Lipom i piliakalni, fotografavomes, zaidem dar keleta zaidimu. Finale bezaidziant zaidima "Drakonas, riteris ir princese", kartu su nuotaka griuvom ant zoles ir dar plius as suknele susiplesiau. Na, pliso ji galima sakyti laimingai, gerai, kad turejom, adata ir siula tai vietoj mane ir apsiuv. Bet tiesa sakant tai pirmos vestuves kai susiplesau net ir suknele
Tada, vaziavom, jau i puotos vieta. Buvau labai daug "vartu" beveik visas saldaines isdalinom. Na, o laukiantys sveciai irgi padare pasienio ruoza ir teko issipirkti.
Zodziu, visa mano pintine, net ir "susilusiu" saldainiu suejo.
Grizus, pasitiko tevai su duona, vandeniu ir druska. Tada buvo iteikinejamos dovanos jauniesiems, sveciai gaivinosi gerimais, fotografavosi, mes persinesinejom daiktus, ruosemes jau visam vakarui.
Na, prie salo, trumpa kalba, pasveiknom nauja seima, atidavem santuokos liudijima, pravedem susipazinimo zaidima. Kiekvienas turejo pasakyti savo varda, rysiai su jaunaisiais ir palinkejimas is pirmosios vardo raides.
Tada valsas, sokiai, zaidimukai. Labai visiems patiko muzikantai, grojo grupe Soft Rain, visus labai suzavejo vokalistes balsas, atliekamos dainos
Darem karaoke, tai labiausiai visus kabino. Aisku, laimejo draugyste. Leidom, dangaus zibintus.
Beje, labai visus prajuokino jaunikiui padovanoti kaliosai. Pasirodo dar jam jie ir dideli buvo, nors nuotaka sake , kad 47 dydis, ir tokius pirkau, bet koja beveik ir su batu itilpo. Plius ant kaliosu dar uzrasem NIKE, tai visi luzo. Nuotakai, dovanojom laistytuva, kad pas anyta gelynus laistytu. Ji irgi aplipdem gelytem. Ta proga, jaunieji susoko toki gera soki, kaip savo daktu panaudojimo improvizacija
Su kaliosiais kadangi buvo sunkoka susokti polka, tai jaunikis veliau ant kojiniu trype.
Na, dar, aisku, ant marskineliu vardus rasem vaikams, rinkom seimos finansininka, zidinio inesimas buvo.
Buvau ir torta pazaduka pasidarius, bet ji padalinau antrai dienai ir labai liuks buvo. Antra diena dar ir priziuku daugiausiai dirbantiems ir nusipelniusiems padovanojom.Anra diena, tai buvo jaunikio daryti saslykai ir kopustu sriuba. Va, dabar prisiminiau, kad tos sriubos tai as taip ir nepavalgiau.
Nakciai, dar padovanojom pagalvele "Meiles preliudas" ir padaremtokia papke, kai po specialus rinkinys jaunavedziams. Ten i papke iklijavom, antrankius, prezervatyvu ir sokolada.
N, agal jau daug maz papasakojau, nemazai dalyku. Jeigu kazka prisiminsiu papildysiu. Gaila, kad nemoku nuotrauku ikelti, kazkaip neiseina man cia
Na, o siaip tai turiu pasakyti, kad man estuves vos ne kaip darbo diena buvo. Paskutine diena suslubavo skaneris ir negalejom jauniesiems padaryti filmuko is ju fotografiju. Tai sitas baisiai sunervino ir supykau ant savo vyro, kam atideliojo paskutiniai nakciai
Na, o siaip tai, daug kas sake, kad gerai, nematytu zaidimu, atrakciju buvo, visus zavejo mano darbeliai
Uz kuriuos esu dekinga visoms cia esancioms merginoms
Kaip prizus buvau isdekoravusi butelius, kuriu nespejau nusifotkinti
Saldaines su jaunuju foto, kuriomis labiausiai visi dziaugesi.Nezinau, kaip ten is sono viskas atrode. Galima tiketi ka sako, bet kai pati jauciuosi daug ko nepadarius tai siek tiek r pikta ant saves, kad dar kazka galejau padaryti. Na, bet cia buvo toks pirmas kartas, kai tenka viska taip nuo a iki z daryti. Tiesa, per visa baliu beveik nieko nevalgiau, nes nebuvo kada ir siaip stresas kazkoks.
Jeigu kazkaip iseis pabandysiu ikelti kokiu tai nuotrauku.
Na, o siaip tai visom mergaitem siulau, arba labai jau tu jaunuju issiklausenti kiekvienos smulkmenos. Mano nuotaka daug ko nenorejo: jokiu stalo komendantu, jokiu posmu, tostu, o kadangi ji laukiasi, tai kazkaip bijojom ir super tu judriu zaidimu duoti.
Dabar zinau, kad jeigu kazka daryciau, tai prisidaryciau visko dar daugiau ir prisirasyciau viskiu tekstu dar daugaiu (nors, kaip jau minejau, beveik nieko neskaiciau, zodziai liejosi patys
). Bt, gal tada maziau streso butu