Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(jusa2 @ 2010 08 12, 11:30)
Sveikos svociutes 4u.gif  Mano diena jau gresmingai arteja. Startuoju rugsejo 4d. Kuo toliau tuo labiau stresas ima.
Scenariju baigineju, bet kazkaip nerandu grazaus pasveikinimo jauniesiems per pirma uzsedima po dokumentu iteikimo. Gal kas galit pagelbeti.

Genovaite, jus raset, kad kazkokius labai grazius zodzius ant tauriu graviravot. Gal galit pasidalinti?  ax.gif  Gal dar ir sveikinumu jauniesiems graziu turit?

O gal kas anglisku sveikinimu, ar zodziu apie meile turit. Nes mano vestuves tarptautines  rolleyes.gif

Aš graviravau ant taurių:
Būkit laimingi vienam pasauly,
Ant vieno kelio, po viena saule
Meilę branginkit, laimę apginkit
Žiedais žydėkit, žiedus auginkit.
Būkit laimingi.
Atsakyti
Sveikos,

Aš dar prie scenarijaus neprisėdu niekaip doh.gif Nors vestuvės 4 d. verysad.gif

Vakar buvau suknelės paieškose ax.gif Beveik iš pirmo karto radau to ko norėjau..net dar geriau bigsmile.gif Bet ale dar kelis salonus apėjau..tai kainos rolleyes.gif unsure.gif Kai kur proginių suknelių kaina nuo 500 lt doh.gif

Einu skaityti senų temų, idėjų semtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2010 08 12, 16:50)
patarkite, kaip jus darote stalo ispirkima, tai po kiek dedate miltu, cukraus ir pan. Nes kazkaip atrodo, jei imsiu po pilna pakeli, tai viska sudejus, tai teks prie stalo eiti apsikrovus pintinemis

As tai turejau nusipirkusi tokis maiselius 1lt kainavo, tai visko dejau po nedaug
user posted image
Atsakyti
Vakaras!

Galiu irgi papasakoti apie savo debiutą.
Jaunikiui atvykus pas jaunąją, kieme jo laukė Men in black, ale apsauga. Jis turėjo įrodyti, jog yra tikrasis jaunikis, nes ant suoliuko sėdėjo dar vienas pretendentas. Kankino jį truputį tie men'ai, bet pagaliau paklausė, gal turi kokių karolių jaunajai, tai parodė žiedus ir praėjo.

Namuose jo laukė paprasti išbandymai: balionai su lyginiais/nelyginiais skaičiais. Lyginis-klausimas apie jaunąją, nelyginis-apie jos šeimą. Turėjo susprogdinti 3. Visuose buvo tik lyginiais skaičiai. Kai parodžiau nr 98, pabroliai išsigando, kad tiek daug klausimų tuose balionuose yra doh.gif lotuliukas.gif Tada pabroliai turėjo sudėti puzzlę-širdutę, ant kiekvienos dalelės buvo užrašyta po raidę-nuotakos vardo raidę. Ir galiausiai takas pas jaunąją iš širdučių- sakyt meilius žodžius.

Gamta-Kairėnų botanikos sodas, lb gražus ir laaaaabai didelis, per tokį karštį, koks buvo šeštadienį, išvargome besifotkindami, jau ir be batelių vaiksčiojau, nes pritrynė. "Braškės"/"agrastai" patiko visiems. Tada vėlavome į kavinę.Nespecialiai, bet taip gavosi..

Rinkome ne komendantus, bet padalinome visus svečius (apie 30buvo) į miestelius, išrinkome merus kurie turėjo rūpintis savo gyventojus, uždėjome šiaudines skrybeles ir pakabinome pagal skrybelių spalvą popierinius raktus (ale auksiniuo raktelio dizainas) ant kaklo. Kiekvienas t.t miestelio gyventojas turėjo užrišti ant stalo, riešo ir pan. meistelio spalvos juostelę, kad nepasimestų. Miesteliai rungėsi tostų sakyme, 1 saldainį gaudavo, jei pasakydavo paprastą tostą, 2-jei toste buvo ištartas miestelio pavadinimas. Tostų sakymas, turiu pasakyti, vyko vangiai, bet laimėtojus vistiek apdovanojome.

Širdelės-pažadai-susipažinimas.
Visiems ypač patiko Pareigų paskirstymas, kai atsakydami į klausimus. jaunieji turėjo kelti arba medinį šaukštą (JIS) arba šakutę (JI). Finansininko rinkimai, Karti-norėjau padaryti savaip-perduoti širdį-pagalvę per rankas, sustojus muzikai, pasibučiuojama, bet muzikantas žioplinėjo ir taip pagalvė praėjo kelis ratus, o pasibučiavusių buvo tik porą porų. O po to padarė taip, kaip pats norėjo. Atsistojo palyda, merginos kišo rankas į vaikinų kišenes, tie dėjo rankas ant merginų širdžių ir pan. standartinė nesąmonė, o aš nemėgstu standartų. Norėjau išsisukti, bet nepavyko.
Tačiau muzikantui patikau, nes vis kartojo "tookia piršlienė", tooookia piršlienė".. lotuliukas.gif čia labiau apie išvaizdą ėjo kalba, ne apie mano pasiruošimą.

