Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(ramux @ 2010 08 10, 23:50)
Mano vestuvėse bus 55 žmonės,tai ir galvoju, kaip čia pasielgus...Ačiū, jei kas atsakys  wub.gif

as irgi tik siom dienom pradejau daryt torta,tai supratau ,kad visai nemazai laiko uzima,pas muz bus apie 70 zmoniu doh.gif tai as darau 3 ju aukstu torta ir iseina gal apie 45gabaliuku,tai dalinsiu seimai po gabaliuka smile.gif i vidu desiu dar mini kalendoriuka su jaunavedziu nuotrauka.
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus. Žiūrėsiu, kiek čia man kantrybės užteks daryt. biggrin.gif
Sakykit, ar 3 valandos gamtoje yra daug? Kiek maždaug reiktų žaidimų prigalvot? g.gif
Atsiprašau, kad tokius kvailus klausimus užduodu, tiesiog nieko nežinau, o reikia pasikaustyt toje srityje blush2.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

QUOTE(ramux @ 2010 08 11, 12:57)
Ačiū labai už patarimus. Žiūrėsiu, kiek čia man kantrybės užteks daryt.  biggrin.gif
Sakykit, ar 3 valandos gamtoje yra daug? Kiek maždaug reiktų žaidimų prigalvot?  g.gif

Bet 3 val juk nebūsite vienoje vietoje? Čia su važinėjimais, kelione?
Pas mus tai irgi panašiai bus, bet planuojame tris vietas aplankyti tai turbūt duo D kad kokius du žaidimus spėtumėme pažaisti. Nes juk ir nešimas per tiltą bus ir spynelės ir kitos jaunikiam staigmenos bigsmile.gif O dar užkasti reikia spėti tai banysiu neapkrauti jaunimėlio bigsmile.gif
Atsakyti
Radau ta priesaika tai imetu gal kam pravers:
Jaunojo priesaika:
S....... (jaunosios vardas) - jei, Tu, apaktum už rankos vedžiosiu,
Per vasaras, rudenys eisime kartu.
Apkurstum, ausim Tavo būsiu
Mylėsiu nelaimėse, mylėsiu varge.

Iš žemės iškasiu,
Iš jūros prišauksiu,
Numirsi - prikelsiu,
Išeiti - neleisiu.

Jaunosios priesaika:
G....... (jaunojo vardas), surasiu ko ieškai
Tik Tau atiduosiu
Naktim Tavo būsiu
Tau būsiu diena.
Išbarsi - tylėsiu
Sunku bus - kentėsiu
Tik Tavo, tik Tavo aš būsiu žmona.

Turtuoliu pavirsi
Ar elgeta tapsi
Vsiteik aš pažinsiu
Namo parsivedus,
Duris užsisklendus,
Nerodysiu niekam - mylėsiu tave.

Seip per musu vestuves tai liudininke ja visa dave man sakyt. Labai fainai buvo sugalvojus. 12 val visiem mano gimines vyram isdalino po fakela jie sustojo ratu. To rato vidury dege lauziukas as ejau apie ta lauziuka ir sakiau ta priesaika. Na man tada labai grazu buvo.

Gal kuri svoziute galetu duot prisijungima prie bendro pastuko?
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2010 08 10, 19:58)
Kaip smagu paskaityt kad vestuves gerai praeina. Musu darbelis irgi jau ant nosies tai naktim sedziu.

Tai negi niekas nesate girdejusi apie jaunosios priesaika jaunikiui prie lauzo. Niekas negalite pasidalinti?

Ka jus del muilo burbulu galvojate daryt? Man tai labai grazu, ale bijau kad jaunuju rubus labai istepsime  ir liks demes nuo muilo g.gif

Na zinok pernai as per savo vestuves naudojau muilo burbulus, sunaudojome gal kokius nemazus 5 buteliukus, taciau ant drabuziu neliko jokiu demiu, netgi ant vyro tamsaus kostiumo, tai manau, kad jie vistiek vandens pagrindu, o to muilo ten tiek nedaug. gal dar aisku priklauso ir nuo muilo burbulu gamintoju. Bet nuotraukos su jais super gavosi, dar mes dareme gamtoje rie vandens telkinio
Atsakyti
O norejau jusu paklausti gal zinote koki pristatyme suriui? g.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, jau prasidėjo bemiegės naktys
Beliko pusantros savaitės.
Mergaitės pasufleruokit man ką galėčiau simboliškai įteikti MEILĖS MINISTREI( tik ne širdelę)
Ačiū, ačiū, ačiū
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2010 08 11, 13:35)
Radau ta priesaika tai imetu gal kam pravers:

