Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(saldainia @ 2010 07 29, 12:12)
o sakykit lėkštę daužo jaunikis kam?

Tam, kad visi suskaičiuotų kiek vaikučių santuokoje gims. Čia tokia tradicija...
Atsakyti
Labas visosms darbščiom svočiūtėms.....mano sūnui iškilo toks "blondiniškas" lotuliukas.gif klausimas ė kurį aš neturiu atsakymo. kai jaunikis važiuoja pas nuotaką, pagal paprotį, turi nuvešti mamai puokštę gėlių, o tėčiui butelį vyno. tai jis manęs ir klausia, kodėl butinai butelys vyno, o ne brendžio ar šnapso, o gal ir gero alaus(jei mėgėjas). Tikrai nežinau ką jam atsakyti blush2.gif blush2.gif ....Pagelbėkit PLYZZZZZ
Atsakyti
QUOTE(Danė @ 2010 07 29, 12:41)
Labas visosms darbščiom svočiūtėms.....mano sūnui  iškilo toks "blondiniškas"  lotuliukas.gif  klausimas ė kurį aš neturiu atsakymo. kai jaunikis važiuoja pas nuotaką, pagal paprotį, turi nuvešti mamai puokštę gėlių, o tėčiui butelį vyno. tai jis manęs ir klausia, kodėl butinai butelys vyno, o ne brendžio ar šnapso, o gal ir gero alaus(jei mėgėjas). Tikrai nežinau ką jam atsakyti blush2.gif  blush2.gif ....Pagelbėkit PLYZZZZZ

Nežinau tiksliai, bet gal priklauso nuo krasto, jei aplink Biržus,tai tikriausiai bačką alaus vezti turėtų bigsmile.gif Visos tradicijos is gyvenimo papročių kilusios,tai būtų logiška smile.gif
O jei rimtai, tai čia rašo,kad degtinę piršliai atkimšdavo: straipsnis
Atsakyti
labai neblogas straipsnis - AČIŪ 4u.gif bet čia kalba eina apie tai, kai vaikinas važiuoja pirštis. O aš klausiau kai jaunikis vestuvių dieną važiuoja jaunosios pasiimti iš namų( prie santuoką). blush2.gif
Atsakyti
gal kas žodžių turit prie dovanojant taures?

Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 07 29, 12:25)
gal kas žodžių turit prie dovanojant taures?

Gal tiks sie

Kad turėtumėt ką pripildyti šampanu, keliant pirmąjį savo bendro gyvenimo tostą, mes dovanojame jums šias taures. Šios dvi taurės vertos viena kitos tik tuomet, kai yra šalia, kartu. Saugokite šias taures ilgus metus, kaip šios dienos prisiminimą. Pažadėkite, kad tostą už deimantines savo vestuves taip pat gersite iš šių taurių.
Atsakyti
QUOTE(Danė @ 2010 07 29, 13:20)
labai neblogas straipsnis - AČIŪ  4u.gif bet čia kalba eina apie tai, kai vaikinas važiuoja pirštis. O aš klausiau kai jaunikis vestuvių dieną važiuoja jaunosios pasiimti iš namų( prie santuoką).  blush2.gif

aa, nesupratau ax.gif bet apie vestuviu diena vezamas dovanas is viso nieko nebuvau girdejusi blush2.gif
Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif
as turiu toki klausima, nes permetus akimis temele, neradau nieko panasaus g.gif gal galite patarti, koki sveiknima ar grazia atrakcija islydint is namu nuotaka, galetu atlikti jos du paaugliai sunus. is pradziu maniau, gal kad jie iziebtu ugnies i zidinuka, kuri veliau prie vakarinio stalo perduotu ir jaunuju tevai, bet kazkaip nelimpa si mintis, gal kokiu dar turite minciu ar jau turejote tokia panasia situacija, kur nuotaka teka antra karta ir turi du vaikus, o jaunikui pirmosios vetuves ( vaiku neturi). islydesime juos abu kartu is ju bendtru namu (gyveno susimete)
tai va blush2.gif
labai aciu 4u.gif
Atsakyti
man labai patiko tos gelytes vazonelyje is saldainiu mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif nerealiai atrodo, thumbup.gif as jau atpirsliavau, bet galvoju gal teveliu sidabrinems vestuvems galeciau kaip stalo dekoravimui panaudot, vietoj tu sladaininiu atsibodusiu rolleyes.gif ar lengvai paskui tie saldainiai nusiima? ir kur pirkot medziagas gipsa ir oaze? liktai taip vadinasi blush2.gif o kokiusklijus naudojot priklijuojant? rolleyes.gif
Atsakyti
Liko nuo vestuviu 40 vienetu balionu baltu perlamutriniu biskuti, gal kam reik, uz petaka atiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bon_bon @ 2010 07 28, 15:27)
0 štai pirmasis mano blynas (gal kiek ir prisvilęs,, bet...) Ant šito torto dar bus lapukai žali, bet juos įdėsiu tada, kai svečiai po mažą palinkėjimą ant jų parašys. smile.gif Taigi linkėjimų tortas:

Kad ir pimas blynas bet manau,kad neprisvyles, thumbup.gif grazus
Atsakyti
Na, merginos, tos kurios dar ieskote seimos zidinio ar siaip kazko grazaus is stiklo. Siandien Kaune senamiestyje uztikau tokia stiklo pardotuve, Vilniaus gatveje, parduotuves pavadinimo tai lyg ir nera, bet randasi gal priesais Kazimiero knygyna, nu kokiu ten grozybiu prisiziurejau: tauriu, zidiniu ir siaip visokiu suvenyru. Tiesa, turiu pasakyti, kad zidiniu kainos tai tokios gan dideles, net iki kokiu 500 Lt. Bet pagalvojau, pas ka platus biudzetas, tai tikriausiai rasite ko nors, aisku yra daug graziu ir iki 100 Lt.
As tai aisku pati brangiausia nuziurejau, labai originalaus dizaino, bet cia tikriausiai kaip jau busi turtinga svocia. Ten ir graviruoja ir kaip supratau net gali pagaminti pagal uzsakyma g.gif
O siaip tai dar norejau pasiklausti, ar darote koki nors pareigu pasiskirstyma teveliam. Kazkaip as galvoju gal reiktu cia kazka sugalvoti blush2.gif
Atsakyti