Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(liwana @ 2010 08 18, 12:17)
išsirinkti šeimos iždininką, kuris tvarkys visus šeimos pinigus. duoti 2 krūveles monetų pupose,kruopose ar dar kur, kuris greičiau monetas išrinks, tas ir valdys šeimos biudžetą.taupykle-seimos bankas

4u.gif
Atsakyti
atsakymo nesulaukiau. verysad.gif. neįsivaizduoju ką reik sakyti išlipus iš mašinos? padėkit, plz.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 18, 13:21)
atsakymo nesulaukiau.  verysad.gif. neįsivaizduoju ką reik sakyti išlipus iš mašinos? padėkit, plz.

kur is kokios mašinos g.gif
Atsakyti
Oi mergaites prasidėjo man nelaimių virtinė, ryte dariausi spalvotas kopijas fotoatelje ir kai jau darė man pati svarbiausią dalyką-kalendorių, baigėsi rašalas ir man jo neatspausdino doh.gif , nerealiai jo reikia, nes 2011 metų kalendorių dar nepardavinėja, reiks rytoj kažką galvot. Gryžau namo iš miesto ir radau sugriuvusi vestuvių šakotį doh.gif , nerealiai gražų turėjau šakotį ir jis likus dviems dienoms iki vestuvių sugriuvo doh.gif žiauru. Negana visų cirkų dar gėlių kioske sužinojau kad neatvežė mano užsakytos spalvos kalijų, nu diena ne iš lengviausiu
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 18, 17:13)
Oi mergaites prasidėjo man nelaimių virtinė, ryte dariausi spalvotas kopijas fotoatelje ir kai jau darė man pati svarbiausią dalyką-kalendorių, baigėsi rašalas ir man jo neatspausdino doh.gif , nerealiai jo reikia, nes 2011 metų kalendorių dar nepardavinėja, reiks rytoj kažką galvot. Gryžau namo iš miesto ir radau sugriuvusi vestuvių šakotį doh.gif , nerealiai gražų turėjau šakotį ir jis likus dviems dienoms iki vestuvių sugriuvo doh.gif žiauru. Negana visų cirkų dar gėlių kioske sužinojau kad neatvežė mano užsakytos spalvos kalijų, nu diena ne iš lengviausiu

Laikykis 4u.gif Tik giliai,giliai įkvėpk ir į viską ramiai žiūrėk. O vakare kokio vynelio galėsi "inkalti" kad stresą nuimti ax.gif

Aš Akropolyje ir Oze smulkmenų ieškojau. Nusipirkau pusė dežes bet iki pabaigos dar toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 18, 17:28)
Laikykis  4u.gif  Tik giliai,giliai įkvėpk ir į viską ramiai žiūrėk. O vakare kokio vynelio galėsi "inkalti" kad stresą nuimti  ax.gif
Aš Akropolyje ir Oze smulkmenų ieškojau. Nusipirkau pusė dežes bet iki pabaigos dar toli  doh.gif

Aciu uz palaikancius zodzius bis.gif problema ta kad jau 4 metai nesu nieko stipresnio ragavus, bijau kad pamirsiu ikalus vynelio
hihihi.gif hihihi.gif
Temeles paivairinimui ikeliu puokste, dovanuosiu nuotakai(gyvos geles atsibodo schmoll.gif )
Gyvai daug didesne nei foto atrodo
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu poniav, liuksiška idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 18, 20:08)
Kaip gražu poniav, liuksiška idėja smile.gif

Aciu, pliusas ir tas kad visai nebrangi. O tos eilines puokstes is geliu jau tikrai atgyvena, keliu dienu dziaugsmas
Atsakyti
Klausimukas dar toks: ar piršlys už šliubą bažnyčioje turi mokėti ir jeigu taip, kiek kainuoja šiais laikais?
Atsakyti
aš va tokį nulipdžiau... dar nežinau kur jį panaudosiu, bet įtariu kažkur prireiks smile.gif) Sorriukas, tikrovei atrodo gražiau, iš manęs fotografė tragiška... blush2.gif
http://public.fotki....aini-medis.html
Ir dar toki gausau gyvenimo simboliuka
http://public.fotki....1883.html#media
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 18, 18:13)

Siulau labai baisia nesinervot, jeigu tiek jau nelaimiu, tai zenklas , kad vestuves bus LIUKS!! thumbup.gif
O beje, nors jau vestuviniu svenciu artimiausiu metu kaip ir nenusimato, bet niekaip negaliu cia neuzsukti pasipletkavoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 18, 19:23)
Klausimukas dar toks: ar piršlys už šliubą bažnyčioje turi mokėti  ir jeigu taip, kiek kainuoja šiais laikais?

Turi mokėt piršlys, bet tuos pinigėlius gi gali ir jaunieji piršliui duoti biggrin.gif Kainos įvairios - reiktų panašiai pasiklausinėti kiek toje bažnyčioje kas duoda smile.gif
Atsakyti