aš tai sakiau darysiu taip - pirma puokštė, po to tortas, vėliau nuimu nuometą ir uždedu skrybėlę, ir išvarau miegot... Norsva dar dėl išventinimo į šeimyninkus abejoju... Nors vestuvės kaip ir vienos dienos, bet kita dar sake duos kopūstienės... tai gal sakau tuomet juos į šeimyninkus išventint
Svociutes ar niekas daugiau neturi galimybes man paskolinti ar isnuomot?siam savaitgaliui gulbiu ezeruj ir kakanuj?juk tiek daug svociuciu?
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 09, 18:54)
oo kartu darbuosimes,as irgi ta dien ir Vilniuje suknele irgi turiu tik vienai dienai,kitai dar neradau,as Rudaminoje atkapsciau saloniuka nebloga,ten nieko tokiu sukneliu yra
Tik mumi iš Vilniaus su visa manta ir makiajažais teks į Panevėžį važiuoti. Ten linksmybės bus
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 09, 21:25)
Svociutes ar niekas daugiau neturi galimybes man paskolinti ar isnuomot?siam savaitgaliui gulbiu ezeruj ir kakanuj?juk tiek daug svociuciu?
tikrai neturiu
Sveikos,
O aš su šeimos židinio uždegimu pasimečiau tarp smulkmenų. Pas Mane parašyta, kad tėvai visi uždega žvakes ir kaip suprantu perduoda jas vaikams, o tie su tom žvakėm užsidega šeimos židinį. Ar tiesiog vaikai laiko židinį, o tėvai uždega su tom savo žvakėm? Ar tiesiog paduoda tėvai jau uždegtą židinį?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
O aš su šeimos židinio uždegimu pasimečiau tarp smulkmenų. Pas Mane parašyta, kad tėvai visi uždega žvakes ir kaip suprantu perduoda jas vaikams, o tie su tom žvakėm užsidega šeimos židinį. Ar tiesiog vaikai laiko židinį, o tėvai uždega su tom savo žvakėm? Ar tiesiog paduoda tėvai jau uždegtą židinį?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
QUOTE(rufalija @ 2010 08 09, 21:22)
na pas mus irgi vienos dienos, bet kita ryta irgi duos kibinu ir kopustienes, tai gal tikrai reikia man i seiminikes isventinti kita diena, ar visai gal net nesventinti, jau visai pasimeciau. O vestuves jau si savaitgali.
pas mus taip vienos dienos. bet aš viską darysiu pirmą dieną. į šeimininkus įšventinsim po vainikėlio ir nuometo nuėmimo. čia jau bus vis vien po vidurnakčio. o kitą dieną sodyboj švęsim. kaip sako jaunieji, laisvas balius, turėsiu tik žaidimų ir gal dar sūrį .
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2010 08 10, 08:46)
Sveikos,
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
pas mane tai prieš jaunuosius bus pastatytas židinys. iš anksto prašysiu, kad jis būtų ant stalo. o jaunieji atskiromis žvakėmis uždegs savo židinį. jeigu spėsiu padaryti iki penktadienio, įkelsiu foto. .
Sveikos,
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
aš duosiu tėvams po žvakę, jie ateis prie jaunųjų (jie gali atsistoję laikyti jį rankose) ir uždegs jų šeimos židinį.
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 09, 09:51)
Siaubas prasidejo paskutine savaite kaip baisu!liktais viskas suruosta,bet neramu kaip pavyks?vis mastau kaip konservuot ta pavarde?nesu konservavus nei agurku nei paprikos?kazin ar pavyktu?patiko vienos svociutes tikras konservavimas!o gal kriauklytem konservuot neapsisprendziu!
as priberiau i stiklaini kvepianciu dziovintu ziedlapiu, kriaukliu, kristalu, ant virsaus idesiu ant grazaus karpyto pregamento uzrasyta jaunosios apvarde ir tada duosiu jauniukiui uzkonservuoti:)) manau tures buti saunu, juk gana neiprasta procedura
QUOTE(rudis1 @ 2010 08 10, 09:21)
as priberiau i stiklaini kvepianciu dziovintu ziedlapiu, kriaukliu, kristalu, ant virsaus idesiu ant grazaus karpyto pregamento uzrasyta jaunosios apvarde ir tada duosiu jauniukiui uzkonservuoti:)) manau tures buti saunu, juk gana neiprasta procedura
Labas, mintis.
O kaip vyks tas konservavimas? Ar jau viską būsite pačios subėrusios į stiklainį, ar leisit jaunikiui pačiam pasireikšt dedant tuos indigrientus? Ir dar, kada tai daroma - vakare, ar kitą dieną, kai šventinama į šeimininkus?
Genovaite, Jūsų labai gražūs medeliai Gal turite savo darbelių puslapiuką?
Sveikos visos svociutes. As irgi jungiuosi prie siu namuciu. Man vestuves nepilnai uz 2 savaiciu, tai jau siandien visi pradejo stresuoti, kiek dar visko nepadaryta. Ar as galeciau irgi gauti prisijungimo duomenis prie jusu pasto? Ir kai jau visi vestuviu rupesciai atkris, noresiu su jumis pasidalinti savo idejomis, nuotraukomis ir patirtimi.
Dekoju is anksto.
Dekoju is anksto.
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 09, 21:18)
aš tai sakiau darysiu taip - pirma puokštė, po to tortas, vėliau nuimu nuometą ir uždedu skrybėlę, ir išvarau miegot... Norsva dar dėl išventinimo į šeimyninkus abejoju... Nors vestuvės kaip ir vienos dienos, bet kita dar sake duos kopūstienės... tai gal sakau tuomet juos į šeimyninkus išventint
Pritarciau prie kopustenes ir isventinti, dar kokius zodzius sugalvok. Tipo stai musu naujoji seimininke(gaspadine) isvyre tokia skania kopustiene. Arba kitaip, mieli sveteliai ar visi paragavot kopustiene? Tai musu jaunaja isventinkim i seimininkes(gaspadines), kad ir ismoktu tokia skania virti. Na kazka tokio. O kad kopustiene butu skani, reikia uzauginti kopustu, tai jaunikis isventinamas i gaspadorius, kad ismoktu zemes darbus, kad kopustu derlius gerai uzderetu. Na cia dabar tokia ekspromtu mintis kilo
QUOTE(Nikota @ 2010 08 09, 22:17)
Tik mumi iš Vilniaus su visa manta ir makiajažais teks į Panevėžį važiuoti. Ten linksmybės bus
tikrai neturiu
mh..linksma kelione bus
pas mane gulbiu ezerui tik siunasi sijonukai
Sveikos,
savo žvakėm? Ar tiesiog paduoda tėvai jau uždegtą židinį?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
savo žvakėm? Ar tiesiog paduoda tėvai jau uždegtą židinį?
Ot mįslė
Kaip darėt jūs?
man asmeniskai tevai padavinejo jau uzdegta zidini,as vestuvese darysiu taip:skaitysiu pasaka 4 zvakiu,tuo metu pamerges sveciams isdalins zvakutes,kai baigsiu pasaka,uzdegsim zvakutes,poto perleisiu darba jaunuju tevams kad nuo zvakiu uzdegtu sau zvakes ir perduotu siluma i jaunuju zidini,ir tuo metu visi sveciai bus uzdege zvakutes,isjungtos svesos bus,manau turetu atrodyt grazu,kaip jus ivertinat,ar kazka reiktu pakoreagot ismest?