Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(mazmona @ 2010 08 07, 16:10)
Sveikos,
Aš po savaitės atostogų smile.gif Iki vestuvių dar 2 savitės, bet kaip ir viską pasidarius esu. Liko daiktus į krūvas susidėlioti ir rūpintis makiažu bei šukuosena smile.gif

kur darysiesi viska? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 16:09)
Su lipnia juosta apklijavau, nes kai uždedi oazę kur skirta sausoms puokštėms - ji man kažkaip trupa ( žodžiu tokiom dulkelėm) ir saldainiai neprisiklijuoja . Tai aš ant to burbulo iš oazės su lipnios juostos pagalba klijuoju foliją ir estetiškiau atrodo ir saldainiai gerai limpa  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raffaelle: 07 rugpjūčio 2010 - 20:05
apie stalo uzsedimus ieskokit sioje temoje http://www.supermama...?...302286&st=0

Kazkaip man tai nesirisa temos...jus ieskot kaip mums sukliudyt, mes ieskom kaip jumis graziai atsikratyt prie to stalo lotuliukas.gif

Na gal kitos merginos ka patars...as tai net visai noreciau,kad jokio stalo uzsedimo nebutu... bet cia jau ne mano valioje mirksiukas.gif
Atsakyti
suprantu jus,is tikruju ne cia isibroviau,sakau,nesirisa man siandien kazkas,man paciai nepatinka uzsedimai lotuliukas.gif bet kazko noris subtilaus ,,,,,,bet kad nestatyt nieko i jokia padeti doh.gif tik tarp kitko......
Atsakyti
darbštuolės, šaunuolės. padėkit. cry.gif saldainių popierėlį pasidariau. o kaip spausdinti, o jeigu tiksliau, tai kaip ir kur sukelti, kad būtu galima atspauzdinti. kažkur skaičiau forume, bet nebežinau kur, o ilgai ieškoti - per mažai laiko. plz. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 07, 20:31)
darbštuolės, šaunuolės. padėkit. cry.gif saldainių popierėlį pasidariau. o kaip spausdinti, o jeigu tiksliau, tai kaip ir kur sukelti, kad būtu galima atspauzdinti. kažkur skaičiau forume, bet nebežinau kur, o ilgai ieškoti -  per mažai laiko. plz.  4u.gif  ax.gif

Aš tai nukopinu jpg formatą , susikeliu į wordą , nusistatau kokio dydžio reikia ir spauzdinu. Ant A4 lapo man gaunasi 6 saldainių poipieriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 07, 21:31)
darbštuolės, šaunuolės. padėkit. cry.gif saldainių popierėlį pasidariau. o kaip spausdinti, o jeigu tiksliau, tai kaip ir kur sukelti, kad būtu galima atspauzdinti. kažkur skaičiau forume, bet nebežinau kur, o ilgai ieškoti -  per mažai laiko. plz.  4u.gif  ax.gif

Susikelk i worda, formatas yra 10*8.5 telpa sesi popieriukai ir atsispausdink.
Jei nepavyks rasyk-padesim
Atsakyti
yes. pagaliau pavyko. clap.gif . Žinoma, su jūsų pagalba. Ačiū. 4u.gif . Besikapstydama "atradau", kaip spauzdinti ir pdf failu. tik ten jau dydžiai nesikoreguoja. Dar vienas klausimėlis; ant kokio popieriaus spauzdinat etiketes ir popierėlius? šampano etiketėms gal reiktų storesnio popieriaus. g.gif. bet kaip tada su prilipinimu prie butelio? rolleyes.gif blush2.gif , per visokius reikalingus ir nelabai darbus galva nebedirba, todėl ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 08, 18:29)
yes. pagaliau pavyko. clap.gif . Žinoma, su jūsų pagalba. Ačiū. 4u.gif . Besikapstydama "atradau", kaip  spauzdinti  ir pdf failu. tik ten jau dydžiai nesikoreguoja. Dar vienas klausimėlis; ant kokio popieriaus spauzdinat etiketes ir popierėlius? šampano etiketėms gal reiktų storesnio popieriaus. g.gif.  bet kaip tada su prilipinimu prie butelio?  rolleyes.gif  blush2.gif , per visokius reikalingus ir nelabai darbus galva nebedirba, todėl ir klausiu.

Saldainių popieriukus spausdinu ant paprasto balto lapo, o šampano etikėtes spausdinu ant lipnaus lapo, labai patogu, atsispausdini ir priklijuoji. Bet galima ir ant paprasto lapo ir klijais užklijuoti, bet...... Čia kaip kam patogiau
Atsakyti
Labukas. Noreciau paprasyti jusu pagalbos. Sestadieni einame i vestuves kaip liudininkai, bet vistiek turesime uzimti svecius. Jau perskaiciau nemazai temuciu bet niekur nerandu pagoniskos vaidilutes priesaikos. Nezinau ar suprantate apie ka as. Zinau kad yra kazkokia priesaika, kuria jaunoji eidama aplink lauza duoda jaunajam. Kadangi musiskiai tuoksis tik santuoku rumuose tai manau ta priesaika labai tiktu. Jei kas galite ja parasyti ir paaiskinti kaip ten kas vyksta buciau labai labai dekinga.

Dar klausimukas del seimos zidinio. Man sita tradicija pati graziausia per vestuves. Pati saviski turiu pasidejus ir labai daznai uzdegu. Bet jaunosios teveliai jau mire, o jaunojo tik mamyte gyva. Gal kam yra tokia situacija kaip galvojate daryti?

Aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Siaubas prasidejo paskutine savaite doh.gif kaip baisu!liktais viskas suruosta,bet neramu kaip pavyks?vis mastau kaip konservuot ta pavarde?nesu konservavus nei agurku nei paprikos?kazin ar pavyktu?patiko vienos svociutes tikras konservavimas!o gal kriauklytem konservuot neapsisprendziu!
Atsakyti