Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(ramune82 @ 2010 08 06, 19:21)
AS susitikau su savo muzikantu kuriuo kita sestadieni dirbsim!ir ka brangiosios esu nusivylusi juodai verysad.gif jis toks senamadiskas baisu atrodo nepajudinsiu jo mat mano scenariju pradejo koreguoti!as sakau jok pirmiausia supazindinsiu su dokumentu po to seimos zydinys poto susipazinimas su sveciais ir tuo paciu pazadu tortas.Po to sakau rinksiu komendantus ir pirmam staluj kaip ir uztenka?
Jis sako ne pirma susipazysta zmones,poto isirenkam komendantus,o seimos zydinys ant galo?man kazkokia nuotaika paliko prasta jei jis prades ten man trumpinti as galvoju nieko nekeisiu,kodel visur turi buti taip pat kaip visur visose vestuvese?nezinau bijau jok sunku man bus su juo ir taip liudna siaubas doh.gif

O siandiena norejau rasotuose zieduose nusipirkti spynele ant tilto kabint,pardavejas pradejo kukuoti jok tai negeras zenklas mat juos nupjauna nuo tiltu?ar tai tiesa?tipo pirkit tuos molinukus pasaga su sirdute ir pasaga prisekit?man asmeniskai toks dalykas tik dulkiu rinkimas? ojum kaip atrodo?

mamytes kurios jau atsvociavot ar nei viena neturit paskolint,isnuomot ,parduot gulbiu ezeruj ir kankanuj rubeliu?

Nesinervuok, man teko vienose vestuvese irgi toki bairi matyti kai muzikantas per daug pradejo reikstis ir kistis, koreguoti scenariju, tai vienu momentu pirsliene pasake bet graziai prie visu sveciu "lai muzikantas diriguoja sokiams ir dainoms, o as diriguosiu vakaro vedimui ir atrakcijoms kas mane palaiko paplokit. " ir visi sveciai pradejo ploti, muzikantu nebuvo kur dinkti, net nuraudo ir nutilo. Tai irgi grieztai pasakyk kad bus taip kaip tu sugalvojai o ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 06 rugpjūčio 2010 - 21:25
valioooo pabaigiau sirdi clap.gif MB sako tai tu cia ant masinos det ja padarei, sakau ne- degint , nu sako visai stupid.gif tiek dare, ir dabar sudegins... lotuliukas.gif
Nuotraukos tik po vestuviu, nes kas zino, nesinori, kad jaunoji uzklydus visus surpraizus pamatytu smile.gif Dardvi pusiau padariau virs jaunuju kabint... reik organzos pabaigimui... Dar tortas ir gigantiski darbai bus kaip ir pabaigti...

A mergickos, kuri pamenat kiek klp pajurio mugej graveris ima uz viena simboli? Man rodos taip skaiciuodavo kaina, senai besinaudojau jo paslaugom. As tai noreciau padovanot, tortui pjaut ta lopetele isgraviruota, o ne taures... bet kad visos taures perkat, ar jos butinos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 08 06, 21:48)
nu siaip ir as manau, kad geriau pirma susipazinimas sveciu, o tik po to seimos zidinys ax.gif juk pradzioj po prisistatymo isrenkami komendantai, o tada sveciai susipazista, kad likusi vakara lengviau bendraut butu g.gif nu bet cia tik mano nuomone ax.gif  o siaip aisku, daryk kaip suplanavusi, kaip tik tau atrodo geriau mirksiukas.gif turi muzikantas prie taves taikytis, ne tu prie jo mirksiukas.gif taig sekmes kovojant biggrin.gif  4u.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 08 06, 01:24)
Sveikos planuotojos  4u.gif  prašausi į jūsų būrį-ar galima?
Trumpai:vestuvės vyks rugsėjo 4,būsim liūdininkais,pulko nebus,piršlių korimo irgi...Taigi klausimai:
visvien norėtūsi pasiruošti kažkokią kalbą prie stalo,kaip ir nuo ko pradėti,kokia seka?
mačiau darot jaunųjų kraitelį-skrynelę,ką į juos įdėti ir kokios tų daiktų reikšmės būtų?
kaip bebūtų vestuvės šventė,tad norėtųsi ir šeimos židinio,tik vat irgi įdomu-kas jį perka,pateikia?Jaunieji ar šiuo atveju liudininka?kaip suprantu tai vyksta prieš 24val?
nepykit-gal kvailoki klausima,bet nesinorėtų nei apsijuokti,nei būti visai nepasiruošusiems  blush2.gif
Ir dar-visvien važiuosim į gamtą-tad jei nėra pulko,tai ką sumastyti joje?Manau be jaunųjų ir mūsu bus keli draugai.

na matau idėja tikrai graži,tad norėčiau plačiau apie ją  ax.gif  jeigu galima.Kaip,kada,kuriuo metu ši žaidimą pateikti,kaip tai turi vykti ir ką simbolizuoja?Ačiū visoms iš anksto  4u.gif  4u.gif(@ia apie monetas ir folija viename smile.gif

