Na nepavydziu jums su vyrais, maniskis man labai padejo pries vestuves ir ne kart neisgirdau jokio bambejimo kad cia nesamone visada su juo tardavausi kaip geriau daryti ir priimdavom bendra sprendima, viskas gavosi puikiai labai man padejo tiek pries vestuves tiek vestuviu metu. as labai nemegstu daryti rankdarbius karpyti klijuoti na kur daug krapstymosi tai man jis puikiai padejo nes turi daugiau kantrybes nei as.
QUOTE(Mimuke @ 2010 08 17, 14:32)
wow
kaip jus cia fainiai planuojat viska
speju nuotakos jusu atsiputusios
musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai)
is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi
nes viska ziurinejuos as pati
kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val
toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu
kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech
labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase
Na sitoj situacijoj reiktu aptarti su pirsliais, gal but jie nenori buti vedantieji o nori pabuti tik liudininkais nes dauguma svociu kurios yra cia tampa vakaro organizatoremis ir vedejomis, o tai tikrai sunkus darbas ir pareiga nes nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro sukiesi kaip bitute plius labai daug pasiruosimo ir labai daug islaidu riekalauja, pasiklausk ar jie to tkrai nori, jei nesutinka, patarciau pasiziureti vakaro vedeju ir neapkrauti pirsliu