Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

kainos man atrodo visur panasios kiek zinau po 100 duoda... jaunieji pinigelius pirsliui paduoda o tas po sliubo nunesa kunigeliui
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 17, 10:39)
vaje zinomas jausmas!man irgi taip norejo padaryti,bet kai jauniesiems mano pirslelis pasake jok neisleidzia jo zmona tai gavo maniskis stot salia manes!ir ka pasirase dokumentuose o visa vakara vedziau viena!bet nieko baisaus gerai viskas praejo visiems patiko o tai svarbiausia!bet kaip tuie mb nesupranta jok reik palaikymo maniskis net prie stalo nesedejo kaip durne viena!jis kieme mat ji visi nervoja....tai kaip tu sakai atidirbau ,o malonumo nebuvo....

Nu, su tais vyrais taip jau buna. Mes tai su savo vyru pries drauges vestuves beveik nuolat baremes doh.gif . Vis ka jam pasakau, vis "NESAMONE", arba vis burbuliuodavo, kad pinigu daug leidziu, doh.gif tai jau poto net sakyti nesinorejo. Na, o kadangi jis renginiu vedejas, tai buvom sutares, kad ves pramogine dali (zaidimai atrakcijos), o jau as visa oficialiaja dali, bet veliau darbus dalinomes ir visko teko tiek vienam tiek kitam. Dar pries vestuves pasake, cia tavo drauge, tai mazdaug scenariju su jaunaisiais kad derinciau as. Kazkas man tas nebuvo beda, bet veliau pradejo nervinti, kad paskutine diena pradejo karkseti, kad tai to nepkalusei tai ano doh.gif
Na, bet per svente tai labai juo dziaugausi, nes vienas kitam tikrai labai gelbejom, palaikem vienas kita thumbup.gif Veliau vyras mane gyre, sake, kad tikrai manes daug kur klausyti turejo, nes vestuvines tradicijas zinau geriau nei jis. 4u.gif
Bet, norejau pasakyti, kad labai jus suprantu, kaip yra sunku, kai vyras labiau linkes burbuluoti nei kad pagelbeti. Reikia nusiteikti, kad vestuviu pasirengimas kainuos ir pinigu ir nervu, o pati svente, kai esi ir liudininkas ir organizatorius viename, tai jau darbas. Gerai, jeigu viskas gerai, tai darbas malonus, o jeigu kazkas nepasiseka ar dar vyras neparemia bent jau moraliskai tai sunku doh.gif
Na, bet ka jau cia padarysi, mes moterys turim didziuotis tuo jog esam tvirtos ir sumanios ir kartais tuo pralenkiam savo vyrus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 18, 21:03)
Siulau labai baisia nesinervot, jeigu tiek jau nelaimiu, tai zenklas , kad vestuves bus LIUKS!! thumbup.gif
O beje, nors jau vestuviniu svenciu artimiausiu metu kaip ir nenusimato, bet niekaip negaliu cia neuzsukti pasipletkavoti biggrin.gif

Tikiuosi kad viskas bus liuks. Beliko vos dvi dienos. Jeeeeeeeeeeeee ir noriu ir bijau.
Atsakyti
poniav, ka apdovanojimams duosi, medalius ar diplomus?As siaip taip padariau tuos diplomus, bet itariu, kad kai nunesiu atspausdint issikraipysviskas, dydziai neatitiks ir bus daugiau nervu nei naudos....

Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 18, 20:23)
Klausimukas dar toks: ar piršlys už šliubą bažnyčioje turi mokėti  ir jeigu taip, kiek kainuoja šiais laikais?