Tikiuosi sulaukti atsako....
Atsakyti
Sveikos planuotojos. wub.gif
Kuriu savo scenarijų, todėl berašant kyla daug klausimų. Pas mus vestuvių jaunieji nenori tradicinių, bet kai pradėjom klausinėti, ko nori iš mūsų, tai ,pasirodo, viskas tradiciškai biggrin.gif
Kokių būna papročių išlydint jaunuosius?
Žinau,kad jaunajai į batą deda pinigėlį, veda jaunąją aplink stalą tris kartus...ir pan.Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte žiniomis ax.gif
Kai baigsiu savo ,,šedevrą, galėsiu įmesti į bendrą paštuką, bet bent kolkas dar nesu užsirekomendavusi Jūsų pasitikėjimo cool.gif ,tai prisijungimo kodų negražu prašyt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 06 rugpjūčio 2010 - 22:09
TIESIOG SPALVINU TEMĄ ( IKELIU NUOTRAUKYTES AKIMS PAGANYTI)
LABAI DAUG INFORMACIJOS IŠ JŪSŲ PASISĖMIAU, DABAR RYTDIENAI DRAUGĖS DUKRAI TOKIUS DALYKĖLIUSDARIAU:
Saldainių medis saldžiam stalui papuošti
user posted image user posted image
Taip pat dariau padekos tortą ( kažkaip jau tampančiu tradiciniu mūsų krašte)

Bromų išsipirkimui

O čia šiaip paprašė padaryti vestuvėms dovanų ( kiek supratau taip pat saldaus stalo papuošimui)

user posted image

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 06, 23:18)
LABAI DAUG INFORMACIJOS IŠ JŪSŲ PASISĖMIAU, DABAR RYTDIENAI DRAUGĖS DUKRAI TOKIUS DALYKĖLIUSDARIAU:
Taip pat dariau padekos tortą ( kažkaip jau tampančiu tradiciniu mūsų krašte)

Bromų išsipirkimui

O čia šiaip paprašė padaryti vestuvėms dovanų ( kiek supratau taip pat saldaus stalo papuošimui)

user posted image

ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 00:18)
[
ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

oj kaip grazu 4u.gif kad man taip pavyktu padaryt blush2.gif pirmajam paveiksleli kiek supratau dirbtinemis gelemis dar papuosei? blush2.gif ka i vazoneli pylei?
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 08 06, 23:05)
oj kaip grazu 4u.gif kad man taip pavyktu padaryt blush2.gif pirmajam paveiksleli kiek supratau dirbtinemis gelemis dar papuosei? blush2.gif ka i vazoneli pylei?

Būtent tame pirmame ir antrame vazonėlyje saldainių medis puoštas gyvom gėlėm, tortą taip pat puošiau gyvom gėlėm, o mažiukai ir paskutinis ( su balandžiais) tai tikrai dirbtinėm gelytėm puoštas.
Jei klausi apie tą didelį ( jo aukštis apie 1 m nuo žemės) paėmiau vazoną, o į vidų idėjau šiek tiek mažesnį kuriame gipso pagalba buvo pritvirtintas kotas.tada įstačiau į didesnį vazoną, aplink apdėjau akmenėlaiis , kad tvirtai laikytusi, ant viršaus uždėjau oazę ir susmaigsčiau gėles. Viršuje kur klijavau saldainius - pasidariau iš oazės didelį burbulą, apsukau folija ir klijavau saldainius, tik vienam šone priklijavau tokį oazės gabaliuką , kur buteliams puošti naudojama ir ten susmaigsčiau gelytes.
Štai ir viskas. Jei kils klausimų - klausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 11:16)
Būtent tame pirmame ir antrame vazonėlyje saldainių medis puoštas gyvom gėlėm, tortą taip pat puošiau gyvom gėlėm, o mažiukai ir paskutinis ( su balandžiais) tai tikrai dirbtinėm gelytėm puoštas.
Jei klausi apie tą didelį ( jo aukštis apie 1 m nuo žemės) paėmiau vazoną, o į vidų idėjau šiek tiek mažesnį kuriame gipso pagalba buvo pritvirtintas kotas.tada įstačiau į didesnį vazoną, aplink apdėjau akmenėlaiis , kad tvirtai laikytusi, ant viršaus uždėjau oazę ir susmaigsčiau gėles. Viršuje kur klijavau saldainius - pasidariau iš oazės didelį burbulą, apsukau folija ir klijavau saldainius, tik vienam šone priklijavau tokį oazės gabaliuką , kur buteliams puošti naudojama ir ten susmaigsčiau gelytes.
Štai ir viskas. Jei kils klausimų - klausk  smile.gif

dekui labai uz isamu paasikinima 4u.gif jau isivaizduoju kaip padaryt, reikes butinai bandyt, o jei ka tikrai dar paklausiu rolleyes.gif tik va su folija iskilo klausimas... o ja tik taip apvyniojai ar dar klijavai kaip nors, kad neatsoktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 08 07, 13:34)
dekui labai uz isamu paasikinima 4u.gif jau isivaizduoju kaip padaryt, reikes  butinai bandyt, o jei ka tikrai dar paklausiu rolleyes.gif tik va su folija iskilo klausimas... o ja tik taip apvyniojai ar dar klijavai kaip nors, kad neatsoktu? blush2.gif

Su lipnia juosta apklijavau, nes kai uždedi oazę kur skirta sausoms puokštėms - ji man kažkaip trupa ( žodžiu tokiom dulkelėm) ir saldainiai neprisiklijuoja . Tai aš ant to burbulo iš oazės su lipnios juostos pagalba klijuoju foliją ir estetiškiau atrodo ir saldainiai gerai limpa smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš po savaitės atostogų smile.gif Iki vestuvių dar 2 savitės, bet kaip ir viską pasidarius esu. Liko daiktus į krūvas susidėlioti ir rūpintis makiažu bei šukuosena smile.gif
Atsakyti