Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 08 05, 18:22)
mums irgi taip buvo, nes kitaip laiko neturejom, pirkom viska ir darem dvi savaites pries vestuves rolleyes.gif bet nieko, viska spejom ax.gif svarbiausia nesijaudink, pasiskirstik dienos darbus ir viska suspesi mirksiukas.gif svarbiausia plana turet ka ir kokia diena pasidarysi rolleyes.gif bent jau mums taip buvo lengviau, nesimetem nuo vieno darbo prie kito ir spejom viska thumbup.gif  viskas bus gerai mirksiukas.gif  laikykis ir sekmes 4u.gif

Labai aciu uz palaikyma wub.gif , tikrai reikejo padrasinanciu zodziu smile.gif tikiuosi susitvarkysiu, o jei ka prisiminsiu bemieges studentiskas naktis biggrin.gif nors kiek ju cia ir belieka iki sestadienio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vanillla nesijaudink, neskubek, viska apgalvok ir pamatysi, kad suspejai viska laiku, stiprybes tau 4u.gif
Zinot koki maciau zaidima per rusu laida, man patiko tai pasidalinsiu su jumis. Zaideju skaicius nesvarbu, vedantysis turi deze ar krepsa pilna ivairiu drabuziu, akiniu peruku ka sugalvojat. Per rankas perduodamas kamuoliukas, groja muzika, jai nutilus, pas ka kamuoliukas, tas traukia is dezes koki daikta, bet nemato jo, ka istraukia turi uzsideti, taip ir eina ratu , kas greiciau apsirengs idomiau, tas laimi. Gal aiskiai parasiau.
Atsakyti
sveikutes,patarkit kur galima uzsakyt ar pirkt muilo burbulus kurie sampano buteliukuose,kai nereikejo maciau nuoroda daznai,kai va prireike ,neprisimenu kur ieskot doh.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 08 04, 11:03)
MB padare per kokias 2-3 dienas irgi paskutine savaite dare, ketvirtadieni nakti pabaige pries vestuves  biggrin.gif Mes bintu vyniojom ir dar tokia medziaga vaistineles buna kaip tvarstoma, kadangi MB su masinom dirba tai turi nemazai vaistineliu tai is ju ta medziaga paeme, dege tikrai neturmpai ir atrode graziai.

Del sieno tai siulyciau pagalvoti, nes jis labai ruksta, kvapas nelabai koks (bent mane labai erzina) ir labai greit sudega.

sakyk, o daug viniojot medziagos? stora ta jusu sirdis gavosi? as viena paklode jau sunaudojau...tai mastau iki kokios apimties man ja dar "auginti" ? g.gif
niu kodel ne viena nuotraukytes neidejo, man geriau 1 karta pamatyt nei 100 kartu aiskinima isgirst..as jau tokia...
Atsakyti
Sveikos planuotojos 4u.gif prašausi į jūsų būrį-ar galima?
Trumpai:vestuvės vyks rugsėjo 4,būsim liūdininkais,pulko nebus,piršlių korimo irgi...Taigi klausimai:
visvien norėtūsi pasiruošti kažkokią kalbą prie stalo,kaip ir nuo ko pradėti,kokia seka?
mačiau darot jaunųjų kraitelį-skrynelę,ką į juos įdėti ir kokios tų daiktų reikšmės būtų?
kaip bebūtų vestuvės šventė,tad norėtųsi ir šeimos židinio,tik vat irgi įdomu-kas jį perka,pateikia?Jaunieji ar šiuo atveju liudininka?kaip suprantu tai vyksta prieš 24val?
nepykit-gal kvailoki klausima,bet nesinorėtų nei apsijuokti,nei būti visai nepasiruošusiems blush2.gif
Ir dar-visvien važiuosim į gamtą-tad jei nėra pulko,tai ką sumastyti joje?Manau be jaunųjų ir mūsu bus keli draugai.
QUOTE(darule @ 2009 08 05, 19:35)
o cia folija su centais zaidikui - kas valdys seimos biudzeta ax.gif
http://www.ipix.lt/images/30971821.jpg

