Sveikutes!jau po visko super jausmas ir super jok visiem patiko!!!
dariau viska kas buvo parasyta jusu svociuciu!
Pries pradedant isgerem vandens visi,pjove jaunikis duona,darem tuos 4 kampus!pamergeles rasesi ant jaunosios bato!ir isvaziavome iki baznycios!po baznycios paleido 2 helinius balionus savo jaunystes svajones neispildytas!judejom link civilines metrikacijos,ten pasitiko saksafonistas!pagrojo jis ir per ceremonija ir po jos!isvykome i palanga pasifotografuot....laaaabai nuvargino fotografas toks ikyrus nekenciu ant kiekvieno kampo stotis visiems kartu nekenciu tokiu fotografu jokiu meniniu nuotraukeliu!jau ir bariausi jok leistu pazaisti su palyda gadino nuotaika labai savo senoviskom nuotraukom!
prie tilto daviau paspirtukus liko nustebinti ir patenkinti!
medine sirdute sukibde ir suriso kaip batu uzvarstuka !bei spynele sege o rakciukus ismete i vandenuka!zaidem ta gamtoje zaidima su agurkis patiko futboliukas!
Gryzom i sodyba ten irgi labai ilgai reikejo ispirkineti visi isalke pavarge o jie nezinia ko nori!atidaviau jau ir netikra torta ir saldainiys ir sampana ir t.t
Kai susedom pradejau pristatinet dokumentus ir aisku netikra santuokos liudijima!visiem juoko buvo per akis is jo!atidaviau jaunosios teveliui sukonservuota pavardele irgi visiems patiko!o veliau seke pazadu tortas ir tuo paciu susipazinimo!
ai pamirsau po dokumento seimos zidinys pasaka apie 4 zvakes!zodziu muzikantas dekojo jok super svociute!
veliau soko valsa risau tas spalvotas juosteles na kiekviena pora riso ir teveliai!susoko valsiuka po ju buvo kankanas ir pabroliuku gulbiu ezeras nu tie tai
prijuokino juodai!stringus is trusu pasidare!
veliau sedom 2 staluj ten jau muzikanto zaidimas karaoke ir buvo 1 valanda kai jaunuosius islydejau miegoti!pririsau salikeli ir varlyte padovanojau pagalvele su meiles sinfonija ir medaus!
visi baliavojo iki 6 as dingau jau 2 val miegot buvau nusikalusi bei gadino nuotaika mano mb mat nieko nepadejo man vien tik bambejo!
kita dienele visiem patiko zaidimukai nuo ryto o veliau pasipuosem kaukemis kuriomis sedosi prie stalo na o tada surio ragavom ir gandro laiskus skaitem teveliai kalbejo palinkejimus,sveteliai rasesi ant cukraus palinkejimus! na ir jaunikio vaikyste suvaidinom prisijuoke visi bei pasaka darem irgi iki asaru juokemes!ir apdovanojimai visiems!
ir viskas!!!