Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(seretide @ 2010 08 12, 09:30)
suku galvą kokią staigmeną padaryti jauniesiems per pirmąjį jų šokį? juostelių daryti nenoriu o ir neįsivaizduoju kaip. norėčiau kažko su daug mažų balionų, bet kaip man juos panaudoti nė nenumanau. g.gif. gal turit kokių įdėjų? ax.gif

Yra nuomuoti konfeti patrankos ar kaip ten tie aparatai vadinasi, kurie balioniukus mazus gali ismesti...
Atsakyti
Jeigu soka patalpoj va kokia ideja radau... man visai patiko, bac ir susprogdini... ziedlapiai pabyra...
Lygiai taip pat galima sugalvot ir su mazias balionukais

[attachmentid=202324]
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif Mano diena jau gresmingai arteja. Startuoju rugsejo 4d. Kuo toliau tuo labiau stresas ima.
Scenariju baigineju, bet kazkaip nerandu grazaus pasveikinimo jauniesiems per pirma uzsedima po dokumentu iteikimo. Gal kas galit pagelbeti.

Genovaite, jus raset, kad kazkokius labai grazius zodzius ant tauriu graviravot. Gal galit pasidalinti? ax.gif Gal dar ir sveikinumu jauniesiems graziu turit?

O gal kas anglisku sveikinimu, ar zodziu apie meile turit. Nes mano vestuves tarptautines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 12, 11:06)
Jeigu soka patalpoj va kokia ideja radau... man visai patiko, bac ir susprogdini... ziedlapiai pabyra...
Lygiai taip pat galima sugalvot ir su mazias balionukais
[attachmentid=202324]

4u.gif 4u.gif Ačiū. būtent tai, ko man reikėjo. su balionais neįsivaizduoju kaip tai padaryti, bet žiedlapiai irgi puiku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 12, 10:10)
Yra nuomuoti konfeti patrankos ar kaip ten tie aparatai vadinasi, kurie balioniukus mazus gali ismesti...

o kur jų yra?
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 12, 09:09)
Labas. Gerai sugalvota. Apie meilės ministrą pasiskolinsiu  idėją.  4u.gif . jau planavau nebedaryti jo, bet dabar persigalvojau. dar galvoju rinkti siuvėją ir kirpėją. turiu didžiules šukas ir žirkles, tai reikia  jas kur panaudoti. g.gif .

O ka galvoji sakyt siuvejai ir kirpejai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(seretide @ 2010 08 12, 09:30)
suku galvą kokią staigmeną padaryti jauniesiems per pirmąjį jų šokį? juostelių daryti nenoriu o ir neįsivaizduoju kaip. norėčiau kažko su daug mažų balionų, bet kaip man juos panaudoti nė nenumanau. g.gif. gal turit kokių įdėjų? ax.gif

O tu gal padaryk kaip ,kad rodo per uzsienio filmus, ypac vaikams, pakabintas koks versiukas ar dar kokia figura ir dauzo lazdom ir isbyra saldainiai, na kazka panasaus.
Atsakyti
o su balionais lygiai taip pat, paimti agro pleveles, arba kokio tiulio... priristi kampus palubeje, o ant jos pridet daug balioniu, o sokat jauniesiems, atristi viena kampa, kad balionai graziai isbyretu, akimirkos dziaugsmas, bet grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 12, 10:10)

Nenoriu nei vienos firmos rinkoje isskirti, bet google sita tema tai labai daug meta visokiu nuorodu mirksiukas.gif
http://www.google.lt...lient=firefox-a
Atsakyti
patarkite, kaip jus darote stalo ispirkima, tai po kiek dedate miltu, cukraus ir pan. Nes kazkaip atrodo, jei imsiu po pilna pakeli, tai viska sudejus, tai teks prie stalo eiti apsikrovus pintinemis
Atsakyti
sveikos svociutes saunuolytes:)

mielosios bukit geros duokit man jei galite santuokos liudijimo sablona smile.gif blush2.gif
jei galit i mano pastuka kas nors imeskite labai labai prasau mergaites:) dekinga nuosirdziai:) raimagrig@gmail.com
Atsakyti
dar nesugalvojau galutinai, bet kažką apie tai: jei netyčia drabužis įplyštų, tai kad negaišti laiko siuvimui jį nukirpti ir tvarka, kirpėjo pareiga sušukuoti, jei vėjas ar dar kas nors suveltų šukuosenas, kad prie stalo visi gražūs būtų. dabar mintys tokios, bet dar sudėliosiu kad skambėtų. ax.gif g.gif
nebežinau ką daryti: biggrin.gif ir balionų noriu ir žiedlapių. Ačiū jums, išradingosios. ir dar klausimas: ar esat mačiusios puokštę su kalijomis ir astromerijomis. Pamergių puokštės su astromerijomis, man reiktų prisiderinti. buvau gėlių parduotuvėse, bet nieko įdomaus neradau.
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 08 12, 10:30)
Sveikos svociutes 4u.gif  Mano diena jau gresmingai arteja. Startuoju rugsejo 4d. Kuo toliau tuo labiau stresas ima.
Scenariju baigineju, bet kazkaip nerandu grazaus pasveikinimo jauniesiems per pirma uzsedima po dokumentu iteikimo. Gal kas galit pagelbeti.

Genovaite, jus raset, kad kazkokius labai grazius zodzius ant tauriu graviravot. Gal galit pasidalinti?  ax.gif  Gal dar ir sveikinumu jauniesiems graziu turit?

O gal kas anglisku sveikinimu, ar zodziu apie meile turit. Nes mano vestuves tarptautines  rolleyes.gif

Viena kažkuri mergina šiame forume pasidalino tais žodžiais
Jie yra užrašomi ant abiejų taurių
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."

O šiaip visokių sveikinimo žodžių visur pilna, net nežinau ką pasiūlyti, nes vieniem gražu, kitiem šiaiposau. Sveikinimams aš ieškojau per google - įvedžiau paiešką - gražūs žodžiai vestuvėms ar panašiai , ir man išmetė begalę puslapių smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rufalija @ 2010 08 12, 15:50)
patarkite, kaip jus darote stalo ispirkima, tai po kiek dedate miltu, cukraus ir pan. Nes kazkaip atrodo, jei imsiu po pilna pakeli, tai viska sudejus, tai teks prie stalo eiti apsikrovus pintinemis

Aš tai buvau pasiuvusi tokius nedidekius maišiukus - man tilpo tik po pusė stiklinės - taip net įdomiau kai mažiukai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raimulele @ 2010 08 12, 16:17)
sveikos svociutes saunuolytes:)

mielosios bukit geros duokit man jei galite santuokos liudijimo sablona smile.gif  blush2.gif
jei galit i mano pastuka kas nors imeskite labai labai prasau mergaites:) dekinga nuosirdziai:) raimagrig@gmail.com

Jau išsiunčiau smile.gif
Atsakyti