Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(Vaidux @ 2010 08 16, 16:41)

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O va dabar tai super... i balių važiuosiu viena verysad.gif Mano MB pareiškė, kad nežada kankintis iš vakaro nevažiuos nes nesamonė.. o geriau pagalvojus ir visai nemato reikalo vžziuot.... liux . Tikrai jau nebe švente.. kagi, lauksiu kaip eilinio darbo...
p.s. ( svočiauju ne su juo)
Atsakyti
QUOTE(Gintare07 @ 2010 08 16, 14:20)
sveikos svociutes. gal kuri turit pasaka,aprasyma ar video,kaip jaunikis augo? gal galit atsiust i az aciu is anksto

youtube kazkur yra
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 08 16, 12:34)
Rašyk kompu, panaudodama TextBox laukelius.
Man truputėlį kaspinėliai nesiderina. Taurės prabangios, o kaspinai atrodo pigiai ir dar ta spalva mėlyna... gal koks tiulis arba atlaso juostelė tiktų labiau..
Papildyta:

dėkui, bandysiu perdaryt, prabangiau, kažkaip nepagalvojau, g.gif ir niekaip nesugalvojau,
o kaip jums atrodo, jeigu tas taures, aš įteiksiu po santuokų rūmų, kai jaunieji bus oficialiai sutuokti??
nes galvojau įteikti tik kai gryžim į sodybą, per pirmą užsėdimą?

Atsakyti
Svociutes o kaip ta netikra torta paduoti,ka sakyti? jis duodamas tiems kas stala uzsede?
Atsakyti
Ramune82, turiningai skamba vestuvių aprašymas thumbup.gif , ar gali glaustai papasakoti kaip pristatei ta žaidimą kaip jaunikis augo, ir šiaip smulkiau apie jį. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusa: 16 rugpjūčio 2010 - 20:15
QUOTE(motoraika @ 2010 08 16, 20:44)
dėkui, bandysiu perdaryt, prabangiau, kažkaip nepagalvojau,  g.gif ir niekaip nesugalvojau,
o kaip jums atrodo, jeigu tas taures, aš įteiksiu po santuokų rūmų, kai jaunieji bus oficialiai sutuokti??
nes galvojau įteikti tik kai gryžim į sodybą, per pirmą užsėdimą?

Aš įteiksiu taures grįžus į namus ir oficialiai prieš svečius pristačius jaunąją šeimą.
Galvojau ir aš,kad reiktų prie bažnyčios ar kur, bet po to persigalvojau - kur anie čia tampysis taures ( tiesiog nepatogu bus). Bent aš taip galvoju, nors gal klystu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 16, 21:32)
Aš įteiksiu taures grįžus į namus ir oficialiai prieš svečius pristačius jaunąją šeimą.
Galvojau ir aš,kad reiktų prie bažnyčios ar kur, bet po to persigalvojau - kur anie čia tampysis taures ( tiesiog nepatogu bus).  Bent aš taip galvoju, nors gal klystu. g.gif

o aš kaip tik galvoju, kad bus ir gražiau, kai visur ir gamtoje jaunieji jau turės savo taures, nereikės gerti iš kokių plastmasinių, ir įteiksiu nepasislėpus, o oficialai lotuliukas.gif ,
o šiaip jos nebaisiai sunkios, panešiosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 08 16, 20:06)
Svociutes o kaip ta netikra torta is malkos paduoti,ka sakyti? jis duodamas tiems kas stala uzsede?

Atsakyti
Sveikos svociutes smile.gif

Nius as jau antri metai cia su jumis smile.gif

Pasiruosiau jau beveik vestuvem (sio savaitgalio, dar laukia 09.04 smile.gif) taciau suzinojau, kad jaunieji nori visokiu apdovanojimu, ale sauniausias sokejes, linksmiausias svecias ir tt ir tt smile.gif

Gal galit patarti kokiu nominaciju ir priziuku uz tai?

Buciau labai dekinga, nes taip greit daba nieko nerandu...
Atsakyti
Sveikutes, o kam reikalingas tas seimos bankas g.gif
Atsakyti
ir beje, gal kuri daret ta zaidima, kur jaunieji sedi nugarom ir kelia batus smile.gif

Gal pamenat kokie klausimai yra uzduodami? smile.gif
Atsakyti