Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(Danė @ 2010 08 16, 09:17)
nusega svočia, nuima nuometą ir perduoda pirmai pamergei, o ANYTA užriša skarelę ir žiūrstą  smile.gif

4u.gif Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 16, 08:32)
Ten yra nuskanuotas santuokos liudijimas, kompu viską užpildai ir atsispausdini thumbup.gif
Papildyta:
Mergaites, jūs man pasakykit ar turi svočia kažką kalbėti prieš pjaunant jauniesiems tortą?

aš pirmą kartą pasakiau kažką panašaus,tikslių žodžių nepamenu, kad tai jų pirmosios bendros vaišės, kuriomis jie vaišins svečius. o kadangi tai yra saldus tortas, tai ir jaunųjų gyvenime bus daug saldumo ax.gif ko gero taip darysiu ir dabar, nes kitaip nesumąstau
Atsakyti
Sveikutes!jau po visko super jausmas ir super jok visiem patiko!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dariau viska kas buvo parasyta jusu svociuciu!
Pries pradedant isgerem vandens visi,pjove jaunikis duona,darem tuos 4 kampus!pamergeles rasesi ant jaunosios bato!ir isvaziavome iki baznycios!po baznycios paleido 2 helinius balionus savo jaunystes svajones neispildytas!judejom link civilines metrikacijos,ten pasitiko saksafonistas!pagrojo jis ir per ceremonija ir po jos!isvykome i palanga pasifotografuot....laaaabai nuvargino fotografas toks ikyrus nekenciu ant kiekvieno kampo stotis visiems kartu nekenciu tokiu fotografu jokiu meniniu nuotraukeliu!jau ir bariausi jok leistu pazaisti su palyda gadino nuotaika labai savo senoviskom nuotraukom! doh.gif prie tilto daviau paspirtukus liko nustebinti ir patenkinti! lotuliukas.gif medine sirdute sukibde ir suriso kaip batu uzvarstuka !bei spynele sege o rakciukus ismete i vandenuka!zaidem ta gamtoje zaidima su agurkis patiko futboliukas!
Gryzom i sodyba ten irgi labai ilgai reikejo ispirkineti visi isalke pavarge o jie nezinia ko nori!atidaviau jau ir netikra torta ir saldainiys ir sampana ir t.t
Kai susedom pradejau pristatinet dokumentus ir aisku netikra santuokos liudijima!visiem juoko buvo per akis is jo!atidaviau jaunosios teveliui sukonservuota pavardele irgi visiems patiko!o veliau seke pazadu tortas ir tuo paciu susipazinimo!
smile.gif ai pamirsau po dokumento seimos zidinys pasaka apie 4 zvakes!zodziu muzikantas dekojo jok super svociute!
veliau soko valsa risau tas spalvotas juosteles na kiekviena pora riso ir teveliai!susoko valsiuka po ju buvo kankanas ir pabroliuku gulbiu ezeras nu tie tai thumbup.gif prijuokino juodai!stringus is trusu pasidare!
veliau sedom 2 staluj ten jau muzikanto zaidimas karaoke ir buvo 1 valanda kai jaunuosius islydejau miegoti!pririsau salikeli ir varlyte padovanojau pagalvele su meiles sinfonija ir medaus!
visi baliavojo iki 6 as dingau jau 2 val miegot buvau nusikalusi bei gadino nuotaika mano mb mat nieko nepadejo man vien tik bambejo! blink.gif
kita dienele visiem patiko zaidimukai nuo ryto o veliau pasipuosem kaukemis kuriomis sedosi prie stalo na o tada surio ragavom ir gandro laiskus skaitem teveliai kalbejo palinkejimus,sveteliai rasesi ant cukraus palinkejimus! na ir jaunikio vaikyste suvaidinom prisijuoke visi bei pasaka darem irgi iki asaru juokemes!ir apdovanojimai visiems! thumbup.gif
ir viskas!!!
Atsakyti
Labas rytas

