QUOTE(loretita2 @ 2010 07 28, 14:11)
"Tarp Kitko" saunuole, jau taip skaiciau , kad sirdis suvirpejo. Labai grazus zidinukas, toks nematytas
genovaite super tavo vestuves

, medeliai neispasakytai grazus, kiek darbelio idejai, o jau sirdis tai ka as zinau, taip norisi suvalgyt

kaip ja darei?

abiem po prizine taure
Tai gi žinok širdį padėjo prie saldaus stalo ir vėliau suvalgė - saldainių beveik visiems užteko, nes buvo padaryta iš 36 nt ( būvo kurie saldainių nemėgsta) Dariau ant putų polistirolio šablono - išsipjoviaus širdį, apvyniojau lipnios juostos pagalba folija. Ant dugno priklijavau iš kardono tarsi padėkliuką. aplink iš kraštų priklijavau juostelę iš krepinio popieriaus ( to standesnio - floristinio). Vielutės ir baltinių sagutės pagalba prisidariau kotelių, vėliau klijavau ant jų su karštais klijais saldainius ( tokius raudonus - panašūs kaip ferero roše - 1 dėžutėj 9 saldainiukai - kaina aoie 6 lt) tada susmaigsčiau į šabloną saldainius , o tarpeliuos susmaigsčiau organzos skiauteles. Įtupdžiau orchidėjos žiedą, o kraštą dar perrišau raudona juostele - štai ir viskas
Papildyta:
QUOTE(bon_bon @ 2010 07 28, 14:27)
Sveikos svočiutės.

pagaliau ir aš baiginėju savo darbelius. aš nesu svočiutė, bet padedu jai (pati būsiu pamergė) :0 štai pirmasis mano blynas (gal kiek ir prisvilęs,, bet...) Ant šito torto dar bus lapukai žali, bet juos įdėsiu tada, kai svečiai po mažą palinkėjimą ant jų parašys.

Taigi linkėjimų tortas:
http://www.failai.in...01/P1190471.JPG
Tortukas super

kažkur esu mačiusi , bet pati nesirįžau daryti, nes manau , kad nieko nesigaus . Tokia jau esu - jei nesigauna , viską metu ir negaliu padaryti iki galo. - todėl darau tik tokius darbelius, kai žinau kad pabaigsiu iki galo