Jie gal visi susimokė. mano dabar studijuoja scenarijų ir bamba:kodėl tiek daug skaityti, kam taip reikia . jaučiu man pačiai reiks beveik viską sakyti. kai rašiau tai sakė kaip parašysi taip bus gerai. o dėl ėjimo kartu piršliauti, tai aš pati pareiškiau saviškiui, kad net nebandytų atsisakyti. nenoriu, kad jis vienas eitų ir aš nenoriu su svetimu būti, o ir jaunieji nenorėjo skirti porų.
Mergytės,, gal kuri turit kompe įsirašius apie juostas, jų reikšmes, kurias riša šokant valsui? Nu niekur nerandu... prisipirkau šiandien juostų - tai norėčiau susidėlioti į vietas ( susirašyti žodžius, ką sakysiu)
Vakar nupirkau savo jauniesiems taures...ir pati tokių užsinorėjau, bet kur tau MB pirks Ech, tie vyrai
Vakar nupirkau savo jauniesiems taures...ir pati tokių užsinorėjau, bet kur tau MB pirks Ech, tie vyrai
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 16, 10:12)
Sveikutes!jau po visko super jausmas ir super jok visiem patiko!!!
dariau viska kas buvo parasyta jusu svociuciu!
!susoko valsiuka po ju buvo kankanas ir pabroliuku gulbiu ezeras nu tie tai prijuokino juodai!stringus is trusu pasidare!
ir viskas!!!
dariau viska kas buvo parasyta jusu svociuciu!
!susoko valsiuka po ju buvo kankanas ir pabroliuku gulbiu ezeras nu tie tai prijuokino juodai!stringus is trusu pasidare!
ir viskas!!!
saunuole,taip bijojai o viskas gerai linksmai praejo. Kaip issisukai su sijonukais gulbiu ezerui?
QUOTE(poniav @ 2010 08 17, 16:26)
.
Mergaites, skaitau ką rašot ir man plaukai piestu stojasi, kaip vyrai nepalaiko Jūsų, niekšiukai jie kaip reta.
Mano MB net nežino kas ir kaip vyks, jis dirba ištįsai, bet sakė kad jam duočiau paskutinę dieną persiskaityt scenarijų ir viskas bus ok. Nekenčią jis visų šitų šnekėjimų, balių bet jei reikia padarys viską kaip reikia.
Manau reikėtu jums visiems susėsti ir aptarti tą reikalą, manau neturėtų taip bųti. Tai kone svarbiausią diena moters gyvenime(drystu abejoti ar ir vyro) ir ji turi buti nepriekaištinga. Pati svočiausiu pas sesę ir darau viską nuo A iki Ž. Žinau kad vistiek liksiu savim nepatenkinta bet toks jau tas gyvenimas, tobulų žmonių nėra.
Linkiu viską išsiaiškinti ir "aptūrėti " gražią šventę
Mergaites, skaitau ką rašot ir man plaukai piestu stojasi, kaip vyrai nepalaiko Jūsų, niekšiukai jie kaip reta.
Mano MB net nežino kas ir kaip vyks, jis dirba ištįsai, bet sakė kad jam duočiau paskutinę dieną persiskaityt scenarijų ir viskas bus ok. Nekenčią jis visų šitų šnekėjimų, balių bet jei reikia padarys viską kaip reikia.
Manau reikėtu jums visiems susėsti ir aptarti tą reikalą, manau neturėtų taip bųti. Tai kone svarbiausią diena moters gyvenime(drystu abejoti ar ir vyro) ir ji turi buti nepriekaištinga. Pati svočiausiu pas sesę ir darau viską nuo A iki Ž. Žinau kad vistiek liksiu savim nepatenkinta bet toks jau tas gyvenimas, tobulų žmonių nėra.
Linkiu viską išsiaiškinti ir "aptūrėti " gražią šventę
Mano vyras prie tų kur mažai kalba. Tai matyt jam dvigubas stresas bus. Lai tik perskaito viską kas priklauso ir tai bus gerai.
O va dėl šitos situacijos tai sudėtinga. Pvz mus irgi kvietė tik liudininkais, bet kadangi aš tokia organizuota, veikli tai matyt slaptai jaunieji tikėjosi kad ka nors suorganizuosiu. As ir pati negaleciau taip visai nesiruosusi eiti tik parasu deti
Dėliuojuosi scenarijų ir verkti norisi kaip visko nespėsiu per tą vakarą Tiek norisi visko padaryti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 17, 10:46)
jo.. nuotaika bjauri.... kitu rodos vyrai kaip vyrai o mano.....
na sorriukas, cia ne i tema.. bet kur daugiau pasiverksi jeigu ne cia, juolab, kad ir dar kazkam taip yra buve...
Pazadu daugiau nesiskusiu
na sorriukas, cia ne i tema.. bet kur daugiau pasiverksi jeigu ne cia, juolab, kad ir dar kazkam taip yra buve...
