kai sedes visi prie stalu paduosiu atspauzdintus lapus "jeigu as buciau mergaite" ir "jeigu as buciau berniukas"-radau pas mus temoje http://www.supermama...howtopic=621825 - kitoj pusej priklijuosiu po voka, kas nores ides pinigeliu uz mergaite kas nores uz berniuka- taip kartu ir vardai bus ir issiaiskinsim kas pirmas gims...
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 08:55)
Sveikutes
kaip jums atrodo jeigu vienos dienos vestuves ar reikalingas suris. Cia viena moterele patare, kad svocia turi nestis suri o ne torta. Kaip jus darysit?
kaip jums atrodo jeigu vienos dienos vestuves ar reikalingas suris. Cia viena moterele patare, kad svocia turi nestis suri o ne torta. Kaip jus darysit?
mes ką tik po piršlybų šio savaitgalio, tai sūrio nepirkau ir labai tuo džiaugiuosi, nes karštis ir maisto perteklius,taip kad mano sūriui būtų šakės. Ryte į mažą lėkštutę įdėjau mažulytį kietą sūriuką su kmynais ir visiem to džiaugsmo užteko,kad jaunieji taiiiiip spaudė pirmą naktį kad va kas gavosi.
Nešėmės labai skanų pyragą su aguonom,matyt Totoriškas vadinas.Tai pusryčiai su kava buvo
Svečių pasižadėjimam pirkau dėžutę didelę širdį,bėriau 3 dėžutes rafaelo ir sumečiau lapukus,svečiai ėmė po saldainuką ir skaitė įsipareigojimus.Paskui pasirašė vardus,sudėjom į dėželę ir gražinom jauniesiems.
Ryte į šeimininkus įšventinom,jaunajai padovanojom kočėlą su aprašymu o jaunikiui tualeto atkišėją,tokią pompą,labai jau gražiai supakavau pasakėm,kad pas mus jau nereiklinga tai perleidžiam jiems visiem buvo
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2010 08 19, 13:07)
Pas mus sūrį kaime jau užsakė, aš vietoj torto iš mamos užsiprašiau grybų kupsto O svečiams pas mus bus mamos kepti naminės duonos kepaliukai delno dydžio aprišti drobe ir puošti varpom. Ir šiaip ten viskas su duona bus surišta - prie bažnyčios grūdais apmėtysim
Papildyta:
Papildyta:
o jau grožis
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 11:02)
turėjau dvi atvirutes berniuko ir mergytės atvaizdais,dvi poras kūdykio pirštinėlių,jas pririšau ir su skylamušiu prakaliau skylutes atviruke,perrišau kasinukais rožiniu ir kt. žydru ir siuntėm visiem,Ko tik neprirašė
Ir į skrybėlę sudėjau rož.ir žyd. sukarpytų juostelių,visi traukėm ir žiūrėjom ko daugiau, laimėjo mergytė
Iš tikro antrą dieną visi norėjo kuo daugiau maudytis o ne žaist,tai mes ir nesivarginom.Kas atrodė būtina padarėm,paskui veikė visi kas ką norėjo.
Palydint miegot,davėm žvakelę,VIP kortelę ant durų,ir sportinius marškinėlius su nepadoriom natelėm dar ''varškės''.Muzikantai bandė pagal tas natas pagrot,bet velnias gavosi
Pabroliam po medinį šauštą,kad turėtų kuo šianakt prisivirtą košę kabint,o pamergėm sausų klijų,tipo lūpų balzamas,su spec. etikete su paaiškinimu,kas ir nuo ko. Ir visiem naktinių pramogų užteko
QUOTE(leliuga @ 2010 08 19, 13:55)
mes ką tik po piršlybų šio savaitgalio, tai sūrio nepirkau ir labai tuo džiaugiuosi, nes karštis ir maisto perteklius,taip kad mano sūriui būtų šakės. Ryte į mažą lėkštutę įdėjau mažulytį kietą sūriuką su kmynais ir visiem to džiaugsmo užteko,kad jaunieji taiiiiip spaudė pirmą naktį kad va kas gavosi.
Nešėmės labai skanų pyragą su aguonom,matyt Totoriškas vadinas.Tai pusryčiai su kava buvo
Svečių pasižadėjimam pirkau dėžutę didelę širdį,bėriau 3 dėžutes rafaelo ir sumečiau lapukus,svečiai ėmė po saldainuką ir skaitė įsipareigojimus.Paskui pasirašė vardus,sudėjom į dėželę ir gražinom jauniesiems.
