Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(ramux @ 2010 08 10, 09:41)

Genovaite, Jūsų labai gražūs medeliai  wub.gif  Gal turite savo  darbelių puslapiuką?  ax.gif

Neturiu, bet planuoju, kad reiktų pasidaryti, labai daug jau medelių esu prigaminusi smile.gif Ale vis neprisiruošiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na kaip ir jauciu pareiga atiduoti duokle visoms jums cia esancioms, nes be jusu ideju ir patarimu kogero butu buve sunkiau padaryti jauniesiems svente. Tikrai, labai dekoju visoms drinks_cheers.gif
Na, siandiena, kazkaip bandau atsigauti po visko, nes vestuviu diena ispuole tikrai labai karsta ir kogero tas mane labiausiai nualino, na, bet pareiga yra pareiga, taip , kad stengemis viska daryti tik kiek leido jegos.
Vestuves musu buvo netradicines, nuotaka labai nenorejo, kad butu skaitomi posmai, eiles, taip, kad tu dalyku atsisakem (nors si bei ta del visa ko pasirasiau, bet tiesa sakant i papke pazvelgiau tik pasitiksinti eiga ir viena eilerastuka apie meile paskaiciau.
Na, jeigu nuo pradziu, tai kiekviena is jaunuju isleisdinejo is namu, tai pas jauniki ten labai daug ceremoniju nebuvo, o jau , va pas nuotaka tai jaunikio lauke kliuciu ruozas. smile.gif Kadangi pulko jokio nebuvo, tai prisikalbinau jaunosios pusesere kuria geriausiai pazinojau, kad ji ta kliucu ruoza paruostu. Tai pirmiausiai buvo ant saligatvio salia namu isdeliotos penkios popierines pedutes, ant kiekvienos lipdamas jaunikis turejo atsakyti po klausima. Klausimai buvo labai paprasti, bet musu jaunikaitis taip stresavo, kad jam ir jie buvo ganetinai sunkus biggrin.gif Na, kai jau sis ruozas buvo iveiktas, jaunikis puole duris atidarineti, ogi jos uzrakintos, tada dar raktelio ieskojo. Suradus ir atrakinus duris lauke juostelemis uztvertos durys. Kiekviena juostele kirpdamas turejo vardinti vardus kuriais savo busima zmona galetu pavadinti smile.gif
Na, po to pas nuotaka, velgi visi tradiciniai dalykai: papuosem masineles, palaiminom, uzkandom ir vaziavom i baznycia. Baznycioje jaunieji buvo uzsisake misias. Labai graziai tos misios praejo, o jau kai jaunieji priesaika sake, tai vos neapsiverkem kartu su liudininku- labai viskas grazu. Isejus buvo ziedlapiai ir sveikinimai.
Po visu rimtu ceremoniju, vaziavom i gamta. Kadangi pasitaike pakeliui du tiltai, tai prie vieno sustojom, kad nuotaka pernestu ir spynele uzkabinom; prie kito, jau galima sakyti atvaziavus i vieta, "meiles recepta" gaminom.
Atsakyti

