Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(MAMA#1 @ 2010 08 09, 11:20)
Labas rytas  smile.gif savaitgalį vėl praneša beprotiškus karščius, kaip manot ar dera piršliui (liudininkuj) bažnyčioje nevilkėti švarko?  g.gif

as manau nedera schmoll.gif kaip bebutu baznycioj yra vesu ir ta laika tikrai istvers su svarku mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=spurgyyyte,2010 08 09, 14:29]
[quote=raimulele,2010 08 09, 12:59]
sveikos svociutes:)

Svečių supažindinimui : svečias atsistoja,prisistato ir pasako kuo susijęs su jaunaisias (pvz: Jonas, jaunosios 2eilės pusbrolis),dažnai svečiai būna kūrybingi ir prisitato labai įdomiai smile.gif
Kitas : svečias atsistoja, pasako savo vardą ir iš savo vardo pirmosios raidės turi pasakyti koks bus šį vakarą, pvz: Jonas - jausmingas ir t.t.) (šį variantą mes naudojom, svečiams patiko) .
Trečias variantas: traukia pažadų korteles smile.gif
Tiek žinau smile.gif
[/quote]

mes norejom daryt kitaip, muzikantai kitaip, tai sujungem i viena rolleyes.gif reikejo atsistojus pasakyti varda, kas yra jauniesiems ir palinketi ka nors jauniesiems ne daugiau kaip dviem zodziais smile.gif pazeidusiems taisykles reikejo be eiles isgerti bigsmile.gif tai visiems patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jungiuosi į Jūsų būrį ax.gif Mums vestuvės nusimato rugsėjo 4d. Kol kas dar nieko nepradėau daryti doh.gif Tik skaitau temutes ir renku info.

Smagu kam jau praėjo šventės ir pasisekė puikiai wub.gif

Susimasčiau aš dabar apie šeimos židinį.Savo turime,bet kažkur giliai nukištas doh.gif Pirmus metus dar padegindavome o dabar vis rečiau blush2.gif Ateis žiema, reiks atgaivinti židinį. Nors turime tikrą židinį ir dažnokai jį pasikuriame šaltais žiemos vakarais smile.gif

Aš dar suknelės neturiu sau doh.gif Vilnietės gal galite pasidalinti kur radote sau suknelę blush2.gif Kas blogiausia kad žinau ko noriu ir bijau kad niekur nerasiu..o siųtis jau vėlu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 09, 14:11)
Ačiū svočiutėms už vakarykštę pagalba. Prasėdėjau prie kompo  ir nepadėkojau vakar. Taisau padėtį šiandien 4u.gif . Bet vėl iškilo klausimas. gal žinot koks turi būti šampano etikečių dydis? šampo namie kolkas neturiu, etikečių išsimatuoti negaliu,  o spauzdinti noriu dabar.  ax.gif

Kaip tik šampanas stovi prieš akis, bandau matuot
Pagrindinė etiketė 11*8
nugarėlė 8,5*5
viršus kažkur apie 16
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2010 08 09, 14:33)
Mes dejom pries 12 , jau po zidinio ...as manau,kad nelabai svarbu, kaip tu pasakysi taip ir bus smile.gif vakare atsiusiu i AŽ zodzius

Aciu laba, lauksiu zodziu. Labai pagelbejote, jau galvojau reikes vel visas temas is naujo skaityti
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 09, 16:10)
Kaip tik šampanas stovi prieš akis, bandau matuot
Pagrindinė etiketė 11*8
nugarėlė 8,5*5
viršus kažkur apie 16

AČIŪ. 4u.gif Ką aš be jūsų daryčiau?
Atsakyti
sveikos. as cia truputi ne i tema,bet ieskau vienos moteriskes,su kuria sutarem del sirdeliu padarymo,neberandu jos kontaktu,jei atpazinsit,parasykit,labai aciu,zinau kad ji is kupiskio man rodos
Atsakyti
QUOTE(Gintare07 @ 2010 08 09, 15:38)
sveikos. as cia truputi ne i tema,bet ieskau vienos moteriskes,su kuria sutarem del sirdeliu padarymo,neberandu jos kontaktu,jei atpazinsit,parasykit,labai aciu,zinau kad ji is kupiskio man rodos

Aš čia, čia clap.gif clap.gif clap.gif
- tavo širdelės jau padarytos tik nulakuoti liko smile.gif
Per tuos darbus nieko nebespėju - iš vienų vestuvių į kitas. Dabar kaip tik užbaigiau visokias nesąmines, pulsiu lakuoti tavųjų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 09 rugpjūčio 2010 - 16:15
QUOTE(genovaite @ 2010 08 09, 17:13)
Aš čia, čia  clap.gif  clap.gif  clap.gif
- tavo širdelės jau padarytos tik nulakuoti liko  smile.gif
Per tuos darbus nieko nebespėju - iš vienų vestuvių į kitas. Dabar kaip tik užbaigiau visokias nesąmines, pulsiu lakuoti tavųjų  ax.gif

Kas per širdelės? Prašom informuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 09, 16:29)
Kas per širdelės? Prašom informuoti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai tokios kur jauniesiem ant kallo užkabina, o raktelį išmeta mirksiukas.gif Buvau ikėlusi pasirodyt kažkurioj temoj - lygtais paskutinėj ar prieš paskutinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 09, 17:55)
Ai tokios kur jauniesiem ant kallo užkabina, o raktelį išmeta  mirksiukas.gif  Buvau ikėlusi pasirodyt kažkurioj temoj - lygtais paskutinėj ar prieš paskutinėj  ax.gif

Supratau. Šaunuole
Pas mane vyksta saldainių pervyniojimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 09, 15:41)
Sveikos merginos,

Jungiuosi į Jūsų būrį  ax.gif  Mums vestuvės nusimato rugsėjo 4d. Kol kas dar  nieko nepradėau daryti  doh.gif  Tik skaitau temutes ir renku info.

Aš dar suknelės neturiu sau  doh.gif  Vilnietės gal galite pasidalinti kur radote sau suknelę  blush2.gif    Kas blogiausia kad žinau ko noriu ir bijau kad niekur nerasiu..o siųtis jau vėlu  verysad.gif

oo kartu darbuosimes,as irgi ta dien ir Vilniuje drinks_cheers.gif suknele irgi turiu tik vienai dienai,kitai dar neradau,as Rudaminoje atkapsciau saloniuka nebloga,ten nieko tokiu sukneliu yra smile.gif
Atsakyti
Gal galite padeti. Kai po 12 val. nusegu rutu vainikeli ir isventinu i seimininkes, tai kiek suprantu tada jaunoji turi pjauti torta. O kada reikia mesti puokste? Visai pasimeciau kaip cia daryti. Patarkite, kaip jus darete. Labai dekui is anksto
Atsakyti