Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(TingiKace @ 2010 08 16, 18:43)
O va dabar tai super... i balių važiuosiu viena  verysad.gif Mano MB pareiškė, kad nežada kankintis iš vakaro nevažiuos nes nesamonė.. o geriau pagalvojus ir visai nemato reikalo vžziuot.... liux . Tikrai jau nebe švente.. kagi, lauksiu kaip eilinio darbo...
p.s.  ( svočiauju ne su juo)

vaje zinomas jausmas!man irgi taip norejo padaryti,bet kai jauniesiems mano pirslelis pasake jok neisleidzia jo zmona tai gavo maniskis stot salia manes!ir ka pasirase dokumentuose o visa vakara vedziau viena!bet nieko baisaus gerai viskas praejo visiems patiko o tai svarbiausia!bet kaip tuie mb nesupranta jok reik palaikymo maniskis net prie stalo nesedejo kaip durne viena!jis kieme mat ji visi nervoja....tai kaip tu sakai atidirbau ,o malonumo nebuvo....
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 17, 08:39)
vaje zinomas jausmas!man irgi taip norejo padaryti,bet kai jauniesiems mano pirslelis pasake jok neisleidzia jo zmona tai gavo maniskis stot salia manes!ir ka pasirase dokumentuose o visa vakara vedziau viena!bet nieko baisaus gerai viskas praejo visiems patiko o tai svarbiausia!bet kaip tuie mb nesupranta jok reik palaikymo maniskis net prie stalo nesedejo kaip durne viena!jis kieme mat ji visi nervoja....tai kaip tu sakai atidirbau ,o malonumo nebuvo....

ale vot kokie nesupratingi doh.gif

o tai kieno vestuves buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusa @ 2010 08 16, 21:13)
Ramune82, turiningai skamba  vestuvių aprašymas  thumbup.gif , ar gali  glaustai papasakoti kaip pristatei ta žaidimą kaip jaunikis augo, ir šiaip smulkiau apie jį. Ačiū.

Na pasakot nemoku ,kaip isejo parasyt apie visas vestuves taip!o jaunikio vaikyste pasakojau paprastai is saves (galejau ir idiomiau sugalvoti)
Augo musu mazas Tadukas (prikabinau sliaustukus kepuryte vaikiska uzdejau)mego jis mazylis jogurtukus (duoda jaunoji su rankom ta jogurtuka nepataiko i burna)pienuka is buteliuko gerdavo,nurimdavo tik tada kai isgirsdavo lopsine(paleido lopsine jaunikis vaidina kaip nurimo krykstauja)augo musu tadukas (persegu sortukus kepure pakeiciu)mego krepsini zaisti(duodu kamoli jauniji bando su kamoliu pazaist ,etit i zeme atgal)nemegdavo jis mergaiciu tampydavo jom uz kasyciu (tai pribego viena ptampe uz kasyciu),isdykelis jis augo metesi is akmenuku i langus kaimynu (mete ajkmeny)o kai paaugo tai parupo pabandyti parukytis(duodu cigarete bando pridekt jaunoji)ir alkoholi gert (geria dlaita)i diskoteka eidavo didzejum dirbo (duodu vaikiska pijaninuka groja)ir viena karta jis pamate grazia mergyte vardu kristina(jaunosios vardas)ir va kas gavosi nuo siol jie kartu!o jei kam idomu kaip jie susipazino tuoj papasakosim!

ir tada ta pasaka su visais sveciai,kaip juokingai gavosi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 16, 12:52)
O ka rasyti ant tu jaunosios batu... laimes, sekmes, meiles ir t.t.? smile.gif

savo vardus o vakare vietoj puokstes metimo ziurejo kurios labiausiai nusitrynes!

o vestuves buvo mano puseseres mamos brolio vaiko!maniskis labai kaprizingas tai visi zino nekreipe demesio!
Atsakyti
jo.. nuotaika bjauri.... kitu rodos vyrai kaip vyrai o mano.....
na sorriukas, cia ne i tema.. bet kur daugiau pasiverksi jeigu ne cia, juolab, kad ir dar kazkam taip yra buve...
Pazadu daugiau nesiskusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 17, 09:46)
na sorriukas, cia ne i tema.. bet kur daugiau pasiverksi jeigu ne cia, juolab, kad ir dar kazkam taip yra buve...
Pazadu daugiau nesiskusiu  4u.gif

liekis sirdele liekis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 17, 10:46)
Pazadu daugiau nesiskusiu  4u.gif

Aš galvojau,kad viena tokį MB turiu, bet , pasirodo, yra mano likimo draugių ax.gif
Labas rytas, su kava...sėdu toliau kurti scenarijų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 16, 18:43)
O va dabar tai super... i balių važiuosiu viena  verysad.gif Mano MB pareiškė, kad nežada kankintis iš vakaro nevažiuos nes nesamonė.. o geriau pagalvojus ir visai nemato reikalo vžziuot.... liux . Tikrai jau nebe švente.. kagi, lauksiu kaip eilinio darbo...
p.s.  ( svočiauju ne su juo)

as tai nesuprantu kaip gali jauneji prasyt svociaut taves be vyro??suprantu butum laisva,o cia turint vyra,reiskias ji palikt ir eit nezinia su kuo ...man tai nesuprantamas dalykas,as tavo vietoje isvis tada neeiciau,maniskis i sita reikala irgi nelabai ziuri,jis irgi nenori daug sneket,ar kazka man padet ruosiantys,bet kad as eiciau viena ar jis vienas,tai cia apsurdas,vyras ir zmona gi esam..
na laikykis,tuoj gal vyras aprims ,pakalbek su juo ,kad tau reikia jo paramos vestuvese,ir ziurek eis,maniskis irgi nenuspejamas,bet paburbuliuoja,poto praeina biggrin.gif

imetu nuorodo kaip jaunikis augo,cia imetus tik pradzia,bent bendram supratymui uzteks biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A
Atsakyti
Sveikos,

Smagu kam svociavimas praėjo sekmingai thumbup.gif

As pagaliau suknele issirinkau bigsmile.gif Dabar ramiai galesiu prie scenarijaus sesti.