Pas mus tai jaunieji buvo viska apmokeje, bet kunigelis sako kagi pirslys ir jaunieji uz save susimokejo, dabar poros apsimokes ir bus laisvi, tai jaunimas taip issigando, (nes nevisi buvo pasiruose, kiti masinoj paliko), tai kunigelis sako:) neissigaskit, uz jus pirslys sumokes, tai kas mum beliko, nunesem saldumynu ir 100lt, ir tuo paciu paemem jaunuju dokumentus.
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 12, 22:17)
As tai turejau nusipirkusi tokis maiselius 1lt kainavo, tai visko dejau po nedaug
user posted image

Gal kam reiketu tu maiseliu, truputi perdaug nusipirkau, turiu atliekamu.
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 18, 20:09)
Aciu, pliusas ir tas kad visai nebrangi. O tos eilines puokstes is geliu jau tikrai atgyvena, keliu dienu dziaugsmas

Man palaidos gyvo gelės gražiausia ax.gif
Aš prieš savo vestuves prašiau kuo mažiau tu "bukietų" ir užsiminiau apie vazonines orchidėjas.Tai penkias gavome, bet deja nepavyko išlaikyti doh.gif

QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 18, 20:23)
Klausimukas dar toks: ar piršlys už šliubą bažnyčioje turi mokėti  ir jeigu taip, kiek kainuoja šiais laikais?

Per mūsų vestuves mes patys davėme liudininkui vokelį o jisai kunigui atidavė.
Dabar mums duos jaunieji ir atsiiman dokumentus mes paaukosime.
O sumos tai ivairios, kartais net tiesiai sviesiai pasako kai eina jauniei tartis del to kad sutuoktu. Manau 100-200 pats tas bigsmile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 08 18, 22:35)

Gal kam reiketu tu maiseliu, truputi perdaug nusipirkau, turiu atliekamu.

Man reikia. Tik ar galėtum siusti pastu?
Atsakyti
[quote=TingiKace,2010 08 18, 22:26]
poniav, ka apdovanojimams duosi, medalius ar diplomus?As siaip taip padariau tuos diplomus, bet itariu, kad kai nunesiu atspausdint issikraipysviskas, dydziai neatitiks ir bus daugiau nervu nei naudos....
As nedariau apdovanojimu. Rinksiu stalo valdzia. O kad nesijaustu ne vienas nuskriaustas tai bus tortas -loterija. Dovaneles gaus visi. O del dydziu ir iskraipymu tai nesijaudink. As jau pasimokiau, kelis kartus spausdinausi cia pas save fotoatelje ir man numazino viska ant puse cm, tai paskui liepiau pasitvarkyti pas save kompe kad butu taip kaip reikia. Tai dabar kai ateinu tai jie jau zino ka reikia daryti.
O kodel tu sakai kad iskraipys viska? Jau susidurus buvai su tuo?
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 18, 23:26)

o kiek dienu pas jus vestuves? pas mus 1 diena... net nznau ar man apdovanojimus daryt- bijau kad per daug visko bus kaip vienai dienai...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2010 08 18, 22:46)
o kiek dienu pas jus vestuves? pas mus 1 diena... net nznau ar man apdovanojimus daryt- bijau kad per daug visko bus kaip vienai dienai...

Pas mus vestuves viena diena, manau nereikia persistengti. as kazkiek pasiruosiau, mane papildys muzikantas ir manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 18, 14:38)
kur is kokios mašinos g.gif

kai vestuvuninkams užtveria kelią, vadinami "bromai", tai iš mašinų iškrapšto visus. ką kalbėti neturiu žalio supratimo.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 18, 23:58)
kai vestuvuninkams  užtveria kelią, vadinami "bromai", tai iš mašinų iškrapšto visus. ką kalbėti neturiu žalio supratimo.

o cia jau bromininku reikalas... biggrin.gif seip pas mus visur islipdavo pirmas pirslys ir klausdavo sisirinkusiu juokais- tipo kas atsitiko, ko stabdot, gal galim susitart, labai skubam param param ir pan...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2010 08 18, 23:26)
o cia jau bromininku reikalas... biggrin.gif  seip pas  mus visur islipdavo pirmas pirslys ir klausdavo sisirinkusiu juokais- tipo kas atsitiko, ko stabdot, gal galim susitart, labai skubam param param ir pan...

4u.gif bent jau supratimą turėsiu ir išsivyniosiu. mano piršlelis vis klausia ką sakyti, pats nieko nesumąsto.
Atsakyti