Labukas
Gal galit i az prasyt pastuko kodukus, nu kazkur nusimeciau
QUOTE(rufalija @ 2010 08 06, 09:11)
yra tokia internetine parduotuve www.selevi.lt, as is ju pirkau
didelis dekui
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 06, 09:24)
buk gerute imesk nuorodele kur tu ta nuotrauka patalpinus esi, visa XXVII tema perverciau bet neradau... kaip sakoma ne visi žabali mato
galima ir i AZ, aciukas
galima ir i AZ, aciukas
http://www.supermama...?...&p=35698374
aciukas .. na MB sirdi padare tik 80 cm.... bet tokia kompaktiska, ir pustais zandukais, manau uzteks...Dar sakiau apcioje kelis fakelus ibesiu kad sustiprintu ispudi... Bus gerai
Dar toks klausimelis... pas mus poru nebus... bet vaziuos i gamta visi kas nores... kokiu zaidimu galima sugalvot, tokiu paprastesniu ir kad tiktu didesniam buriui?
Dar toks klausimelis... pas mus poru nebus... bet vaziuos i gamta visi kas nores... kokiu zaidimu galima sugalvot, tokiu paprastesniu ir kad tiktu didesniam buriui?
[quote=Vanillla,2010 08 06, 09:35]
as va rasau mum zodzius Irgi isivazduoju MB reakcija Man reiks tiek sneket? butu jo valia, tai turbut visa kalba apsiribotu fraze " Nu ka, isgeriam "
Puikiai pasakyta, savajam tai dar net scenarijau nerodžiau, nežinau kaip čia bus su juo kalbėsena, bet žinau kad jis puikiai kalba eksprontu, tai bakstelsiu į šoną - tai bus mūsų ženklas kad jau gali kalbėt
O jei rimtai tai kaip bus taip bus, aš scenarijų tik susimėčiau kas po ko eina, o kalbėsiu viską iš širdies
as va rasau mum zodzius Irgi isivazduoju MB reakcija Man reiks tiek sneket? butu jo valia, tai turbut visa kalba apsiribotu fraze " Nu ka, isgeriam "
Puikiai pasakyta, savajam tai dar net scenarijau nerodžiau, nežinau kaip čia bus su juo kalbėsena, bet žinau kad jis puikiai kalba eksprontu, tai bakstelsiu į šoną - tai bus mūsų ženklas kad jau gali kalbėt
O jei rimtai tai kaip bus taip bus, aš scenarijų tik susimėčiau kas po ko eina, o kalbėsiu viską iš širdies
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 06, 10:46)
aciukas .. na MB sirdi padare tik 80 cm.... bet tokia kompaktiska, ir pustais zandukais, manau uzteks...Dar sakiau apcioje kelis fakelus ibesiu kad sustiprintu ispudi... Bus gerai
žinomi, be smagūs žaidimai: šampano butelio perdavimas tarp kojų (būna gerų vaizdų) ar savo poros ieškojimas: visi sustoja ratu, viduryje įsmeigiamas metrinis kuoliukas. vienas svečių pasilenkia prie jo ir prisilaikydamas kuoliuko ir įrėmęs į jį kaktą sukasi aplink keletą kartų. atsitiesęs turi rasti savo porą ar pasirinktą asmenį kuo greičiau. kad įdomiau būtų, galima tą žmogų galima aprenkti kito žmogaus švarku kol žaidėjas suksis aplink kuoliuką. žaidimų turiu daug, parasykit savo email, įmesiu ką turiu
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 06, 09:35)
mano panaši situacija. šnekėti nemėgsta, jeigu reikia baliaus metu ekspromtu kažką sakyti, tai vadinasi sugadintas balius . o kai nereikia, tai tada neužsičiaupia: ir dainininkas ir šnekorius. vestuvių metu jam duosiu pasireikšti minimaliai.
AS susitikau su savo muzikantu kuriuo kita sestadieni dirbsim!ir ka brangiosios esu nusivylusi juodai jis toks senamadiskas baisu atrodo nepajudinsiu jo mat mano scenariju pradejo koreguoti!as sakau jok pirmiausia supazindinsiu su dokumentu po to seimos zydinys poto susipazinimas su sveciais ir tuo paciu pazadu tortas.Po to sakau rinksiu komendantus ir pirmam staluj kaip ir uztenka?
Jis sako ne pirma susipazysta zmones,poto isirenkam komendantus,o seimos zydinys ant galo?man kazkokia nuotaika paliko prasta jei jis prades ten man trumpinti as galvoju nieko nekeisiu,kodel visur turi buti taip pat kaip visur visose vestuvese?nezinau bijau jok sunku man bus su juo ir taip liudna siaubas
O siandiena norejau rasotuose zieduose nusipirkti spynele ant tilto kabint,pardavejas pradejo kukuoti jok tai negeras zenklas mat juos nupjauna nuo tiltu?ar tai tiesa?tipo pirkit tuos molinukus pasaga su sirdute ir pasaga prisekit?man asmeniskai toks dalykas tik dulkiu rinkimas? ojum kaip atrodo?
mamytes kurios jau atsvociavot ar nei viena neturit paskolint,isnuomot ,parduot gulbiu ezeruj ir kankanuj rubeliu?