ax.gif  4u.gif

na matau idėja tikrai graži,tad norėčiau plačiau apie ją ax.gif jeigu galima.Kaip,kada,kuriuo metu ši žaidimą pateikti,kaip tai turi vykti ir ką simbolizuoja?Ačiū visoms iš anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 06 rugpjūčio 2010 - 00:24
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 05, 20:06)
Vanillla  nesijaudink, neskubek, viska apgalvok ir pamatysi, kad suspejai viska laiku, stiprybes tau 4u.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasijauciau stipri smile.gif Vakar vakare, plius prie visko, uzluzo spausdintuvas blink.gif doh.gif lotuliukas.gif iki 3 nakties ranka rasiau loterijos lapukus ir piesiau visokius dalykelius pareigu pasidalijimui swoon.gif
Atsakyti
Sveikutes!gal kuri galetu paskolintinti,isnuomoti,parduoti gulbiu ezeruj ir kankanuj aprangele?buciau dekinga!parasykit i az
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 05, 21:50)
sveikutes,patarkit kur galima uzsakyt ar pirkt muilo burbulus kurie sampano buteliukuose,kai nereikejo maciau nuoroda daznai,kai va prireike ,neprisimenu kur ieskot doh.gif aciu is anksto 4u.gif

yra tokia internetine parduotuve www.selevi.lt, as is ju pirkau
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 05, 21:54)
sakyk, o daug viniojot medziagos? stora ta jusu sirdis gavosi? as viena paklode jau sunaudojau...tai mastau iki kokios apimties man ja  dar "auginti" ? g.gif
niu kodel ne viena nuotraukytes neidejo, man geriau 1 karta pamatyt nei 100 kartu aiskinima isgirst..as jau tokia...

MB vyniojo dviem sluoksniais ant visaus dejo dar vielute plna kad medziaga gerai laikytus, mes kaip ir sakiau ne paklode vyniojom, o toki specialu raisti jis buna vaistineles, nezinau kaip itkslaii vadinasi ir binta. Sirdis buvo pastacius be stovo turbut mano ugio apie 1.6-1.7. Nuotrauk aas buva idejusi ankstesnese temose dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 05, 18:43)
startuoju sestadieni, o dar tiek visko nepadaryta, kad nezinau ko pirma griebtis sad.gif MB atostogos, tai 3 dienas nuo ryto iki vakaro tik vazinejom po parduotuves, pirkom visokius niekus, doh.gif  pries tai visa laika skyriau mergvakariui, o dabar prasideda panika, net zodziu dar nepasirasiau verysad.gif  oi mergaites, kokios jus saunuoles, kad nepaliekat visko paskutinei minutei  unsure.gif

Aš irgi viską paskutinią akimirką baiginėjau, liko tik užrašą ant mašinos šiandiena padaryti doh.gif Ir laukti rytojaus. O jau kaip bijau, net siaubas.
Bijau kad iki kol nuvažiuosime pas jaunąjį daug skubėjimo, ir bijau pramiegoti.
O MB kaip skaito baisiai doh.gif Reikėjo jam scenarijų prieš mėnesį duoti skaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 08 06, 10:14)
MB vyniojo dviem sluoksniais ant visaus dejo dar vielute plna kad medziaga gerai laikytus, mes kaip ir sakiau ne paklode vyniojom, o toki specialu raisti jis buna vaistineles, nezinau kaip itkslaii vadinasi ir binta. Sirdis buvo pastacius be stovo turbut mano ugio  apie 1.6-1.7. Nuotrauk aas buva idejusi ankstesnese temose dar yra.

buk gerute imesk nuorodele kur tu ta nuotrauka patalpinus esi, visa XXVII tema perverciau bet neradau... kaip sakoma ne visi žabali mato blush2.gif
galima ir i AZ, aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 06 rugpjūčio 2010 - 08:25
QUOTE(kacius @ 2010 08 06, 08:18)
Aš irgi viską paskutinią akimirką baiginėjau, liko tik užrašą ant mašinos šiandiena padaryti  doh.gif  Ir laukti rytojaus. O jau kaip bijau, net siaubas.
Bijau kad iki kol nuvažiuosime pas jaunąjį daug skubėjimo, ir bijau pramiegoti.
O MB kaip skaito baisiai  doh.gif  Reikėjo jam scenarijų prieš mėnesį duoti skaityti  verysad.gif

as va rasau mum zodzius smile.gif Irgi isivazduoju MB reakcija doh.gif Man reiks tiek sneket? lotuliukas.gif butu jo valia, tai turbut visa kalba apsiribotu fraze " Nu ka, isgeriam " biggrin.gif
Atsakyti