Kai muzikantas ėjop valgyt, vis paleisdavo kokį medliaką, kad galvojau tuoj lūšiu, bet išjudinau liaudį-liepiau sakyt palinkėjimus jauniesiems, o jie turėjo prasidėti pirma vardo raide.

Perrengimas šeimininkais-prijuostė, vyrui-kepurė ir šautuvas, kad visada neštų į namus kokių miško "gėrybių", rūtų vainikėlio deginimas, dangaus žibintai, puokštės metimas, torto pjaustymas.
Visko padaryti, ką buvau susiplanavusi, nespėjome, tad liks kt vestuvėms, rgs 4.

Žadėjome apie 21val.nuvežti močiutę namo, bet kur tau, sėdėjo išsižiojus iki pat pbg : )) vis gyrė mus, kad tokias šaunias vestuves padarėme.

Kaip pirmam kartui, sakyčiau, visai šauniai pasirodėme, nors niekas autografų neprašė: )) Bet kalbėdama nesijaudinau,balsas nedrebėjo, jaučiausi tarsi pažinočiau visus seniausia..

Beje, genovaite, mums neleido pūsti muilo burbulų šokant jauniesiems valsą, ale daug valyti grindis reiks (išklotos plytelėmis), dar kas paslys, susižalos ir pan..gaila, kur dbr juos dėt...gal kt vestuvėse leis panaudot g.gif

Tai va, dabar mažiau streso ir ruošiuosi kitoms vestuvėms cool.gif šį kartą bus dvi piršlių poros, tai, gl seksis mąstyti geriau, nors kai esi viena, tai viską ir valdai, kai kelios piršlių poros-tai derintis, susitikinėti ir pan reikia, sunkiau tada.

O jums dideliausiais DĖKUI už mintis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 12, 23:42)
Vakaras!

Ga
O jums dideliausiais DĖKUI už mintis. mirksiukas.gif

bigsmile.gif saunuoliai,pasistenget kaip reikalas thumbup.gif

Citata :Gamta-Kairėnų botanikos sodas, lb gražus ir laaaaabai didelis, per tokį karštį, koks buvo šeštadienį, išvargome besifotkindami, jau ir be batelių vaiksčiojau, nes pritrynė. "Braškės"/"agrastai" patiko visiems. Tada vėlavome į kavinę.Nespecialiai, bet taip gavosi..

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lygiai tas pats ir pas mumi gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Pas mus nuo pirmadienio sujudimas oho ,ryt šventė biggrin.gif sausainius mergaitės kepa,namai kaip per kalėdas cinamonu kvepia wub.gif aš jau nusiraminau,tik jaudinuosi kad kas namie neliktų doh.gif

Matau,kad vaikai labiau už mane jaudinasi biggrin.gif
Tik su MB bėda,šiuo metu turi alerginę stiprią slogą,tai pergyvenam kaip čia jam padėt,labai ilgai nepraeina g.gif išbandėm daug vaistų unsure.gif
Atsakyti
Na ka papasakosiu ir aš kaip sekėsi man praeitą šeštadienį
Pirmiausia kirpėja padarė ne tą šukuoseną, apie kurią kalbėjome visus du mėnesius.
TAda jaunikis įsivaizdavau, kad visi turi valanda anksčiau atvažiuoti nei iš tikro. Tai kėlė visus ant kojų.
Viskas buvo labai faina kol neatvažiavome iki kavinės, o tada ir prasidėjo doh.gif
Muzikantai jau mus pasitiko su kvapu, vos tėvai jiems įkišo malkų skaldymą.
Tada mes su jaunaisiais įbėgam tipo stalo išpirkimo, o ten nieko nėra doh.gif Muzikantai neleido sėsti netikriems jauniesiems, atseit niekas dabar nedaro doh.gif Mano didelė darbo dalis šuniui ant uodegos verysad.gif Paskui buvau davusi tėvams laikraščius kad išdeliotų ir paskaitytų svečiai kol mūsų lauks, pasirodo juos padavėjos nudėjo kažkur, kad neberado doh.gif
Tada kol svečiai sveikino muzikantas bandė man scenarijų koreguoti, bet aš nepasidaviau.
Paskelbiau, kad dabar bus jaunųjų valsas, visi išeinam į salės vidurį, o muzikantų nebėra, jie alų sau lauke maukia doh.gif
Nu vienu žodžiu, žaidimus kuriuos galvojau daryti antrą dieną, teko daryti pirmą.
Atsakyti

QUOTE(kacius @ 2010 08 13, 10:59)

