Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(poniav @ 2010 08 18, 07:56)
oi  kaip greit tas laikas prabegs. aš nuo balandžio pradėjau ruoštis, ir iki šiol dar vis dirbu, lakstau, darau ir t.t

tai jau taip, o as kaip spalio menesio is vis neskaitau, nes grizta MB tevai is JAV po 10 metu nesimatymo tai is vis, o kur dar kuopimas namu doh.gif
Atsakyti
Svociutes o kaip ta netikra torta is malkos paduoti,ka sakyti? jis duodamas tiems kas stala uzsede?

Kada geriau židinį iteikti pries dvylika ar anksciau?
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 08 18, 08:22)
Svociutes o kaip ta netikra torta is malkos paduoti,ka sakyti? jis duodamas tiems kas stala uzsede?

Kada geriau židinį iteikti pries dvylika ar anksciau?

Per mano vestuves tai teike pries dvylikta valanda, dabar as iteiksiu po komendantu rinkimo
Atsakyti
Na ka, as jau savaitele po didziojo isbandymo! smile.gif viskas praejo tiesiog PUIKIAI! (nors pagal mane, iki tobulumo, dar pastabu saraseli surasyciau nemaza) wink.gif bet svarbiausia, kad visiems viskas patiko, visi patenkinti , o pagyru gavome, nors vezimu vezk! biggrin.gif rolleyes.gif
Taigi noreciau LABAI padekoti visoms svociutems uz mintis, idejas, patarimus ir uz tai, kad pasidalinote viskuo!!! ACIU ACIU ACIU!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 17, 13:44)
as tai nesuprantu kaip gali jauneji  prasyt svociaut taves be vyro??suprantu butum laisva,o cia turint vyra,reiskias ji palikt ir eit nezinia su kuo ...man tai nesuprantamas dalykas,as tavo vietoje isvis tada neeiciau,maniskis i sita reikala irgi nelabai ziuri,jis irgi nenori daug sneket,ar kazka man padet ruosiantys,bet kad as eiciau viena ar jis vienas,tai cia apsurdas,vyras ir zmona gi esam..
na laikykis,tuoj gal vyras aprims ,pakalbek su juo ,kad tau reikia jo paramos vestuvese,ir ziurek eis,maniskis irgi nenuspejamas,bet paburbuliuoja,poto praeina biggrin.gif

imetu nuorodo kaip jaunikis augo,cia imetus tik pradzia,bent bendram supratymui uzteks  biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A

Na kai kviete svociauti iskart kviete abu !maniskis iskart pasake jok jo nekistu,mudu su pusbroliu tokie organizuoti esam tai maste mudu det,bet nezinia kaip gavosi jok visgi mano mb prase nors atsistot pasirasyti?todel ir itgavosi maniskio reakcija ir tai dziaugiuosi palyginti sauniai laikesi!nes esu maciusi tokiu bajeriuku is jo savo drauges vestuves ,kad siaubas!jus nesuprasit kitos tokiu vyru neturedamos....cia ilga tema..
o del gulbiu ezero pirkau tiuli ,bert jau taip vaiksiskai pasiuvau jok gavosi sikna neuzdenkta priekis uzdenktas,na tokiai kompanijai tik i nauda prikolino be zodziu ir suuuper
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 18, 08:32)
Širdelė jau nebedreba, ji kulnuose. Niekada nebūvau" sarmatlyva", bet kalbėjimas miniai mane žudo. O dar ir daug žmonių bus kuriu aš nepažįstu doh.gif

drinks_cheers.gif vakar aš bandžiau garsiai skaityti vieną tostą. Tai vos išgirdus savo balsą, intonaciją jau užsikirsti pradėjau doh.gif O tai kas bus ne namuose doh.gif O dar vestuvėse iš 40 zmoniu gal tik 10 bus savų rolleyes.gif rolleyes.gif

Važiuosiu šiandien smulkmenų ieškoti ir popieriaus bigsmile.gif
Atsakyti
Na nepavydziu jums su vyrais, maniskis man labai padejo pries vestuves ir ne kart neisgirdau jokio bambejimo kad cia nesamone visada su juo tardavausi kaip geriau daryti ir priimdavom bendra sprendima, viskas gavosi puikiai labai man padejo tiek pries vestuves tiek vestuviu metu. as labai nemegstu daryti rankdarbius karpyti klijuoti na kur daug krapstymosi tai man jis puikiai padejo nes turi daugiau kantrybes nei as.
QUOTE(Mimuke @ 2010 08 17, 14:32)
wow  wub.gif kaip jus cia fainiai planuojat viska  wub.gif speju nuotakos jusu atsiputusios  blush2.gif musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai)  doh.gif is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi  doh.gif nes viska ziurinejuos as pati  doh.gif kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val  doh.gif toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu  unsure.gif kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech  blush2.gif labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase  blush2.gif  blush2.gif

Na sitoj situacijoj reiktu aptarti su pirsliais, gal but jie nenori buti vedantieji o nori pabuti tik liudininkais nes dauguma svociu kurios yra cia tampa vakaro organizatoremis ir vedejomis, o tai tikrai sunkus darbas ir pareiga nes nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro sukiesi kaip bitute plius labai daug pasiruosimo ir labai daug islaidu riekalauja, pasiklausk ar jie to tkrai nori, jei nesutinka, patarciau pasiziureti vakaro vedeju ir neapkrauti pirsliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 18, 08:27)
Per mano vestuves tai teike pries dvylikta valanda, dabar as iteiksiu po komendantu rinkimo

dėkui
Atsakyti
Mergaites pasakykit, kam reikalingas " seimos bankas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 08 17, 14:32)
wow  wub.gif kaip jus cia fainiai planuojat viska  wub.gif speju nuotakos jusu atsiputusios  blush2.gif musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai)  doh.gif is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi  doh.gif nes viska ziurinejuos as pati  doh.gif kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val  doh.gif toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu  unsure.gif kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech  blush2.gif labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase  blush2.gif  blush2.gif

o gaal jie ka ir ruosia,tik nori staigmena padaryt,mano atveju tai as pradejau jaunajai pasakot ka darysiu per ju vesuves,ji sako tu man nepasakok ,as tavim pasitikiu,noriu kad ir man staigmena buutu,dabar su ja tik del laiko ar kokios vienos kitos tradicijos paklausiu.
bet zmones visi skirtingi,tai svarbu susiest ir aptart si reikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 18, 09:50)
o gaal  jie ka ir ruosia,tik nori staigmena padaryt,mano atveju tai as pradejau jaunajai pasakot ka darysiu per ju vesuves,ji sako tu man nepasakok ,as tavim pasitikiu,noriu kad ir man staigmena buutu,dabar su ja tik del laiko ar kokios vienos kitos tradicijos paklausiu.
bet zmones visi skirtingi,tai svarbu susiest ir aptart si reikala smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksutis: 18 rugpjūčio 2010 - 09:53
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 18, 09:50)
Mergaites pasakykit, kam reikalingas " seimos bankas" g.gif

išsirinkti šeimos iždininką, kuris tvarkys visus šeimos pinigus. duoti 2 krūveles monetų pupose,kruopose ar dar kur, kuris greičiau monetas išrinks, tas ir valdys šeimos biudžetą.taupykle-seimos bankas
Atsakyti