Ryte į šeimininkus įšventinom,jaunajai padovanojom kočėlą su aprašymu o jaunikiui tualeto atkišėją,tokią pompą,labai jau gražiai supakavau pasakėm,kad pas mus jau nereiklinga tai perleidžiam jiems visiem buvo Papildyta:
turėjau dvi atvirutes berniuko ir mergytės atvaizdais,dvi poras kūdykio pirštinėlių,jas pririšau ir su skylamušiu prakaliau skylutes atviruke,perrišau kasinukais rožiniu ir kt. žydru ir siuntėm visiem,Ko tik neprirašė
Ir į skrybėlę sudėjau rož.ir žyd. sukarpytų juostelių,visi traukėm ir žiūrėjom ko daugiau, laimėjo mergytė
Iš tikro antrą dieną visi norėjo kuo daugiau maudytis o ne žaist,tai mes ir nesivarginom.Kas atrodė būtina padarėm,paskui veikė visi kas ką norėjo.
Idomu ka jus rasete prie to kocelo? O su tai pumpa tai geras, gal galit placiau.
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 15:58)
Idomu ka jus rasete prie to kocelo? O su tai pumpa tai geras, gal galit placiau.
kocelo vartojimo intrukcija rasi cia http://www.supermama...344803-550.html o ka ant pacio kocelo rasyt ir as nznau
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 14:22)
kai sedes visi prie stalu paduosiu atspauzdintus lapus "jeigu as buciau mergaite" ir "jeigu as buciau berniukas"-radau pas mus temoje http://www.supermama...howtopic=621825 - kitoj pusej priklijuosiu po voka, kas nores ides pinigeliu uz mergaite kas nores uz berniuka- taip kartu ir vardai bus ir issiaiskinsim kas pirmas gims...
Asmeniskai as esu KATEGORISKAI pries uz betkoki pinigu rinkima per vestuves. Seniau gal ir mada buvo juos rinkti bet dabar....Jauciu kad i ne malona padeti pastatysit dauguma sveciu.
Cia tik mano nuomone, nesupykit
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 14:58)
Kad plačiau negaliu kas tuo kart ant liežuvio galo buvo tai su piršliu ir malėm.Replikų daug,vieni tą siūlo,kiti tą, tai visiem dar mes pritariam
O kočėlas, tai ant nedidelės etiketės padariau bar kodą su jų vestuvių data,uab piršlys ir piršlienė, ir kad tinka sąlyčiui su kupra,galva ir t.t. dėmesio netaikyti į dantis,gali daug prirašyt. Supakavau į gėlių permatomą popierių ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 19, 15:08)
Asmeniskai as esu KATEGORISKAI pries uz betkoki pinigu rinkima per vestuves. Seniau gal ir mada buvo juos rinkti bet dabar....Jauciu kad i ne malona padeti pastatysit dauguma sveciu.
Mes ir jokių rinkliavų neorganizavom,tai kai kurie svečiai net padėkojo,kad nepastatėm jų į nepatogią padėtį. Mes tik visiem mokėjom piršlio pinigais,kas toliau sėdėjo,kol suvokė,kad netikri tai atrodėm labai turtingi piršliai,jaunikui 500 pradžiai,pamergei 100,komendantui 200 už pilstymą
QUOTE(leliuga @ 2010 08 19, 15:12)
Kad plačiau negaliu kas tuo kart ant liežuvio galo buvo tai su piršliu ir malėm.Replikų daug,vieni tą siūlo,kiti tą, tai visiem dar mes pritariam
O kočėlas, tai ant nedidelės etiketės padariau bar kodą su jų vestuvių data,uab piršlys ir piršlienė, ir kad tinka sąlyčiui su kupra,galva ir t.t. dėmesio netaikyti į dantis,gali daug prirašyt. Supakavau į gėlių permatomą popierių ir viskas.
Papildyta:
Mes ir jokių rinkliavų neorganizavom,tai kai kurie svečiai net padėkojo,kad nepastatėm jų į nepatogią padėtį. Mes tik visiem mokėjom piršlio pinigais,kas toliau sėdėjo,kol suvokė,kad netikri tai atrodėm labai turtingi piršliai,jaunikui 500 pradžiai,pamergei 100,komendantui 200 už pilstymą
Papildyta:
Smagu, as tai po 10 lt prisidariau, abieju jaunuju foto ant virsaus. Tai sakiau per " broma" duosim degtines, sampano, saldainiu, ir duosiu kazkiek pinigu kad uzkandos nusipirktu
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 14:05)
kocelo vartojimo intrukcija rasi cia http://www.supermama...344803-550.html o ka ant pacio kocelo rasyt ir as nznau
jau gerulis man patiko
QUOTE(poniav @ 2010 08 19, 14:08)
visiskai sutinku. Žmogus eidamas i vestuves manau viska ka gali sudeda i dovana.