Graži, bet man žiauri smile.gif

QUOTE(rufalija @ 2010 08 11, 13:43)
Na zinok pernai as per savo vestuves naudojau muilo burbulus, sunaudojome gal kokius nemazus 5 buteliukus, taciau ant drabuziu neliko jokiu demiu,

Kažkada kai vaikai žaidė - liko dėmės tokios, kad net skalbinmo mašina neišėmė doh.gif

QUOTE(poniav @ 2010 08 11, 14:19)
Mergaitės pasufleruokit man ką galėčiau simboliškai įteikti MEILĖS MINISTREI( tik ne širdelę)
Ačiū, ačiū, ačiū

Kai aš klausiau to paties, man buvo pasiūlytas mažas buteliukas raudono gėrimo. Tipo meilės nektaras, kuris suteikia teisę šį vakarą pažinti moters kūną (kažkas tokio, pamiršau biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos visos SUPER Svočiutės 4u.gif
Jau porą mėnesių "neakivaizdžiai" dalyvauju Jūsų forumuose, negaliu atsistebėti ir atsižavėti Jūsų darbais thumbup.gif Iš kur tiek idėjų ir kruopštumo rolleyes.gif

Prašau pagalbos:
gal kuri "po ranka" turite netikrą santuokos liudijimą - galvojau, kad nedarysiu, bet... O dabar niekur nerandu...
Būčiau laibai dėkinga (mano el. paštas deimante.k*hotmail.com)
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 11, 15:19)
Sveikos darbštuolės, jau prasidėjo bemiegės naktys
Beliko pusantros savaitės.
Ačiū, ačiū, ačiū

as darysiu taip :ipilsiu i maza grazu buteliuka kokio gerimo ,uzklijuosiu lipduku kad tai meiles eleksiras,ir iteiksiu sirdute spalvotai mirksincia :)kad is tolo ta ministra matytu,jei prireiks pagalbos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 11 rugpjūčio 2010 - 15:07

Kai aš klausiau to paties, man buvo pasiūlytas mažas buteliukas raudono gėrimo. Tipo meilės nektaras, kuris suteikia teisę šį vakarą pažinti moters kūną (kažkas tokio, pamiršau biggrin.gif )
[/quote]

Aš SVEIKATOS MINISTREI įteiksiu buteliuką (fleškutę) su užrašu KUO SUSIRGAI TUO IR GYDYKIS
Gal visai nieko būtų ir MEILĖS MINISTREI kokį butielką suveikti.
O jei atvirai, jei būtų mano valia alkoholio išvis pas mus nebūtų, su vyru negeriam mes tai ir kitiems nesiūlom thumbup.gif
Buvau vestuvėse ir ten pasiūlė išgerti stikliuką už jaunojo tėvą, vos infarkto negavau, koks gali būti gerimas už mirusį. Aš paprašysiu tylos minute pagerbti mamą kurios jau nebeturim verysad.gif
(Čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
[Gal visai nieko būtų ir MEILĖS MINISTREI kokį butielką suveikti.
O jei atvirai, jei būtų mano valia alkoholio išvis pas mus nebūtų, su vyru negeriam mes tai ir kitiems nesiūlom thumbup.gif
Buvau vestuvėse ir ten pasiūlė išgerti stikliuką už jaunojo tėvą, vos infarkto negavau, koks gali būti gerimas už mirusį. Aš paprašysiu tylos minute pagerbti mamą kurios jau nebeturim verysad.gif
(Čia tik mano nuomonė)
[/quote]
o as sveikatos ministrui iteiksiu buteliuka koki nuo vaistu ir uzklijuosiu toki lipduka

ir pakabinsiu ant kaklo didziuli svirksta pripildita to spirito tipo smile.gif
Atsakyti