QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 17, 13:44)
as tai nesuprantu kaip gali jauneji prasyt svociaut taves be vyro??suprantu butum laisva,o cia turint vyra,reiskias ji palikt ir eit nezinia su kuo ...man tai nesuprantamas dalykas,as tavo vietoje isvis tada neeiciau,maniskis i sita reikala irgi nelabai ziuri,jis irgi nenori daug sneket,ar kazka man padet ruosiantys,bet kad as eiciau viena ar jis vienas,tai cia apsurdas,vyras ir zmona gi esam..
na laikykis,tuoj gal vyras aprims ,pakalbek su juo ,kad tau reikia jo paramos vestuvese,ir ziurek eis,maniskis irgi nenuspejamas,bet paburbuliuoja,poto praeina
imetu nuorodo kaip jaunikis augo,cia imetus tik pradzia,bent bendram supratymui uzteks
http://www.youtube.c...h?v=W-IDUOll49A
Pritariu, šeimos išskirt nereikia. Arba abu piršliaujam arba nė vienas.
Mergaites, skaitau ką rašot ir man plaukai piestu stojasi, kaip vyrai nepalaiko Jūsų, niekšiukai jie kaip reta. Reikia kad jie kada atsidurtu tokioj situacijoj, kai jiems reikėtu jūsų šalia bet jus kategoriškai atsisakytumėt.
Mano MB net nežino kas ir kaip vyks, jis dirba ištįsai, bet sakė kad jam duočiau paskutinę dieną persiskaityt scenarijų ir viskas bus ok. Nekenčią jis visų šitų šnekėjimų, balių bet jei reikia padarys viską kaip reikia.
Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2010 08 17, 14:32)
wow
kaip jus cia fainiai planuojat viska
speju nuotakos jusu atsiputusios
musu pirsliai bus maniskio brolis ir jo zmona (kuri sneka tik rusiskai)
is pradziu maciau ju uzsidegima, tai maniau bus patys nuostabiausi pirsliai.... dabar jau gailiuosi
nes viska ziurinejuos as pati
kas bus diena, ka veiksim kol vazinesimes, vakaro eiga, tiek ta 12val
toks jausmas kad ka as pati susiziuresiu tokia vestuviu svente ir turesiu
kazkaip nejauciu nieko is ju puses, nei pasiulymu, nei iniciatyvos....
ech
labai tikiuos, kad kita savaite pavyks viska aptarti, nes po kol kas toks jausmas, kad jie vengia vestuviu temos, nes man tokia nuojauta kad dar nieko doro jie neturi pasirase
Manau reikėtu jums visiems susėsti ir aptarti tą reikalą, manau neturėtų taip bųti. Tai kone svarbiausią diena moters gyvenime(drystu abejoti ar ir vyro) ir ji turi buti nepriekaištinga. Pati svočiausiu pas sesę ir darau viską nuo A iki Ž. Žinau kad vistiek liksiu savim nepatenkinta bet toks jau tas gyvenimas, tobulų žmonių nėra.
Linkiu viską išsiaiškinti ir "aptūrėti " gražią šventę