kitur isvis jaunieji eina pirmi, o visa svita uz ju... tai isvis jokiu kalbu ten nereik jum.. laba diena ir tiek...saldainiu, buteli nunesat paduodat ir tiek...o visa kita pg situacija...
mano jaunieji nors ir neieško žodžio kišenėje, bet jau dabar visko bijo. tai šeštadienį išvis bus kaip sugauti. teks šnekėti man ir vis patarinėti saviškiui. skaitydamas scenarijų vis kimba prie žodžių, o po minutės klausia ką sakyti. tas pats bus ir gamtoje
Sveikutes
kaip jums atrodo jeigu vienos dienos vestuves ar reikalingas suris. Cia viena moterele patare, kad svocia turi nestis suri o ne torta. Kaip jus darysit?
kaip jums atrodo jeigu vienos dienos vestuves ar reikalingas suris. Cia viena moterele patare, kad svocia turi nestis suri o ne torta. Kaip jus darysit?
QUOTE(seretide @ 2010 08 19, 08:34)
mano jaunieji nors ir neieško žodžio kišenėje, bet jau dabar visko bijo. tai šeštadienį išvis bus kaip sugauti. teks šnekėti man ir vis patarinėti saviškiui. skaitydamas scenarijų vis kimba prie žodžių, o po minutės klausia ką sakyti. tas pats bus ir gamtoje
man tiesa sakant tas suris vienos dienos vestuvese visai nesirisa.. jaunieji miegot dar gi neejo tai kaip gita suri spaude?
as uzsakiau torta... antros dienos kaip ir nebus, bet ruosiasi vis tiek svita visa susirinkt, tevai, artimieji- jauciu kokie 20-25 zmones bus vel...tik nebe restorane o pas jaunosios tevus namuose....tai va- jei netingesiu tai gal gal dar ka suorganizuosiu del to surio... bet kadangi ta diena bus neoficiali tai labai dvejoju ar reik man cia be reikalo apsikraut...
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 09:01)
man tiesa sakant tas suris vienos dienos vestuvese visai nesirisa.. jaunieji miegot dar gi neejo tai kaip gita suri spaude?
as uzsakiau torta... antros dienos kaip ir nebus, bet ruosiasi vis tiek svita visa susirinkt, tevai, artimieji- jauciu kokie 20-25 zmones bus vel...tik nebe restorane o pas jaunosios tevus namuose....tai va- jei netingesiu tai gal gal dar ka suorganizuosiu del to surio... bet kadangi ta diena bus neoficiali tai labai dvejoju ar reik man cia be reikalo apsikraut...
nu tai vat, man ir kazkaip neitema
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 08:55)
Sveikutes
Jei klausyčiau ir aš visokių patarimų tai vienos dienos vestuves butu "prikistos" kiek imanoma atrakciju ir pan. Bet manau visur reikia saiko.
Pas mus jokiu suriu nebus. O ir torto aš nesivešiu. Tortą pakeisiu kitu saldžiu patiekalu. Tortas iš jaunųjų pusės bus trijų aukštų. Pakaks per akis.
Esu maciusi, kaip per vestuves jaunieji sugriebia saujomis pinigelius ir meta juos i virsu Gal zinote ka simbolizuoja sitas paprotys?
Pas mus vestuves irgi vienos dienos, o kitos dienos ryte gausim kopustienes.... taigi... buvo pageidavimas ir suriui.... Betcia jau jaunoji sake uzsakys, tiksliau jau uzsake.
O del apdovanojimu as irgi imu galvot, gal nereik apsikraut.... Iš pazadu torto kiekvienas gaus po angeliuka... Ai nebezinau.... Jau kita savaite viskas...o entuziazmo 0 ....
O del apdovanojimu as irgi imu galvot, gal nereik apsikraut.... Iš pazadu torto kiekvienas gaus po angeliuka... Ai nebezinau.... Jau kita savaite viskas...o entuziazmo 0 ....
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 08:55)
Sveikutes
Pas mus ir sūrio nebus, sakė, ir torto nereikia, nes ta antra diena irgi bus tokia neoficiali. Galvoju vistiek, kokį šakotį nusivežt.
Mes tai svečiams (t.y. šeimai) dovanosim po puodynėlę medaus - puodynėlės- stiklainiukai kaip ir nupirkti, etiketės užsakytos, belieka medų supilstyti
Dabar dar noriu paklausti - o kur tas juostas rišti šokant valsui?Aprišti ant rankų? Gal kas turit koią foto? Būtų aiškiau, jei realiai pamatyčiau
Labas rytas
QUOTE(ramux @ 2010 08 19, 09:41)
Pas mus ir sūrio nebus, sakė, ir torto nereikia, nes ta antra diena irgi bus tokia neoficiali. Galvoju vistiek, kokį šakotį nusivežt.
Mes tai svečiams (t.y. šeimai) dovanosim po puodynėlę medaus - puodynėlės- stiklainiukai kaip ir nupirkti, etiketės užsakytos, belieka medų supilstyti
Dabar dar noriu paklausti - o kur tas juostas rišti šokant valsui?Aprišti ant rankų? Gal kas turit koią foto? Būtų aiškiau, jei realiai pamatyčiau
Labas rytas
Labas rytas
o as tai darysiu loterija, bus kaip apdovanojimas
O sokant valsa, tai pusim burbulus , ka jus apie tai galvojat?
O kada kuri einat svociavoti ir kuriam mieste?
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 19, 10:50)
o as tai darysiu loterija, bus kaip apdovanojimas
Rugpjūčio 28 d. Tauragėje
Burbulai gražu...
Ai, mano MB pareiškė, kad nešoks polkos ir taškas Ką daryt, kaip suktis?
QUOTE(ramux @ 2010 08 19, 09:53)
Rugpjūčio 28 d. Tauragėje
Burbulai gražu...
Burbulai gražu...
mano ir sake nesoks nekalbes, bet jau dabar viska darys kas pridera. Man padejo kalbejimas kiekviena diena
Mano lapkricio 6 d. Marijampole
O ka darote su vaiko vardo rinkimu