Lipom i piliakalni, fotografavomes, zaidem dar keleta zaidimu. Finale bezaidziant zaidima "Drakonas, riteris ir princese", kartu su nuotaka griuvom ant zoles ir dar plius as suknele susiplesiau. Na, pliso ji galima sakyti laimingai, gerai, kad turejom, adata ir siula tai vietoj mane ir apsiuv. Bet tiesa sakant tai pirmos vestuves kai susiplesau net ir suknele biggrin.gif
Tada, vaziavom, jau i puotos vieta. Buvau labai daug "vartu" beveik visas saldaines isdalinom. Na, o laukiantys sveciai irgi padare pasienio ruoza ir teko issipirkti. thumbup.gif Zodziu, visa mano pintine, net ir "susilusiu" saldainiu suejo. thumbup.gif
Grizus, pasitiko tevai su duona, vandeniu ir druska. Tada buvo iteikinejamos dovanos jauniesiems, sveciai gaivinosi gerimais, fotografavosi, mes persinesinejom daiktus, ruosemes jau visam vakarui.
Na, prie salo, trumpa kalba, pasveiknom nauja seima, atidavem santuokos liudijima, pravedem susipazinimo zaidima. Kiekvienas turejo pasakyti savo varda, rysiai su jaunaisiais ir palinkejimas is pirmosios vardo raides.
Tada valsas, sokiai, zaidimukai. Labai visiems patiko muzikantai, grojo grupe Soft Rain, visus labai suzavejo vokalistes balsas, atliekamos dainos thumbup.gif
Darem karaoke, tai labiausiai visus kabino. Aisku, laimejo draugyste. Leidom, dangaus zibintus.
Beje, labai visus prajuokino jaunikiui padovanoti kaliosai. Pasirodo dar jam jie ir dideli buvo, nors nuotaka sake , kad 47 dydis, ir tokius pirkau, bet koja beveik ir su batu itilpo. Plius ant kaliosu dar uzrasem NIKE, tai visi luzo. Nuotakai, dovanojom laistytuva, kad pas anyta gelynus laistytu. Ji irgi aplipdem gelytem. Ta proga, jaunieji susoko toki gera soki, kaip savo daktu panaudojimo improvizacija thumbup.gif Su kaliosiais kadangi buvo sunkoka susokti polka, tai jaunikis veliau ant kojiniu trype.
Na, dar, aisku, ant marskineliu vardus rasem vaikams, rinkom seimos finansininka, zidinio inesimas buvo.
Buvau ir torta pazaduka pasidarius, bet ji padalinau antrai dienai ir labai liuks buvo. Antra diena dar ir priziuku daugiausiai dirbantiems ir nusipelniusiems padovanojom.Anra diena, tai buvo jaunikio daryti saslykai ir kopustu sriuba. Va, dabar prisiminiau, kad tos sriubos tai as taip ir nepavalgiau. unsure.gif
Nakciai, dar padovanojom pagalvele "Meiles preliudas" ir padaremtokia papke, kai po specialus rinkinys jaunavedziams. Ten i papke iklijavom, antrankius, prezervatyvu ir sokolada.
N, agal jau daug maz papasakojau, nemazai dalyku. Jeigu kazka prisiminsiu papildysiu. Gaila, kad nemoku nuotrauku ikelti, kazkaip neiseina man cia schmoll.gif
Na, o siaip tai turiu pasakyti, kad man estuves vos ne kaip darbo diena buvo. Paskutine diena suslubavo skaneris ir negalejom jauniesiems padaryti filmuko is ju fotografiju. Tai sitas baisiai sunervino ir supykau ant savo vyro, kam atideliojo paskutiniai nakciai doh.gif
Na, o siaip tai, daug kas sake, kad gerai, nematytu zaidimu, atrakciju buvo, visus zavejo mano darbeliai blush2.gif Uz kuriuos esu dekinga visoms cia esancioms merginoms 4u.gif Kaip prizus buvau isdekoravusi butelius, kuriu nespejau nusifotkinti verysad.gif Saldaines su jaunuju foto, kuriomis labiausiai visi dziaugesi.Nezinau, kaip ten is sono viskas atrode. Galima tiketi ka sako, bet kai pati jauciuosi daug ko nepadarius tai siek tiek r pikta ant saves, kad dar kazka galejau padaryti. Na, bet cia buvo toks pirmas kartas, kai tenka viska taip nuo a iki z daryti. Tiesa, per visa baliu beveik nieko nevalgiau, nes nebuvo kada ir siaip stresas kazkoks.
Jeigu kazkaip iseis pabandysiu ikelti kokiu tai nuotrauku.
Na, o siaip tai visom mergaitem siulau, arba labai jau tu jaunuju issiklausenti kiekvienos smulkmenos. Mano nuotaka daug ko nenorejo: jokiu stalo komendantu, jokiu posmu, tostu, o kadangi ji laukiasi, tai kazkaip bijojom ir super tu judriu zaidimu duoti.
Dabar zinau, kad jeigu kazka daryciau, tai prisidaryciau visko dar daugiau ir prisirasyciau viskiu tekstu dar daugaiu (nors, kaip jau minejau, beveik nieko neskaiciau, zodziai liejosi patys ax.gif ). Bt, gal tada maziau streso butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 10 rugpjūčio 2010 - 16:06
Kaip smagu paskaityt kad vestuves gerai praeina. Musu darbelis irgi jau ant nosies tai naktim sedziu.

Tai negi niekas nesate girdejusi apie jaunosios priesaika jaunikiui prie lauzo. Niekas negalite pasidalinti?

Ka jus del muilo burbulu galvojate daryt? Man tai labai grazu, ale bijau kad jaunuju rubus labai istepsime ir liks demes nuo muilo g.gif
Atsakyti
aš tik tokia priesaika turiu gal tiks

Jaunieji iššauna šampaną, išpilsto į taures. Dainuojama ilgiausių metų. Visi svečiai pasveikina jaunuosius. Jaunųjų meilės priesaika, skaito po vieną eiliutę, tik paskutines kartu:

Meiles priesaika
Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelia rodytum...
Noriu nešti meile, bet noriu, kad man padetum...
Noriu atsisesti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum...
Noriu pasiekti žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
Jei neisi gyvenimu mano, aš pasiklysiu...
Aš tave myliu...
Bet jei meiles kartu mes nenešim, aš meiles neteksiu...

Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 10, 17:03)

thumbup.gif saunuole, kad nepasimetei del sukneles, viskas graziai pravesta. O nuotraukytes idek i pastuka, del gal mokesi
Atsakyti
Svočiutės, iškilo klausimėlis...Pradėjau daryti ir aš pažadų tortą...Sakykit, ar kiekvienam žmogui po pažadą darot, ar darot šeimai po pažadą? g.gif
Mano vestuvėse bus 55 žmonės,tai ir galvoju, kaip čia pasielgus...Ačiū, jei kas atsakys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 10, 23:50)
Svočiutės, iškilo klausimėlis...Pradėjau daryti ir aš pažadų tortą...Sakykit, ar kiekvienam žmogui po pažadą darot, ar darot šeimai po pažadą? g.gif
Mano vestuvėse bus 55 žmonės,tai ir galvoju, kaip čia pasielgus...Ačiū, jei kas atsakys  wub.gif

As asmeniskai dariau kiekvienam, nes tebuvo 25 zmones.O kiek jau tamsta darys, priklauso tik nuo pacios, kaip noro yra ir kiek laiko turit uzsiimti visais tais lankstymais lipdymais biggrin.gif
Atsakyti
Mano vestuvėse bus 55 žmonės,tai ir galvoju, kaip čia pasielgus...Ačiū, jei kas atsakys  wub.gif

man bus si savaitgali 50 zmoniu tai seimai po viena pazda ar porai zodziu nekekvienas!laiko daug uzimtu!
Atsakyti
Del sukneles, tai aplinkiniai labiau issigando, o man kol daejo viskas, tai pirmiuasiai susivokiau, kad gerai, kad pasijonis yra ir nieko nesimato, o antra, iskart pamaciau, kad ties ta vieta matomai salone sukneles ilgi koreguoja, tai ji buvo matyt silpniau susiuta ax.gif Na, bet cia buvo sventes topas, nes "slibinas", kuris mane pagavo, tai buvo nuotaka, o as buvau "princese" (na, cia toks zaidimo scenarijus) biggrin.gif jeigu galima deti i pasta tai idesiu, nes cia tai man kankyne- nu niekaip nemoku doh.gif

Beje, kazkur viena mergina, kalbejo apie paklode, zaidima, tai tikrai labai geras zaidimas, ypac tiems kas jo dar nemate. Bet kadangi musu didzioji dalis sveciu si zaidima jau regejo, tai mes jo nedarem. Jeigu kartais reiktu tos paklodes, galeciau nufotkinti, o gal net savaitgaliui paskolinti. Mano vyras ja daznai renginiam naudoja, tai zinokit, buna labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 11 rugpjūčio 2010 - 10:08
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 11, 10:01)
Del sukneles, tai aplinkiniai labiau issigando, o man kol daejo viskas, tai pirmiuasiai susivokiau, kad gerai, kad pasijonis yra ir nieko nesimato, o antra, iskart pamaciau, kad ties ta vieta matomai salone sukneles ilgi koreguoja, tai ji buvo matyt silpniau susiuta ax.gif Na, bet cia buvo sventes topas, nes "slibinas", kuris mane pagavo, tai buvo nuotaka, o as buvau "princese" (na, cia toks zaidimo  scenarijus) biggrin.gif jeigu galima deti i pasta tai idesiu, nes cia tai man kankyne- nu niekaip nemoku doh.gif

Beje, kazkur viena mergina, kalbejo apie paklode, zaidima, tai tikrai labai geras zaidimas, ypac tiems kas jo dar nemate. Bet kadangi musu didzioji dalis sveciu si zaidima jau regejo, tai mes jo nedarem. Jeigu kartais reiktu tos paklodes, galeciau nufotkinti, o gal net savaitgaliui paskolinti. Mano vyras ja daznai renginiam naudoja, tai zinokit, buna labai gerai thumbup.gif

o kas cia per paklode g.gif
Atsakyti

Aš dariau kiekvienam svečiui, net ir vaikams kurie skaityti moka. Gerai gaunasi kai išsitraukia septynmetis kokią sekso pamoką jauniesiems. biggrin.gif
Kai dariau išėjo 48 gabalėliai, užteko visiems norintiems, ir muzikantas perskaitė vieną, ir dar liko.
http://public.fotki....-fasadas-d.html
Atsakyti