QUOTE(jusa2 @ 2010 08 12, 10:30)
Sveikos svociutes
Mano diena jau gresmingai arteja. Startuoju rugsejo 4d. Kuo toliau tuo labiau stresas ima.
Scenariju baigineju, bet kazkaip nerandu grazaus pasveikinimo jauniesiems per pirma uzsedima po dokumentu iteikimo. Gal kas galit pagelbeti.
Genovaite, jus raset, kad kazkokius labai grazius zodzius ant tauriu graviravot. Gal galit pasidalinti?
Gal dar ir sveikinumu jauniesiems graziu turit?
O gal kas anglisku sveikinimu, ar zodziu apie meile turit. Nes mano vestuves tarptautines
Viena kažkuri mergina šiame forume pasidalino tais žodžiais
Jie yra užrašomi ant abiejų taurių
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."
O šiaip visokių sveikinimo žodžių visur pilna, net nežinau ką pasiūlyti, nes vieniem gražu, kitiem šiaiposau. Sveikinimams aš ieškojau per google - įvedžiau paiešką - gražūs žodžiai vestuvėms ar panašiai , ir man išmetė begalę puslapių
Papildyta:
QUOTE(rufalija @ 2010 08 12, 15:50)
patarkite, kaip jus darote stalo ispirkima, tai po kiek dedate miltu, cukraus ir pan. Nes kazkaip atrodo, jei imsiu po pilna pakeli, tai viska sudejus, tai teks prie stalo eiti apsikrovus pintinemis
Aš tai buvau pasiuvusi tokius nedidekius maišiukus - man tilpo tik po pusė stiklinės - taip net įdomiau kai mažiukai
Papildyta:
QUOTE(raimulele @ 2010 08 12, 16:17)
sveikos svociutes saunuolytes:)
mielosios bukit geros duokit man jei galite santuokos liudijimo sablona
jei galit i mano pastuka kas nors imeskite labai labai prasau mergaites:) dekinga nuosirdziai:) raimagrig@gmail.com
Jau išsiunčiau