QUOTE(ramux @ 2010 08 13, 22:39)
Vėl su klausimais Svočiutės, ar piršliui juosta turime nusipirkti patys, ar jaunųjų reikalas? ir kaip su svočia - ar besega kas gėles į suknelę, ar tik užtenka vienos gėlių puokštės ?
Juosta piršliui - jaunosios dovana.
Gėlės jokios nesisegsiu. Man liko savaitė
Na kam šiandien vestuvės, tai Pavėsyje pas mane +37C
Man dvi savaitės iki nuosprendžio
a žinokit toookia apatija apėmus... nieko nebdarau... itariu viskas paskutinę naktį... O dar jeigu toks karštis bus, tai nafig.....
a žinokit toookia apatija apėmus... nieko nebdarau... itariu viskas paskutinę naktį... O dar jeigu toks karštis bus, tai nafig.....
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 14, 17:29)
Man dvi savaitės iki nuosprendžio
a žinokit toookia apatija apėmus... nieko nebdarau...
a žinokit toookia apatija apėmus... nieko nebdarau...
Aš jau irgi 2 savaitės kaip nieko neveikiu
Ačiū už komentarus
Ir man liko dvi savaitės, o dar nieko neturiu Šiandien sušnekėjom su jaunosios tėvais, ko norėtų šventės metu. Gerai,kad ir pafinansavo Tokiom visokiom smulkmėm laaabai daug pinigų išsileidžia.
Karštis tai siaubingas, kad tik taip nebūtų ,kai daugeliui iš mūsų lauks rimtas darbelis
Ir man liko dvi savaitės, o dar nieko neturiu Šiandien sušnekėjom su jaunosios tėvais, ko norėtų šventės metu. Gerai,kad ir pafinansavo Tokiom visokiom smulkmėm laaabai daug pinigų išsileidžia.
Karštis tai siaubingas, kad tik taip nebūtų ,kai daugeliui iš mūsų lauks rimtas darbelis
QUOTE(liwana @ 2010 08 15, 21:04)
Mergaites padekit
skaiciau kazkurioj temoj idomu zaidimuka gamtoj su darzovemis,bulve,morka ir t.t
Dabar neberandu,gal kuri atsimenate ar turite issaugojusi
skaiciau kazkurioj temoj idomu zaidimuka gamtoj su darzovemis,bulve,morka ir t.t
Dabar neberandu,gal kuri atsimenate ar turite issaugojusi
Nea, toks žaidimas kažkaip neužsifiksavo...dar daug temų liko neskaitytų
Klausiu,kas darė netikrą santuokos liudijimą...Ar Jūs įrašėt visus duomenis ranka, ar kažkokiu būdu patalpinot kompiuteriu?
taigi, startuoju ateinantį šeštadienį , kai pagalvoju, tai truputį baisu,
bet su jūsų visų pagalba, tai netaip, jau daug ką pasiruošiau tik susidėlioti scenarijų, kai kurių daiktelių nusipirkti ir fsio, galiu puoštis, dar norėjau paprašyti prisijungimo duomenų į paštuką, nes turiu keletą neaiškumų, įmeskit į až. dėkui iš anksto
ir dar parodysiu keletą daiktų kuriuos pasidariau ir įteiksiu jauniesiems
jūsų teismui:
tai taurės pasidabruotos, išgraviravom vardus ir datą, galvoju įteikti po to, kai išeisim iš santuokų rūmų, tai bus pirmoji jaunųjų bendra dovana, ir nuo tos akimirkos turės iš ko gerti šampaną
pinigų medis, mano šedevras, ten tupi trys drugeliai, kurie bus prisegti kartu su popieriniu pinigėliu, tai bus mūsų dovana
bet su jūsų visų pagalba, tai netaip, jau daug ką pasiruošiau tik susidėlioti scenarijų, kai kurių daiktelių nusipirkti ir fsio, galiu puoštis, dar norėjau paprašyti prisijungimo duomenų į paštuką, nes turiu keletą neaiškumų, įmeskit į až. dėkui iš anksto
ir dar parodysiu keletą daiktų kuriuos pasidariau ir įteiksiu jauniesiems
jūsų teismui:
tai taurės pasidabruotos, išgraviravom vardus ir datą, galvoju įteikti po to, kai išeisim iš santuokų rūmų, tai bus pirmoji jaunųjų bendra dovana, ir nuo tos akimirkos turės iš ko gerti šampaną
pinigų medis, mano šedevras, ten tupi trys drugeliai, kurie bus prisegti kartu su popieriniu pinigėliu, tai bus mūsų dovana
Sveikos. baigiu dėlioti scenarijų ir iškilo klausimas: kas nuima vainikėlį nuotakai?
QUOTE(ramux @ 2010 08 15, 21:52)
Nea, toks žaidimas kažkaip neužsifiksavo...dar daug temų liko neskaitytų
Klausiu,kas darė netikrą santuokos liudijimą...Ar Jūs įrašėt visus duomenis ranka, ar kažkokiu būdu patalpinot kompiuteriu?
Ten yra nuskanuotas santuokos liudijimas, kompu viską užpildai ir atsispausdini
Papildyta:
Mergaites, jūs man pasakykit ar turi svočia kažką kalbėti prieš pjaunant jauniesiems tortą?
QUOTE(seretide @ 2010 08 16, 01:10)
Sveikos. baigiu dėlioti scenarijų ir iškilo klausimas: kas nuima vainikėlį nuotakai?
nusega svočia, nuima nuometą ir perduoda pirmai pamergei, o ANYTA užriša skarelę ir žiūrstą