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 10:50)
O sokant valsa, tai pusim burbulus , ka jus apie tai galvojat?
O kada kuri einat svociavoti ir kuriam mieste?
Aš dar svarstau ką daryti. Klausiu jaunosios kokios grindys salėje bus ir tada galvosiu.Šiaip prie burbulų linksta širdelė
Mes 4 d. PNV :bigsmile:
QUOTE(ramux @ 2010 08 19, 10:53)
Ai, mano MB pareiškė, kad nešoks polkos ir taškas Ką daryt, kaip suktis?
Aš pati mielai nešokčiau
MB tai mano šokėjas..o aš mėgstu pašokti bet su laisva apranga ir pan. O čia su kablais ir ilga suknele dar stripinėti reiks
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 11:02)
Kad neapkrauti svečių ir visko ne per daug būtų tai turbūt tik lytį atspėdinės svečiai
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 12:55)
gal kuri zinot kur galima rast vilniuje A4 fotmato lapus-lipdukus, kad galeciau atspauzdint etiketes ant buteliu?
Nežinau Aš užsimušdama ieškau ale papirusinio tokio popieriaus, Gal kas matėte?
QUOTE(poniav @ 2010 08 19, 15:08)
Mes kaivaiko lytį spėsime tai prie atributų siųsime ir centų lėkštelę. Iš ten svečiai ims pinigėlius ir dės arba už mergytę ar už berniuką
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 13:29)
ooo geras. reiktų ir man kokia pusė lapo tų burbuliukų. Ale kitus kur dėti.
Gal kas turite perparduoti?
O gal Sm yra tema kur išparduoda tą ko nepanaudojo ruošianti vestuvėm? Jaučiu visai naudinga būtų
O gal Sm yra tema kur išparduoda tą ko nepanaudojo ruošianti vestuvėm? Jaučiu visai naudinga būtų
[/quote]
yra kazkur tokia tema tikrai maciau...
as ka tik grizau is selevi parduotuvykes nusipirkau muilo burbulus http://www.selevi.lt...o-burbulai.html -idedu nuoroda gal ka sudomins...nes ten seip visokiu idomiu dalykeliu yra...
QUOTE(jusa2 @ 2010 08 19, 12:07)
Apie surius prasnekot, tagal zinot kur galima butu uzsakyti dideli suri. Tik noreciau to kur is saldaus pieno, o ne is varskes, nes sis labai trupa, tai nebus imanoma graziai supjaustyti . Klausiau maximoj, tai tik ta varskes siule
Svociauju rugsejo 4d. Vilniuje
Svociauju rugsejo 4d. Vilniuje
ir man rugsejo 4oji arteja buvaau ir as maximoje ant dienu del surio,jo man siule irgi tuos varskinius,ir maciau pardavime gulejo graziai su bantukais supakuotas tas saldus suris su zele gabaliukais,bet toks nerealei didelis,neziurejau net i kaina,nes zinau kad 200-300gr jo virs 4lt kainuoja,tai tas jauciu nemazai kainavo
o as labai noriu ,kad pagamintu suri su leliuku viduj,maximoje taip nedaro,gal kas pasiulisit,kas viln gali toki padaryt?nors 2-3kg,bet kad leliuka ikistu dar
QUOTE(Nikota @ 2010 08 19, 15:59)
yra yra tokia tema stai CIA
Na, kas del uzraso ant kocelo tai , kiek maciau pirkti tai uzrasa "Butinas namu seiminkei", tai uztat su uzrasu ir nepirkau, nes galvojau geriau sugalvosiu savo. Vistik vietoj jo dovanojom laistytuva ir buvo liuks Apklijavom gelem graziom.
O kas del vardu rinkimo vaikam, tai nusipirkau dvejis blauzdinukus (atrodo taip ten vadinasi), ir ant ju surase vardus.
]iPix[/URL]
O to reikalo del pinigu rinkimo, tipo krikstynom ar dar kazkam, mes atsisakem, nes tiesa sakant, tokie dalykai sveciam stresa varo. Kazkaip man ta mintis ir paciai nelabai patinka tai, va, nusprendem jos atsisakyti
O kas del vardu rinkimo vaikam, tai nusipirkau dvejis blauzdinukus (atrodo taip ten vadinasi), ir ant ju surase vardus.
]iPix[/URL]
O to reikalo del pinigu rinkimo, tipo krikstynom ar dar kazkam, mes atsisakem, nes tiesa sakant, tokie dalykai sveciam stresa varo. Kazkaip man ta mintis ir paciai nelabai patinka tai, va, nusprendem jos atsisakyti