QUOTE(ramune82 @ 2010 08 06, 19:21)
AS susitikau su savo muzikantu kuriuo kita sestadieni dirbsim!ir ka brangiosios esu nusivylusi juodai jis toks senamadiskas baisu atrodo nepajudinsiu jo mat mano scenariju pradejo koreguoti!as sakau jok pirmiausia supazindinsiu su dokumentu po to seimos zydinys poto susipazinimas su sveciais ir tuo paciu pazadu tortas.Po to sakau rinksiu komendantus ir pirmam staluj kaip ir uztenka?
Jis sako ne pirma susipazysta zmones,poto isirenkam komendantus,o seimos zydinys ant galo?man kazkokia nuotaika paliko prasta jei jis prades ten man trumpinti as galvoju nieko nekeisiu,kodel visur turi buti taip pat kaip visur visose vestuvese?nezinau bijau jok sunku man bus su juo ir taip liudna siaubas
O siandiena norejau rasotuose zieduose nusipirkti spynele ant tilto kabint,pardavejas pradejo kukuoti jok tai negeras zenklas mat juos nupjauna nuo tiltu?ar tai tiesa?tipo pirkit tuos molinukus pasaga su sirdute ir pasaga prisekit?man asmeniskai toks dalykas tik dulkiu rinkimas? ojum kaip atrodo?
mamytes kurios jau atsvociavot ar nei viena neturit paskolint,isnuomot ,parduot gulbiu ezeruj ir kankanuj rubeliu?
Jis sako ne pirma susipazysta zmones,poto isirenkam komendantus,o seimos zydinys ant galo?man kazkokia nuotaika paliko prasta jei jis prades ten man trumpinti as galvoju nieko nekeisiu,kodel visur turi buti taip pat kaip visur visose vestuvese?nezinau bijau jok sunku man bus su juo ir taip liudna siaubas
O siandiena norejau rasotuose zieduose nusipirkti spynele ant tilto kabint,pardavejas pradejo kukuoti jok tai negeras zenklas mat juos nupjauna nuo tiltu?ar tai tiesa?tipo pirkit tuos molinukus pasaga su sirdute ir pasaga prisekit?man asmeniskai toks dalykas tik dulkiu rinkimas? ojum kaip atrodo?
mamytes kurios jau atsvociavot ar nei viena neturit paskolint,isnuomot ,parduot gulbiu ezeruj ir kankanuj rubeliu?
Nesinervuok, man teko vienose vestuvese irgi toki bairi matyti kai muzikantas per daug pradejo reikstis ir kistis, koreguoti scenariju, tai vienu momentu pirsliene pasake bet graziai prie visu sveciu "lai muzikantas diriguoja sokiams ir dainoms, o as diriguosiu vakaro vedimui ir atrakcijoms kas mane palaiko paplokit. " ir visi sveciai pradejo ploti, muzikantu nebuvo kur dinkti, net nuraudo ir nutilo. Tai irgi grieztai pasakyk kad bus taip kaip tu sugalvojai o ne kitaip