Merginos, gal zinote kur Panevezyje ( jei is vis yra ) yra balandziu? Jauciu is Vilniaus nelabai leis ju veztis doh.gif ?

QUOTE(ramux @ 2010 08 16, 11:08)
Kas dėl MB, tai ir aš dėl savo bambeklio bijau - pastoviai,ką dabar pasiūlau, tai bamba ir bamba, kad tas blogai, tas negerai, o pats jokių variantų nesiūlo cool.gif

Maniškis panašiai. Minčių nulis, tik mano visas idėjas kritikuoja. ech nezžinau kaipčia reiks susikalbėti ir per vestuves kalbėti abiem ta pačia linkme bigsmile.gif

QUOTE(mazmona @ 2010 08 16, 13:34)

Taigi pamergės savo vardus užsirašo. Kurios vardas nusitrina, ta pirma ištekės.

O ne kurios ryškiausias lieka ta pirma ištekės?

QUOTE(motoraika @ 2010 08 16, 23:47)
o aš kaip tik galvoju, kad bus ir gražiau, kai visur ir gamtoje jaunieji jau turės savo taures, nereikės gerti iš kokių plastmasinių, ir įteiksiu nepasislėpus, o oficialai lotuliukas.gif ,
o šiaip jos nebaisiai sunkios, panešiosim bigsmile.gif

Mes per savo vestuves turėjome gelėmis dekoruotas taures. JAs visur vežiojomės. Nebuvo sunku o foto labai gražios gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Nu mano vyras ir nelabai nori kalbeti bet teks kas jam priklauso. O viskuo as rupinuosi. Kazkaip jis manim pasitiki. Smagus tokie rupesteliai thumbup.gif
Atsakyti
wow wub.gif kaip jus cia fainiai planuojat viska wub.gif speju nuotakos jusu atsiputusios blush2.gif musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai) doh.gif is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi doh.gif nes viska ziurinejuos as pati doh.gif kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val doh.gif toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu unsure.gif kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech blush2.gif labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 17, 13:44)
as tai nesuprantu kaip gali jauneji  prasyt svociaut taves be vyro??suprantu butum laisva,o cia turint vyra,reiskias ji palikt ir eit nezinia su kuo ...man tai nesuprantamas dalykas,as tavo vietoje isvis tada neeiciau,maniskis i sita reikala irgi nelabai ziuri,jis irgi nenori daug sneket,ar kazka man padet ruosiantys,bet kad as eiciau viena ar jis vienas,tai cia apsurdas,vyras ir zmona gi esam..
na laikykis,tuoj gal vyras aprims ,pakalbek su juo ,kad tau reikia jo paramos vestuvese,ir ziurek eis,maniskis irgi nenuspejamas,bet paburbuliuoja,poto praeina biggrin.gif

imetu nuorodo kaip jaunikis augo,cia imetus tik pradzia,bent bendram supratymui uzteks  biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A

Pritariu, šeimos išskirt nereikia. Arba abu piršliaujam arba nė vienas.
Mergaites, skaitau ką rašot ir man plaukai piestu stojasi, kaip vyrai nepalaiko Jūsų, niekšiukai jie kaip reta. Reikia kad jie kada atsidurtu tokioj situacijoj, kai jiems reikėtu jūsų šalia bet jus kategoriškai atsisakytumėt.
Mano MB net nežino kas ir kaip vyks, jis dirba ištįsai, bet sakė kad jam duočiau paskutinę dieną persiskaityt scenarijų ir viskas bus ok. Nekenčią jis visų šitų šnekėjimų, balių bet jei reikia padarys viską kaip reikia.

Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2010 08 17, 14:32)
wow  wub.gif kaip jus cia fainiai planuojat viska  wub.gif speju nuotakos jusu atsiputusios  blush2.gif musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai)  doh.gif is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi  doh.gif nes viska ziurinejuos as pati  doh.gif kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val  doh.gif toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu  unsure.gif kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech  blush2.gif labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase  blush2.gif  blush2.gif

Manau reikėtu jums visiems susėsti ir aptarti tą reikalą, manau neturėtų taip bųti. Tai kone svarbiausią diena moters gyvenime(drystu abejoti ar ir vyro) ir ji turi buti nepriekaištinga. Pati svočiausiu pas sesę ir darau viską nuo A iki Ž. Žinau kad vistiek liksiu savim nepatenkinta bet toks jau tas gyvenimas, tobulų žmonių nėra.
Linkiu viską išsiaiškinti ir "aptūrėti " gražią šventę
Atsakyti
Mano MB taip pat savo reikalais labiau užsiima, bet kai papasakoju kokią idėją tai labai pritaria ir džiaugiasi, kad aš rūpinuosi programa. Jis gaus visokias etiketes su fotoshopu daryti, ten aš jau nesikišiu, tik vadovausiu, jeigu reikės smile.gif
Atsakyti