Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

[quote=zwezda0702,2010 08 11, 16:26]
[Gal visai nieko būtų ir MEILĖS MINISTREI kokį butielką suveikti.
O jei atvirai, jei būtų mano valia alkoholio išvis pas mus nebūtų, su vyru negeriam mes tai ir kitiems nesiūlom thumbup.gif
Buvau vestuvėse ir ten pasiūlė išgerti stikliuką už jaunojo tėvą, vos infarkto negavau, koks gali būti gerimas už mirusį. Aš paprašysiu tylos minute pagerbti mamą kurios jau nebeturim verysad.gif
(Čia tik mano nuomonė)
[/quote]
o as sveikatos ministrui iteiksiu buteliuka koki nuo vaistu ir uzklijuosiu toki lipduka

ir pakabinsiu ant kaklo didziuli svirksta pripildita to spirito tipo smile.gif
[/quote]

Irgi nebloga idėja
Aš kaip ir turiu viską tik vat beliko MEILĖS MINISTRĖ gal ir jai tada buteliuka pakabinsiu
Kada tavo startas?
Atsakyti
QUOTE(Draugute @ 2010 08 11, 16:01)
Prašau pagalbos:
gal kuri "po ranka" turite netikrą santuokos liudijimą - galvojau, kad nedarysiu, bet... O dabar niekur nerandu...
Būčiau laibai dėkinga (mano el. paštas deimante.k*hotmail.com)

issiunciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 11, 16:28)
Kada tavo startas?

man tai rugsejo 4d,turiu dar laiko,bet siom dienom kazkaip kibau i darbus,tai link pabaigos einu smile.gif
dar va galvoju isrinkt kad butu gaisrininkas,turiu toki pakabuka zebtuveli putu balionas tipo,ir galvoju gal koki slanga prie vandens jei ka prisukt,o gal visai ne itema ,ta gaisrininka rinkt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 11, 16:37)
issiunciau 4u.gif
Papildyta:

man tai rugsejo 4d,turiu dar laiko,bet siom dienom kazkaip kibau i darbus,tai link pabaigos einu smile.gif
dar va galvoju isrinkt kad butu gaisrininkas,turiu toki pakabuka zebtuveli putu balionas tipo,ir galvoju gal koki slanga prie vandens jei ka prisukt,o gal visai ne itema ,ta gaisrininka rinkt?? g.gif

Aš irgi buvau nusprendus rinkti gaisrininką, bet paskui pagalvojau kad ne į temą jis
Atsakyti
AS gulbiu ezeruj sumasciau iskirpt sijonukus is kartono ir baltas pedkelnes uzdet vyrukam?kaip jum ta ideja? lotuliukas.gif
kankanuj liktai jau randu sijonukus bet kur gauti pigiai veduokles?o gal ju nereik?
Atsakyti
Aš tai rinksiu meilės ministrus, porą.. tai jam bus tokia raudona kepurė su užrašu meilės ministras, o jai dvi žvakutės širdelės formos, kad po to nesakytų jog buvo tamsu, su žvake prie lovos nestovėjom , nieko nematėm ir t.t. ir t.p biggrin.gif
Stalo komendantams nupirkau tokius fainus stikliukus su ąselėmis, med personalui - termometrą tokį nemažą smile.gif ir aspirino, ir dar bus sekretorė - tai blonknotėlis ir rašiklis su plunksnom..

Klausimukas, maniškiai nori užvažiuot į Kryžių kalną ir padėk tokį kryželį, kuri nors važiavot, sakėt kokius žodžiūs? g.gif

Ramune82, pas mane yra vėduoklių, perleisčiau popigiai;) xi xi xi tik dabar nežinau , kur jos nukištos.... Bet šiaip tai kiek žinau, kankanas be vėluoklių šokamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 11 rugpjūčio 2010 - 16:11
QUOTE(poniav @ 2010 08 11, 16:58)
Aš irgi buvau nusprendus rinkti gaisrininką, bet paskui pagalvojau kad ne į temą jis

na va ir as nusprendziau ,kad visgi jo nereiks smile.gif
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 11, 17:02)
AS gulbiu ezeruj sumasciau iskirpt sijonukus is kartono ir baltas pedkelnes uzdet vyrukam?kaip jum ta ideja? lotuliukas.gif
kankanuj liktai jau randu sijonukus bet kur gauti pigiai veduokles?o gal ju nereik?

seip kiek zinau,isvis kankana soka paneles be veduokliu,ir be spec sijonu,turi gi grazias suknias,sukneles pakelia ir soka,vat jau bernams tai joo sijonelius uzdeda,jau pedkelnes vyrams uzsidet manau ziauru butu,pvz maniskis tikrai neuzsidetu,nors ir juoko forma,bet neuzsidetu smile.gif
pas mane tai vyrai buvo su sijonukais ir kelnes ileido i savo kojines,tai ir juokinga atrode,kituose vestuvese dar buvo su skarelem bernai i r su sijonukais...

