Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(rasiuks30 @ 2010 08 13, 15:04)
help.gif  labukas, gelbėkit padėkit ,prašau pagalbos
visiškai jokiu minčių apie nešima per tilta ir atrakcijų ant jo. gal galit mestelti kokia minti  000189.gif

As va rytoj per tilta duosiu paspirtukus jauniesiems kad pasinaudotu naujomid tehnologijomis ir tilto vyduryje medine sirdute vienas klijuos kitas suris kaip batu uzvarstuka bei spyna prie tos sirdutes kabinsim ir ismesim raktukus!ir toliau ar jau nores su paspirtukais ar nest ju reikalas bus!
Atsakyti
Sveikutės.
Svočiutės, gal kuri svočiavot Tauragėje? Turiu keletą klausimukų. Kreipiausi į Tauragės nuotakas, bet ten štilis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 12, 23:42)
Vakaras!

thumbup.gif sauniai pravedei, patiko ,kad naujai kazka padarei, o kas liko tikrai panaudosi
Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2010 08 13, 11:59)
Na ka papasakosiu ir aš kaip sekėsi man praeitą šeštadienį

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tau uz atlikta darbeli, nenusimink, kad buvo nesklandumu, suprantu tave, kad skaudu kai pasiruosi ir negali padaryti. O apie tokius muzikantus reiketu parasyt skiltyje" Mane apgavo" ,kad zinotu ir kitos jaunosios pries samdant.
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 13, 16:55)
As va rytoj per tilta duosiu paspirtukus jauniesiems kad pasinaudotu naujomid tehnologijomis ir tilto vyduryje medine sirdute vienas klijuos kitas suris kaip batu uzvarstuka bei spyna prie tos sirdutes kabinsim ir ismesim raktukus!ir toliau ar jau nores su paspirtukais ar nest ju reikalas bus!

Sekmes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 12, 23:42)
Vakaras!

Tai va, dabar mažiau streso ir ruošiuosi kitoms vestuvėms  cool.gif šį kartą bus dvi piršlių poros, tai, gl seksis mąstyti geriau, nors kai esi viena, tai viską ir valdai, kai kelios piršlių poros-tai derintis, susitikinėti ir pan reikia, sunkiau tada.
O jums dideliausiais DĖKUI už mintis. mirksiukas.gif

thumbup.gif o del 2 poru pirsliu tai 100% pritariu,kad sunkiau drinks_cheers.gif

QUOTE(kacius @ 2010 08 13, 11:59)
Na ka papasakosiu ir aš kaip sekėsi man praeitą šeštadienį

joo,siaubingiausia ,kai muzikantai geria,kai jiems mokama uz darba,ir turi jis visiems paklust ir dirbt,sutinku ,kad turi paskelbt i skilti,,nane apgavo" drinks_cheers.gif na bet ,galvok apie geras akimerkas,tikrai manau ju daugiau buvo per tas vestuves 4u.gif
Atsakyti
Vėl su klausimais biggrin.gif Svočiutės, ar piršliui juosta turime nusipirkti patys, ar jaunųjų reikalas? ir kaip su svočia - ar besega kas gėles į suknelę, ar tik užtenka vienos gėlių puokštės ? g.gif
Atsakyti
Sveikos Svočiutės, bandysiu įsilieti į Jūsų gretas 4u.gif tai vat. aš taip pat esu pakviesta svočiauti. sumaniau po vidurnakčio jaunąjam uždėti kepurė, o jaunąjai skarelę, bet niekur nerandu ką tuo metu galima būtų sakyti. gal Jūs ką nors skaitėte apie tokį dalyką? ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokius grazius zodzius, kuriuos galeciau skaityti leidziant balandzius rotuseje?
Atsakyti
QUOTE(saulute_2002 @ 2010 08 14, 00:54)
Gal kas zinote kokius grazius zodzius, kuriuos galeciau skaityti leidziant balandzius rotuseje?

Mes irgi leisim balandžius bet dar nesugalvojau ką sakysiu, bet jokiais būdais neskaitysiu eilių iš segtuvo.Noriu kažką gražaus savais žodžiais pakalbėt
Atsakyti
QUOTE(saulute_2002 @ 2010 08 14, 00:54)

as turiu zidzius, bet lenkiskai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramux @ 2010 08 13, 23:39)
Vėl su klausimais  biggrin.gif Svočiutės, ar piršliui juosta turime nusipirkti patys, ar jaunųjų reikalas? ir kaip su svočia - ar besega kas gėles į suknelę, ar tik užtenka vienos gėlių puokštės ?  g.gif

uztenka puokstes, as isegiau gele sau i plaukus, ta padare kirpeja, kai dariau sukuosena, gele buvo ta pati is puokstes, gvazdikelis, geliu salone man specialiai paruose gele, ji buvo su koteliu cool.gif
Atsakyti
Vestuves ruosiu siek tiek moderniskas, tai pirslio juostos tikrai nepirksiu.
Atsakyti
Piršlio juosta yra jaunosios rūpestis.

Mergaitės, jeigu jus pakvietė kaip liūdininkus, bet atlikote visus piršlių darbus... Kaip vakaro eigoje kreipiatės viens į kitą? ...piršleli, piršlys pasakys... ar liudinike (kažkaip siaubingai skamba..kaip teisme), ar tiesiog vardu? g.gif
Atsakyti