sveciai nesusimustu..." biggrin.gif

thumbup.gif
O aš per savo vestuves turėau tikrą šventę pilną staigmenų. Nesakiau nieko ko noriu ko ne. O dabar va kai liudininkais būsime tai derinu, klausiu...Pusė šventiškumo dingsta rolleyes.gif

Dėkui kad užrodėte temelę kur daiktelių yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikota: 19 rugpjūčio 2010 - 22:19
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 19, 19:13)
yra yra tokia tema stai CIA

Zinok cia daugiau vestuvines sukneles, bet yra kita tema, ijungus eini zemyn ir bus tema KITAS tai ten parduoda, keicia ivairiu dalyku
Papildyta:

Na cia buvo mano zodziai, kai daviau svocios pyraga, bet gal kazka pakeisi ir panaudosi
ŽYDĖJO OBELYS IR VYŠNIOS, VIENGUNGIAI BUVOT JŪS.
PRABĖGO DIENOS, NEBEGRĮŠ JAU, SUMAINĖT AUKSO ŽIEDELIUS.
SUDIE, VIENGUNGIŠKA LAISVUŽE KAIP VIESULAS LINKSMA,
NAUJĄ PASITIKITE DALUŽĘ – JŪS VYRAS IR ŽMONA.
NEMESKIT KELIO DĖL TAKELIO - GYVENIMAS SALDUS,
SVOČIOS RAGAUKITE PYRAGO DALINDAMIES PER PUS.
RAGAUKITE, MIELI TĖVELIAI, JUMS MEILĖS DIDELĖS,
IŠLEIDOTE VAIKUS Į KELIĄ, AUGINOT IŠ ŠIRDIES.
RAGAUKIT, PABROLIAI IR SESĖS, JŪS NUOSTABUS BŪRYS,
JAUNI DAR ESAT, NEPATYRĘ, DAR VISKAS PRIEŠ AKIS.
SVEČIAI, RAGAUKITE UŽ DAINĄ, LINKĖJIMUS GERUS.
JAUNYSTĖ VIESULU PRAEINA, UŽ MEILĘ KELKIT BOKALUS!!!!

Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 12:48)
turiu jau nusipirkus, o koki uzrasa ten reikia uzklijuoti g.gif

Gal kazka tokio
Kočėlas:
jei vyras užsiaugintų didelius ragus, šis įrankis padės juos numušti.

Papildyta:
Mergaites gal kuri turit žodžius prieš jauniesiems pjaunant tortą?

* Na, o palinkėjus jauniesiems ilgo ir nuostabaus gyvenimo, palinkėkim, kad jis būtų dar ir saldus. Toks saldus, kaip šis vestuvinis tortas. Tegul parodo jaunieji, kaip moka dalytis gyvenimo saldumynais. Štai jums torto lopetėlė te bus tai pirmas bendras daiktas pirmam bendram darbui .

Atsakyti

Sėkmės ir gero oro. Man taip pat šį šeštadienį vestuvės. dar norėjau paklausti ar darėte vestuvių laikraštį ir jei taip, tai kaip jį pristatysite?
Atsakyti
Ačiū visom už patarimus, už informacijos pasidalyjimą.
Papildyta:
QUOTE(seretide @ 2010 08 20, 02:31)
Sėkmės ir gero oro. Man taip pat šį šeštadienį vestuvės. dar norėjau paklausti ar darėte vestuvių laikraštį ir jei taip, tai kaip jį pristatysite?

Sėkmės tikrai prireiks, ačiū.
Aš laikraštuko nedariau, man jis nepatinka, kažkaip nedraugauju su juo.
Atsakyti