Jis sako ne pirma susipazysta zmones,poto isirenkam komendantus,o seimos zydinys ant galo?man kazkokia nuotaika paliko prasta jei jis prades ten man trumpinti as galvoju nieko nekeisiu,kodel visur turi buti taip pat kaip visur visose vestuvese?nezinau bijau jok sunku man bus su juo ir taip liudna siaubas
O siandiena norejau rasotuose zieduose nusipirkti spynele ant tilto kabint,pardavejas pradejo kukuoti jok tai negeras zenklas mat juos nupjauna nuo tiltu?ar tai tiesa?tipo pirkit tuos molinukus pasaga su sirdute ir pasaga prisekit?man asmeniskai toks dalykas tik dulkiu rinkimas? ojum kaip atrodo?
mamytes kurios jau atsvociavot ar nei viena neturit paskolint,isnuomot ,parduot gulbiu ezeruj ir kankanuj rubeliu?
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 06, 19:21)
AS susitikau su savo muzikantu kuriuo kita sestadieni dirbsim!ir ka brangiosios esu nusivylusi juodai jis toks senamadiskas baisu atrodo nepajudinsiu jo mat mano scenariju pradejo koreguoti!as sakau jok pirmiausia supazindinsiu su dokumentu po to seimos zydinys poto susipazinimas su sveciais ir tuo paciu pazadu tortas.Po to sakau rinksiu komendantus ir pirmam staluj kaip ir uztenka?
kada bus židinys, tai čia ne muzikanto reikalas. Maniškis muzikantas patarė daryti 12 val, nes geresnis efektas šviesos. Pati anksčiau taip dariau. Nors Jūsiškis eiliškumas yra tinkamesnis, ir po jo turėtų būti šampanas ir ilgiausių metų. Visai nebūtina laukti vidurnakčio. o dėl pasakymo "taip daro visi" tai esu girdėjusi ir taip ir kitaip darant. Čia tik mano nuomonė.
o kas dėl spynelės, tai aš pirkau vestuvines širdeles, įrėminsiu, jas rakinsim gamtoj ir jauniesiems įteiksiu jau sugrįžus į pokylio vietą. turės prisiminimą , o gal išmes. Čia jau jų reikalas.
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 06, 08:40)
Aciu labai Pasijauciau stipri Vakar vakare, plius prie visko, uzluzo spausdintuvas iki 3 nakties ranka rasiau loterijos lapukus ir piesiau visokius dalykelius pareigu pasidalijimui
kam piesei, juk yra lipduku visokiausiu, butum prikilijavusi, nebent pagal tema norejai, tai ne visko gali buti.
Papildyta:
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 06, 09:05)
Sveikutes!gal kuri galetu paskolintinti,isnuomoti,parduoti gulbiu ezeruj ir kankanuj aprangele?buciau dekinga!parasykit i az
O tau kada reikia?
Del spyneles tai reikejo uzeit i pajurio parduotuve, butum nusipirkusi, as ten pirkau, labai faina, o tos molines tikrai kas nudaus.
QUOTE(ramune82 @ 2010 08 06, 18:21)
Na tai tu tik nenusimink, geriau dar kartą ir tvirtai jam pasakyk kad bus taip kaip tu suplanavai, ir be to išsiiaiškinkit, kas pagrindinis vestuvių vedėjas.
o aš tai labai apsidžiaugiau, kai susitikom su būsimu muzikantu, jis pasaskė, kad jūs darykit ką turit pasiruošę, o mes jau papildysim, jeigu matysim, kad kažko trūksta, tai taip palengvėjo šiaip pasirodė pasikaustęs vyrukas , sakė dėl manęs piršlių gali išvis nebūti ir atributų turi nuo galvos iki kojų. žinoma sutarėm kad leis ir mums pasireikšt,
pas mus šeimos židinį pirksis jaunoji, o įteiks tėvai manau po pirmo užsėdimo
vargstu ir aš jau su savo scenarijum, norisi ir gražiai ir iš širdies
ryt įdėsiu keletą savo darbų
nu siaip ir as manau, kad geriau pirma susipazinimas sveciu, o tik po to seimos zidinys juk pradzioj po prisistatymo isrenkami komendantai, o tada sveciai susipazista, kad likusi vakara lengviau bendraut butu nu bet cia tik mano nuomone o siaip aisku, daryk kaip suplanavusi, kaip tik tau atrodo geriau turi muzikantas prie taves taikytis, ne tu prie jo taig sekmes kovojant