pasidalinsiu mintimis kaip jaunuosius palydėsime miegoti. nedovanosiu naktinių, bet pasiūsiu naktines kepuraites smailėjančias, jų galus sukabinsiu. jaunikiui galvoju padovanoti kokią juokingą peteliškę, o jaunajai dar nežinau ką . turiu dvi gražias širdis, tai gal ir jas pridėsiu. kaip bendrą dovaną padovanosiu patalynės komplektą: pagalvės užvalkaliuką ir užklotą viengulius. Medžiagą jau turiu su širdelėmis ir užrašais apie meilę. Žodžius žinau kokius sakysiu, tik dar reikia sudėlioti iki galo.
gal kokių idėjų turit ką jaunajai padovanoti?
O kodėl nedovanojat to šalikėlio? Kažkaip dabar su varlyte kartu eina ir šalikėlis
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 05, 01:30)
nu jau korteles tikrai sakyciau ne pirsliu reikalas, ar tamstele turite daug laisvo laiko? Bet darbeliai-pasaka!
Svočiausiu pas sesę vestuvėse. Ir aš ruošiu viską ką tik sugebu. Aš pati ir pakvietimus dariau, ir stalo korteles, ir limuzino papuošimą dariau, na žodžiu tikrai daug padariau ir dar padarysiu. Labai patinka tokią veiklą.
Šiandien esu numačius padaryti saldainiams popieriukus ir gal spesiu dar kelias etikėtes buteliams padarysiu. Baisiai daug laiko atima fotosopas.
Mergaitės, man iškilo klausimas, kai yra padaromas bromas, kas išsipirkinėją kelią jaunieji ar piršliai?
QUOTE(Skinte @ 2010 08 05, 08:13)
O kodėl nedovanojat to šalikėlio? Kažkaip dabar su varlyte kartu eina ir šalikėlis
koks šalikėlis? padėkit. varlytės idėja kilo spontaniškai. šiandien važiuoju į bazes. ten turėčiau rasti .
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 05, 08:17)
Svočiausiu pas sesę vestuvėse. Ir aš ruošiu viską ką tik sugebu. Aš pati ir pakvietimus dariau, ir stalo korteles, ir limuzino papuošimą dariau, na žodžiu tikrai daug padariau ir dar padarysiu. Labai patinka tokią veiklą.
Šiandien esu numačius padaryti saldainiams popieriukus ir gal spesiu dar kelias etikėtes buteliams padarysiu. Baisiai daug laiko atima fotosopas.
Mergaitės, man iškilo klausimas, kai yra padaromas bromas, kas išsipirkinėją kelią jaunieji ar piršliai?
manyčiau, kad vis dėl to piršliai , bet nesu tikra
QUOTE(poniav @ 2010 08 05, 08:17)
"Derybas" veda piršliai ir "atsiskaito " piršliai, bet, kad piršliui būtų ne taip skausminga, tai padeda ir jaunieji ir pabroliai. ( turiu omeny saldainius, tortus, alkoholį).
QUOTE(seretide @ 2010 08 05, 07:25)
koks šalikėlis? padėkit. varlytės idėja kilo spontaniškai. šiandien važiuoju į bazes. ten turėčiau rasti .
Dovanoja varlytę jaunikiui, kad jei kas užkluptų atrodytų kaip žmogus, o ne nuogas.
Ir šalikėlį ar skarelę jaunajai, kad neperpųstų gerklės.
Atrodo taip supratau
QUOTE(Danė @ 2010 08 05, 09:48)
"Derybas" veda piršliai ir "atsiskaito " piršliai, bet, kad piršliui būtų ne taip skausminga, tai padeda ir jaunieji ir pabroliai. ( turiu omeny saldainius, tortus, alkoholį).
Supratau, ačiū už atsakymą.
na va, vakar pabaigiau baznycia papuosimus daryt.... dar siandien sirdysvirs stalo.. irliks tik masinos papuosimas... nu zodziu darbelio yra, kaip sakoma iklimpau visiais atzvilgiais, bet man grazu
Del issipirkimo prie bromo, kaip jau kazkuri ir rase - derasi pirsliai, o moka visi - t.y. buteliukai, saldainiukai is visos svitos.
Mergaites, ar nieks man apie deginamos sirdies dydi nepasakysite, kokia darete a
Del issipirkimo prie bromo, kaip jau kazkuri ir rase - derasi pirsliai, o moka visi - t.y. buteliukai, saldainiukai is visos svitos.
Mergaites, ar nieks man apie deginamos sirdies dydi nepasakysite, kokia darete a
QUOTE(genovaite @ 2010 07 31, 04:36)
Kai dariau tortą iš 30 dėžučių
Ačiū, genovaite, už paaiškinimus, kaip sudėlioti popierinio torto gabalėlius. Mano torčiukas jau paruoštas. Panaudosiu aš jį dar negreitai, tačiau po kelionės nebus kada , tai pasidariau dabar. Kai svotavau birželyje neturėjau laiko tortą pasidaryti, tačiau ta mintis kirbėjo ir kirbėjo, todėl pasinaudosiu šia idėja jubiliejui. Dėkui. Įkelsiu kada foto
startuoju sestadieni, o dar tiek visko nepadaryta, kad nezinau ko pirma griebtis MB atostogos, tai 3 dienas nuo ryto iki vakaro tik vazinejom po parduotuves, pirkom visokius niekus, pries tai visa laika skyriau mergvakariui, o dabar prasideda panika, net zodziu dar nepasirasiau oi mergaites, kokios jus saunuoles, kad nepaliekat visko paskutinei minutei
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 05, 19:43)
startuoju sestadieni, o dar tiek visko nepadaryta, kad nezinau ko pirma griebtis MB atostogos, tai 3 dienas nuo ryto iki vakaro tik vazinejom po parduotuves, pirkom visokius niekus, pries tai visa laika skyriau mergvakariui, o dabar prasideda panika, net zodziu dar nepasirasiau oi mergaites, kokios jus saunuoles, kad nepaliekat visko paskutinei minutei
mums irgi taip buvo, nes kitaip laiko neturejom, pirkom viska ir darem dvi savaites pries vestuves bet nieko, viska spejom svarbiausia nesijaudink, pasiskirstik dienos darbus ir viska suspesi svarbiausia plana turet ka ir kokia diena pasidarysi bent jau mums taip buvo lengviau, nesimetem nuo vieno darbo prie kito ir spejom viska viskas bus gerai laikykis ir sekmes