Ramune82, thumbup.gif džiaugiuosi už tave,kad taip šauniai praėjo. thumbup.gif Paskaičiau tavo pasakojimo ir vėl norisi keist scenarijų biggrin.gif ( nors jis dar nėra ir baigtas)
Kas dėl MB, tai ir aš dėl savo bambeklio bijau - pastoviai,ką dabar pasiūlau, tai bamba ir bamba, kad tas blogai, tas negerai, o pats jokių variantų nesiūlo cool.gif

Ramune, tai tu pavardę pati konservavai ar kaip? Aš galvoju, o jei ryte įšventinus į šeimininkus - jaunieji parodytų savo šeiminininkiškus sugebėjimus ir užkonservuotų savo pirmą bendro gyvenimo ,,produktą"? Ar taip tiktų? g.gif
Mano jaunosios tėvai pageidavo vienos dienos šventės, bet kai pradėjom kalbėtis, tai atsirado ir antroji diena cool.gif Jūs visos antrąją dieną pradėdavote sūriu, o pas mane jo nepageidauja...kaip išsisukti? g.gif
Ai ,dar klausimukas. Kai šoko valsą su kaspinais...pirma užrišame visus kaspinus su komentarais, ar po vieną. Prašau pakomentuokit, kas galit ax.gif Ačiū
Išlekiu pirkti prizų- siurprizų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 16, 11:08)
Labas rytas

Ramune82,  thumbup.gif  džiaugiuosi už tave,kad taip šauniai praėjo. thumbup.gif Paskaičiau tavo pasakojimo ir vėl norisi keist scenarijų  biggrin.gif ( nors jis dar nėra ir baigtas)
Kas dėl MB, tai ir aš dėl savo bambeklio bijau - pastoviai,ką dabar pasiūlau, tai bamba ir bamba, kad tas blogai, tas negerai, o pats jokių variantų nesiūlo cool.gif

Ramune, tai tu pavardę pati konservavai ar kaip? Aš galvoju, o jei ryte įšventinus į šeimininkus - jaunieji parodytų savo šeiminininkiškus sugebėjimus ir užkonservuotų savo pirmą bendro gyvenimo ,,produktą"? Ar taip tiktų?  g.gif
Mano jaunosios tėvai pageidavo vienos dienos šventės, bet kai pradėjom kalbėtis, tai atsirado ir antroji diena  cool.gif Jūs visos antrąją dieną pradėdavote sūriu, o pas mane jo nepageidauja...kaip išsisukti? g.gif
Ai ,dar klausimukas. Kai šoko valsą su kaspinais...pirma užrišame visus kaspinus su komentarais, ar po vieną. Prašau  pakomentuokit, kas galit  ax.gif  Ačiū
Išlekiu pirkti prizų- siurprizų  smile.gif

pati konservavau patiko vienos sm agurakai o is paprikos raudonos raides ispjausciau sakau labai pergyvenam del tavo tos pavardes tai uzkonservavau pati!o tu zinoma gali daryti ne su agurkais jei antra diena zadi tai daryti?o be surios irgi gi galima zaidimukai mes dar pirma diena ismetem laiska gandruj o antra diena skaiciau jo atsakyma ir daviau keleta reikmenu dovaneliu seilinukas pampersas bodzis ten pradziai pasakiau!gerai gavosi mano tas scenarijus tikrai super nes su tom kaukem zadejau nakti daryt muzikantas leidzia muzika o mes sunciam per rankas maisa su pilna ivairiausiu juokingu kepuriu akiniu ir kur sustoja muzika tas ima viena daikta ir puosiasi!idomu buvo labai!tai padariau 2 diemnele ir viskas taip super gavosi pries einant sest prie stalo!su gera nuotaika gavosi dar dariau su sniurais pyne pabroliukai ir kiti pyne sakau nu tai ateikit vyrukai musu aisku isrinkau labiausiai pavargusiu ,,prisigerusius,,pinti tai buvo juoko o kiti 3 atpyne!ir tada tas zaidimas su kaikem!klauskit gal dar kas nors ?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 16, 10:12)
pamergeles rasesi ant jaunosios bato!