Pazadu daugiau nesiskusiu
Nenusiminkit brangiosios, MB taip pat nieko nepadejo, bet nors suvenyrus pirko kartu su manimi. O likus vienai dienai iki vestuviu sako, tu nepamirsk kazka ir man duoti paskaityt, o pries tai sake nieko neskaitysiu ir nedarysiu, tik salia busiu. Tai as greit atspauzdinau ka jam sakyti ar daryti nuvykus pas jauniki, kol atvyks pas mus( jaunikis buvo su pabroliais ir pirslys), poto atvyko pas mus. O per pacias vestuves tai pats prase nu duok ir man paskaityt ar pravest koki zaidima, tai taip man pagerejo. Gal ir jums taip nutiks, laikykites
Papildyta:
[quote=ramux,2010 08 17, 20:42]
Mergytės,, gal kuri turit kompe įsirašius apie juostas, jų reikšmes, kurias riša šokant valsui? Nu niekur nerandu...
[/quote Gal tiks
( spalvotos juostos, svočia skaito žodžius, piršlys riša juostas)
ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.
BALTA SPALVA TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.
MĖLYNA SPALVA MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.
GELTONA SPALVA TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.
ŽALIA SPALVA TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.
RAUDONA SPALVA ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.
Papildyta:
QUOTE(ramux @ 2010 08 13, 23:39)
Svočiutės, ar piršliui juosta turime nusipirkti patys, ar jaunųjų reikalas?
Mums pirko jaunieji
Papildyta:
QUOTE(Pėpė @ 2010 08 14, 00:39)
sumaniau po vidurnakčio jaunąjam uždėti kepurė, o jaunąjai skarelę, bet niekur nerandu ką tuo metu galima būtų sakyti. gal Jūs ką nors skaitėte apie tokį dalyką?
O skarelė šeimininkei tarsi pasas,
Kad nekristų į bulvienę kasos,
Kad jaunosios galvą padabintų
Ir visi šaunia žmona vadintų
KEPURĖ
Ši kepuraitė ne šiaip sau šmotas
Ją tik dėvėti gali bagotas.
Čia nekoks švarkas, na ir ne batas.
Vien užsidėjęs tu kaip nulietas,
Kaip tas padaržėj įbestas mietas.
Užsidėti gali kaip nori,
Kai lietus lyja, nuo saulės gūsių,
Bei apsisaugot gali nuo mūsių.
Saugok, tausoki, neleisk pražūti
Ir gaspadorium galėsi būti.
O va dėl šitos situacijos tai sudėtinga. Pvz mus irgi kvietė tik liudininkais, bet kadangi aš tokia organizuota, veikli tai matyt slaptai jaunieji tikėjosi kad ka nors suorganizuosiu. As ir pati negaleciau taip visai nesiruosusi eiti tik parasu deti
Pas mus lygiai tokia pati situacija. Mes pakviesti lidininkais, pas mus net poru nebus, bet as nealeciau tyliai ramiai sedeti, tai ir darau viska kas man atrodo grazu, smagu ir faina.
QUOTE(poniav @ 2010 08 17, 21:34)
Pas mus lygiai tokia pati situacija. Mes pakviesti lidininkais, pas mus net poru nebus, bet as nealeciau tyliai ramiai sedeti, tai ir darau viska kas man atrodo grazu, smagu ir faina.
bet ale man vis tiek širdelė dreba kaip reiks pasirodyti, koks sunkus darbas laukia
Aišku mieliau būčiau tik "pijokėliu"
QUOTE(Nikota @ 2010 08 17, 22:25)
bet ale man vis tiek širdelė dreba kaip reiks pasirodyti, koks sunkus darbas laukia
As mieliau buciau sveciu, bet kai praejo svociavimas tai buvau patenkinta, ir taip buvau uzsivedusi, kad norejosi dar
SOS. HELP. PADĖKIT. ką reikia šnekėti piršliams kai sustabdo "ragatkės"? neturiu žalio supratimo
QUOTE(Nikota @ 2010 08 17, 22:25)
Širdelė jau nebedreba, ji kulnuose. Niekada nebūvau" sarmatlyva", bet kalbėjimas miniai mane žudo. O dar ir daug žmonių bus kuriu aš nepažįstu
Sveikutes
Nu tas kalbejimas ir mane zudo, nors ir dirbu toki darba, bet vistiek Ima ir uzsikerta kalba vos balsas buna girdet Bet nieko, kaip nors.
O mes einam pirsliaut pas vyro broli, taip pat viska ruosiu as pati manau turetu viskas pavykti Nors dar laiko nemazai bet viska jau bandau dabar ruostis. Vestuves lapkricio 6 d.
Nu tas kalbejimas ir mane zudo, nors ir dirbu toki darba, bet vistiek Ima ir uzsikerta kalba vos balsas buna girdet Bet nieko, kaip nors.
O mes einam pirsliaut pas vyro broli, taip pat viska ruosiu as pati manau turetu viskas pavykti Nors dar laiko nemazai bet viska jau bandau dabar ruostis. Vestuves lapkricio 6 d.
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 18, 08:53)
Sveikutes
oi kaip greit tas laikas prabegs. aš nuo balandžio pradėjau ruoštis, ir iki šiol dar vis dirbu, lakstau, darau ir t.t