Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

pasidalinsiu mintimis kaip jaunuosius palydėsime miegoti. nedovanosiu naktinių, bet pasiūsiu naktines kepuraites smailėjančias, jų galus sukabinsiu. jaunikiui galvoju padovanoti kokią juokingą peteliškę, o jaunajai dar nežinau ką g.gif . turiu dvi gražias širdis, tai gal ir jas pridėsiu. kaip bendrą dovaną padovanosiu patalynės komplektą: pagalvės užvalkaliuką ir užklotą viengulius. Medžiagą jau turiu su širdelėmis ir užrašais apie meilę. Žodžius žinau kokius sakysiu, tik dar reikia sudėlioti iki galo.
gal kokių idėjų turit ką jaunajai padovanoti? ax.gif
Atsakyti
O kodėl nedovanojat to šalikėlio? Kažkaip dabar su varlyte kartu eina ir šalikėlis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 05, 01:30)
nu jau korteles tikrai sakyciau ne pirsliu reikalas, ar tamstele turite daug laisvo laiko? Bet darbeliai-pasaka!

Svočiausiu pas sesę vestuvėse. Ir aš ruošiu viską ką tik sugebu. Aš pati ir pakvietimus dariau, ir stalo korteles, ir limuzino papuošimą dariau, na žodžiu tikrai daug padariau ir dar padarysiu. Labai patinka tokią veiklą.
Šiandien esu numačius padaryti saldainiams popieriukus ir gal spesiu dar kelias etikėtes buteliams padarysiu. Baisiai daug laiko atima fotosopas.
Mergaitės, man iškilo klausimas, kai yra padaromas bromas, kas išsipirkinėją kelią jaunieji ar piršliai?
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 08 05, 08:13)
O kodėl nedovanojat to šalikėlio? Kažkaip dabar su varlyte kartu eina ir šalikėlis wink.gif

blush2.gif koks šalikėlis? padėkit. 4u.gif varlytės idėja kilo spontaniškai. šiandien važiuoju į bazes. ten turėčiau rasti .
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 05, 08:17)
Svočiausiu pas sesę vestuvėse. Ir aš ruošiu viską ką tik sugebu. Aš pati ir pakvietimus dariau, ir stalo korteles, ir limuzino papuošimą dariau, na žodžiu tikrai daug padariau ir dar padarysiu. Labai patinka tokią veiklą.
Šiandien esu numačius padaryti saldainiams popieriukus ir gal spesiu dar kelias etikėtes buteliams padarysiu. Baisiai daug laiko atima fotosopas.
Mergaitės,  man iškilo klausimas, kai yra padaromas bromas, kas išsipirkinėją kelią jaunieji ar piršliai?

manyčiau, kad vis dėl to piršliai g.gif , bet nesu tikra
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 05, 08:17)
Mergaitės,  man iškilo klausimas, kai yra padaromas bromas, kas išsipirkinėją kelią jaunieji ar piršliai?

"Derybas" veda piršliai ir "atsiskaito " piršliai, bet, kad piršliui būtų ne taip skausminga, tai padeda ir jaunieji ir pabroliai. ( turiu omeny saldainius, tortus, alkoholį).
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 05, 07:25)
blush2.gif koks šalikėlis? padėkit.  4u.gif varlytės idėja  kilo spontaniškai. šiandien važiuoju į bazes. ten turėčiau rasti .

Dovanoja varlytę jaunikiui, kad jei kas užkluptų atrodytų kaip žmogus, o ne nuogas.
Ir šalikėlį ar skarelę jaunajai, kad neperpųstų gerklės.
Atrodo taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danė @ 2010 08 05, 09:48)
"Derybas" veda piršliai ir "atsiskaito " piršliai, bet, kad piršliui būtų ne taip skausminga, tai padeda ir jaunieji ir pabroliai. ( turiu omeny saldainius, tortus, alkoholį).

Supratau, ačiū už atsakymą.
Atsakyti
na va, vakar pabaigiau baznycia papuosimus daryt.... dar siandien sirdysvirs stalo.. irliks tik masinos papuosimas... nu zodziu darbelio yra, kaip sakoma iklimpau visiais atzvilgiais, bet man grazu biggrin.gif

Del issipirkimo prie bromo, kaip jau kazkuri ir rase - derasi pirsliai, o moka visi - t.y. buteliukai, saldainiukai is visos svitos.

Mergaites, ar nieks man apie deginamos sirdies dydi nepasakysite, kokia darete a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 31, 04:36)
Kai dariau tortą iš 30 dėžučių

4u.gif Ačiū, genovaite, už paaiškinimus, kaip sudėlioti popierinio torto gabalėlius. Mano torčiukas jau paruoštas. Panaudosiu aš jį dar negreitai, tačiau po kelionės nebus kada , tai pasidariau dabar. Kai svotavau birželyje neturėjau laiko tortą pasidaryti, tačiau ta mintis kirbėjo ir kirbėjo, todėl pasinaudosiu šia idėja jubiliejui. Dėkui. Įkelsiu kada foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsitiktinai bazej uztikau stiklainiukus - meskiukas bigsmile.gif , jei kam reiktu meduciui
Atsakyti
startuoju sestadieni, o dar tiek visko nepadaryta, kad nezinau ko pirma griebtis sad.gif MB atostogos, tai 3 dienas nuo ryto iki vakaro tik vazinejom po parduotuves, pirkom visokius niekus, doh.gif pries tai visa laika skyriau mergvakariui, o dabar prasideda panika, net zodziu dar nepasirasiau verysad.gif oi mergaites, kokios jus saunuoles, kad nepaliekat visko paskutinei minutei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 05, 19:43)
startuoju sestadieni, o dar tiek visko nepadaryta, kad nezinau ko pirma griebtis sad.gif MB atostogos, tai 3 dienas nuo ryto iki vakaro tik vazinejom po parduotuves, pirkom visokius niekus, doh.gif  pries tai visa laika skyriau mergvakariui, o dabar prasideda panika, net zodziu dar nepasirasiau verysad.gif  oi mergaites, kokios jus saunuoles, kad nepaliekat visko paskutinei minutei  unsure.gif

mums irgi taip buvo, nes kitaip laiko neturejom, pirkom viska ir darem dvi savaites pries vestuves rolleyes.gif bet nieko, viska spejom ax.gif svarbiausia nesijaudink, pasiskirstik dienos darbus ir viska suspesi mirksiukas.gif svarbiausia plana turet ka ir kokia diena pasidarysi rolleyes.gif bent jau mums taip buvo lengviau, nesimetem nuo vieno darbo prie kito ir spejom viska thumbup.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif laikykis ir sekmes 4u.gif
Atsakyti