O ka rasyti ant tu jaunosios batu... laimes, sekmes, meiles ir t.t.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 15, 20:52)
Nea, toks žaidimas kažkaip neužsifiksavo...dar daug temų liko neskaitytų  biggrin.gif
Klausiu,kas darė netikrą santuokos liudijimą...Ar Jūs įrašėt visus duomenis ranka, ar kažkokiu būdu patalpinot kompiuteriu?  g.gif

Rašyk kompu, panaudodama TextBox laukelius.

QUOTE(motoraika @ 2010 08 15, 21:53)
tai taurės pasidabruotos,

Man truputėlį kaspinėliai nesiderina. Taurės prabangios, o kaspinai atrodo pigiai ir dar ta spalva mėlyna... gal koks tiulis arba atlaso juostelė tiktų labiau..
Papildyta:
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 16, 11:52)
O ka rasyti ant tu jaunosios batu... laimes, sekmes, meiles ir t.t.? smile.gif

Taigi pamergės savo vardus užsirašo. Kurios vardas nusitrina, ta pirma ištekės.
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 08 16, 13:34)
Taigi pamergės savo vardus užsirašo. Kurios vardas nusitrina, ta pirma ištekės.

aaaaaaa...... supratau..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungiu ir aš prie šaunaus svočių būrelio, piršliausim spalio 9 d.
Pasiskaitinėjau ir apsidžiaugiau, kieeeeek minčių atsirado smile.gif
Dėkui visoms už pasidalintą informaciją, parašysiu būtinai savo idėjas, kurios dar tik formuojasi galvelėje.... smile.gif

Sėkmės visoms piršliaujančioms smile.gif

QUOTE(mazmona @ 2010 08 10, 08:46)

O aš su šeimos židinio uždegimu pasimečiau tarp smulkmenų. Pas Mane parašyta, kad tėvai visi uždega žvakes ir kaip suprantu perduoda jas vaikams, o tie su tom žvakėm užsidega šeimos židinį. Ar tiesiog vaikai laiko židinį, o tėvai uždega su tom savo žvakėm? Ar tiesiog paduoda tėvai jau uždegtą židinį?
Ot mįslė  lotuliukas.gif
Kaip darėt jūs?

mums tai jau uždegtą tėvai atnešė.
Atsakyti
sveikos svociutes. gal kuri turit pasaka,aprasyma ar video,kaip jaunikis augo? gal galit atsiust i az aciu is anksto
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote kokiu graziu zodziu pries jauniesiems paleidziant balandzius i dangu? Isivaizduoju, tai turetu buti kazkas apie tuos balandzius? Na kad jie simbolizuoja, meile istikimybe ir pan.? g.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif

Tai kaip ir atlikom pareigą biggrin.gif visi laimingi,mes taip pat. Viskas ėjo thumbup.gif su visokiom jumoro detalėm,ačiū dievui ne viską filmavo lotuliukas.gif bet vestuvės tiesiog nuostabios. Ypatingai šaunūs jaunieji, pulkas ir keliavę su mum svečiai į viską žiūrėjo itin tolerantiškai ir šventiškai,nebuvo nenorinčių ar tinginčių. Gryžus,šokiai prasidėjo vos spėjus sėst užstalo biggrin.gif Jei taip skaičiuot užsėdimus tai buvo kokie 10 thumbup.gif Kada svečiams pasakydavau eit link stalo nebuvo nė vieno kuris vėluotų ax.gif Muzikantai šaunūs,vos mes stodavom,jie iš karto mus paminėdavo ir visi kaip kiškiukai klausė thumbup.gif Beveik viską ką buvau paruošus įgyvendinau,žaidimų daug nedarėm,nes norėjosi svečius leist ir laisvai pabendraut.
Visi taip šoko ir tiek ,kad doh.gif esant tokiam karščiui reikėjo tikrai arkliškos sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 08 16, 16:00)
Sveikos merginos, gal zinote kokiu graziu zodziu pries jauniesiems paleidziant balandzius i dangu? Isivaizduoju, tai turetu buti kazkas apie tuos balandzius? Na kad jie simbolizuoja, meile istikimybe ir pan.?  g.gif Buciau labai dekinga  4u.gif

http://www.fotoroman...-balandziai.htm
http://www.zebra.lt/...alandeliai.html
http://www.baltibalandziai.lt/
ir t.t.
Atsakyti