TingiKace,neblogai sumastyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugute @ 2010 08 11, 15:01)
Sveikos visos SUPER Svočiutės  4u.gif
Jau porą mėnesių "neakivaizdžiai" dalyvauju Jūsų forumuose, negaliu atsistebėti ir atsižavėti Jūsų darbais  thumbup.gif  Iš kur tiek idėjų ir kruopštumo  rolleyes.gif

Prašau pagalbos:
gal kuri "po ranka" turite netikrą santuokos liudijimą - galvojau, kad nedarysiu, bet... O dabar niekur nerandu...
Būčiau laibai dėkinga (mano el. paštas deimante.k*hotmail.com)

Persiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 11, 17:02)

g.gif na seip kankanui nereik veduokliu. o sokom pakelusios savo suknytes.
O gulbiu ezerui turejau sijonuks, o vaikinai atsiraitojo kelnes, tai juokingai gavosi. Nebent gali ant galvos juostele balta uzdet su kokia plunksna.
Atsakyti
Keli eilarastukai:
1 Statykite meilės pilį,
Tieskit į laimę tiltus,
Židinį jaukų užkurkit
Jis žvarboje sušildys.
Saugokit meilės rūmą,
Ženkite laimės tiltais,
Bet už viską labiausiai
Branginkite mylinčią širdį!

2 Jeigu žemės - tai juodžemio,
Jeigu medžio - tai vaisingo,
Jeigu gėlių - tai kvapnių,
Jeigu sūnaus - tai narsaus,
Jeigu dukters - tai gražios,
Jeigu draugų - tai ištikimų,
Jeigu meilės - tai amžinos.

3 Esat Jūs jauni abu -
Gera buvo linksmintis,
O dabar į dvi puses
Obuolį dalinsitės,
Nuo dabar abu žiedais
Būsite sukaustyti,
Vienas kito pakuždom
Patarimo klausite.
Ir dalinsitės perpus
Liūdesį ir pusrytį,
Jei į pusnį grius kuris -
Tai abudu griūsite..
Linkime geros kloties,
Ko abudu tikitės
Ir mylėti taip karštai,
Kaip dabar, kad mylite..

4 Nuo šiandien - Jūs drauge,
Nuo šiandien - Dviese.
Gražiausios gėlės šiandien jums abiems.
lai meilė, laimė, dienos šviesios
Jus visada drauge kely lydės.
Mylėkit vienas kitą tyliai
Be pažadų ir be kalbų...
Mylėkit kaip paukščiai myli,
Apsvaigę nuo gimtų šilų.
Kartu gyvenimu beeinant
Bus visko: džiaugsmo ir vargų -
Juk meilė panaši į dainą,
O ją gerai sudėt sunku...

5 ...Tik savo rankom laimę teks sukurti.
Patiems įpūsti ugnį židiny.
Todėl branginkit kaip brangiausią turtą
Jūs tvirtą meilę abiejų širdy.
Jau rankom keturiom Jūs kelią tiesiat,
Bendrom svajom pavasariai žydės,
Kartu dainuosit ir kartu liūdėsit
Ir tyliai lauksite trečios širdies.

Atsakyti
Na, i pastuka imeciau dar sio bei is atributu vestuviniu. smile.gif Nes jauciu pareiga atiduoti duokle.
Bandau surasti ta paklode, nes cia be foto nupasakoti, kazkaip nelabai iseina. Bandziua rasyti, bet, kadangi esu tas zmogus kuriam geriau viena karta pamatyti nei desimt kartu aiskintis, tai pagalvojau, kad daugelis net nesupras. g.gif
O kas liecia torta, tai tiesa sakant tu gabaliuku as neklijavau, tik surisau juostele ir buvo viskas labai liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 11, 17:05)
Aš tai rinksiu meilės ministrus, porą.. tai jam bus tokia raudona kepurė su užrašu meilės ministras, o jai dvi žvakutės širdelės formos, kad po to nesakytų jog buvo tamsu, su žvake prie lovos nestovėjom , nieko nematėm ir t.t. ir t.p  biggrin.gif
Stalo komendantams nupirkau tokius fainus stikliukus su ąselėmis, med personalui - termometrą tokį nemažą smile.gif ir aspirino, ir dar bus sekretorė - tai blonknotėlis ir rašiklis su plunksnom..

Klausimukas, maniškiai nori užvažiuot į Kryžių kalną ir padėk tokį kryželį, kuri nors važiavot, sakėt kokius žodžiūs?  g.gif

Ramune82,  pas mane yra vėduoklių, perleisčiau popigiai;) xi xi xi tik dabar nežinau , kur jos nukištos.... Bet šiaip tai kiek žinau, kankanas be vėluoklių šokamas

Labas. Gerai sugalvota. Apie meilės ministrą pasiskolinsiu idėją. 4u.gif . jau planavau nebedaryti jo, bet dabar persigalvojau. dar galvoju rinkti siuvėją ir kirpėją. turiu didžiules šukas ir žirkles, tai reikia jas kur panaudoti. g.gif .
Atsakyti
suku galvą kokią staigmeną padaryti jauniesiems per pirmąjį jų šokį? juostelių daryti nenoriu o ir neįsivaizduoju kaip. norėčiau kažko su daug mažų balionų, bet kaip man juos panaudoti nė nenumanau. g.gif. gal turit kokių įdėjų? ax.gif
Atsakyti