Tada mes su jaunaisiais įbėgam tipo stalo išpirkimo, o ten nieko nėra  doh.gif  Muzikantai neleido sėsti netikriems jauniesiems, atseit niekas dabar nedaro  doh.gif  Mano didelė darbo dalis šuniui ant uodegos  verysad.gif  Paskui buvau davusi tėvams laikraščius kad išdeliotų ir paskaitytų svečiai kol mūsų lauks, pasirodo juos padavėjos nudėjo kažkur, kad neberado  doh.gif

Paskelbiau, kad dabar bus jaunųjų valsas, visi išeinam į salės vidurį, o muzikantų nebėra, jie alų sau lauke maukia  doh.gif

pernai dalyvavome 4 vestuvėse, nei vienose nebuvo stalo išpirkimo. O jei jam kažkas e-patingo ruošiama, įsivaizduoju, kad reikia pasikalbėti su muzikantais arba su jaunųjų tėvais apie tai.

O čia tai visai neatleistina! Šakės.

Nu tai kaip gali skelbti, jei matai, kad jų nėra? Vestuves paprastai veda muziknatai (jei yra) ir piršliai, juk reikia tartis, ką tu planuoji daryti, kada tą darysi ir pan., aš bent jau prieidavau prie muzikanto ir tą pasakydavau, ir jokių kazusų nebuvo. O kodėl išėjo svečiai į salę? Burbulus pūsti? Šiaip ratu šokti aplink jaunuosius?
Atsakyti
help.gif labukas, gelbėkit padėkit ,prašau pagalbos
visiškai jokiu minčių apie nešima per tilta ir atrakcijų ant jo. gal galit mestelti kokia minti 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 08 13, 14:04)
help.gif  labukas, gelbėkit padėkit ,prašau pagalbos
visiškai jokiu minčių apie nešima per tilta ir atrakcijų ant jo. gal galit mestelti kokia minti  000189.gif

kokios dar atrakcijos ant tilto? tongue.gif

pernešti jaunąją TIP-TOP žingsneliais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 13, 13:07)
pernai dalyvavome 4 vestuvėse, nei vienose nebuvo stalo išpirkimo. O jei jam kažkas e-patingo ruošiama, įsivaizduoju, kad reikia pasikalbėti su muzikantais arba su jaunųjų tėvais apie tai.

O čia tai visai neatleistina! Šakės.

Nu tai kaip gali skelbti, jei matai, kad jų nėra? Vestuves paprastai veda muziknatai (jei yra) ir piršliai, juk reikia tartis, ką tu planuoji daryti, kada tą darysi ir pan., aš bent jau prieidavau prie muzikanto ir tą pasakydavau, ir jokių kazusų nebuvo. O kodėl išėjo svečiai į salę? Burbulus pūsti? Šiaip ratu šokti aplink jaunuosius?

Mes buvome susiskambine su muzikantu ir aptare kad darysime stalo išpirkimą, ir kai atvažiavome per kelis kartus sakiau, ką po ko darau.
Tuo metu kai skaičiau eiles jie buvo, bet kol visi atsistojo ( šokti ratu aplink jaunuosius) jie sugebėjo išbėgti į lauką.
Ir paskui ne vieną kartą sakydavau, dabar darysiu tą ir tą, o jis vist tiek norėjo pagal save daryti.
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 08 13, 15:04)
help.gif  labukas, gelbėkit padėkit ,prašau pagalbos
visiškai jokiu minčių apie nešima per tilta ir atrakcijų ant jo. gal galit mestelti kokia minti  000189.gif

o kam jums tos atrakcijos ant tilto?
laikas ir taip greit prabega schmoll.gif
pas buvo taip: jauniklis nese jaunaja, paskui pabroliai, savo merginas, o mes ejom (pirsliu buvo dvi poros) paskui, pakabino jaunieji spyna, papozavom fotografui, 4u.gif isgerem sampano buteli, ikalbejom jaunavedzius mesti i vandenu buteli tuscia nuo sampano thumbup.gif isejo, kad pirma bus mergaite, taip ir laikas prabego, 40 min, kaip viena sekunde prabego
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2010 08 13, 11:01)
bigsmile.gif  saunuoliai,pasistenget kaip reikalas thumbup.gif
Citata :Gamta-Kairėnų botanikos sodas, lb gražus ir laaaaabai didelis, per tokį karštį, koks buvo šeštadienį, išvargome besifotkindami, jau ir be batelių vaiksčiojau, nes pritrynė. "Braškės"/"agrastai" patiko visiems. Tada vėlavome į kavinę.Nespecialiai, bet taip gavosi..
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lygiai tas pats ir pas mumi gavos lotuliukas.gif

mes irgi buvome kairenose, mums buvo uzsakytos karetos, tai i virsu pakele, ten turejom fotosesijas, o atgal, ooooooo siaubas pesciom ejom iki masinu ax.gif doh.gif galvojau be koju liksiu, keles akmenuotas, tai man baisiai kojos skaudejo verysad.gif , nepasakyciau, kad ten man labai patiko, nors nuotraukos nuostabios thumbup.gif
p.s. mes svociavom
Atsakyti