Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(poniav @ 2010 08 03, 07:48)
Labutis, loteriją nusprendžiau padaryti kad kiekvienas šventės dalyvis gautu po kažkokią smulkmenėlę.
Galvoju loteriją sužaisti prieš 12 lt, o gal ir po 12. Scenarijų susideliojau bet žiūrėsiu kaip su laiku gausis, labai bijau ką prognozuot. Bet tą loterijos mintis man priimtinesnė nei pasižadėjimai ax.gif

Ačiū už ats. 4u.gif Aš bandysiu suplanuoti taip, kad loterija būtų kaip susipažinimo forma, t.y. po dokumentų įteikimo. tostų už jaunuosius ir tėvus. o židinį daryti prieš 12 val.. muzikantas patarė.
Papildyta:
Dar noriu pasidalinti mintimis apie vidurnakčio atrakcijas. esu girdėjusi apie į dangų leidžiamas degančias širdis. pati nemačiau, bet pasakojo, kad labai gražiai atrodo. sakė, kad yra urmo bazėse. ir dar vienas klausimėlis: ar ruošiat atsarginį variantą, jeigu naktį kiltų vėjas ar lietus pradėtų lyti? gal turit įdėjų kokių nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 04, 10:00)
aaaaa, scare.gif  nieko negaliu prisiprasyt kad sirdi suvyrintu.....  reik kazkokia alternatyva mastyt, is ko ta pagrinda susikonstruot...  schmoll.gif

zinokit galima ta sirdi padaryti ir kitaip. putoplasta apdengti folija ir prideti daug mazu "tabletyciu" zvakuciu.
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 03, 16:38)
Kur galetu atspausdinti ant paklodes?
Klausiau Hiper Maximoje, Kaune, kur ant maikuciu spausdina, tai pas juos tik A4 formatas.

sveika,eik į kokią reklamos firmą,(kurie turi termo presą)jie turi plėvelę audiniui,tokia guma,išpjauna raides ir užkepa aukštoj teperatūroj. mirksiukas.gif

Bet gali daug kainuot,plotas didelis. Daryk geriau ant pagalvės užvalkaliuko.Tai sumokėsi kokius 40 lt. O paklodė g.gif bus daug.

O kad spausdintų ant paprastos paklodės tai nesu girdėjus. Spaudžia ant spec.drobės bet 1kvadratinio metro kaina 200 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 04 rugpjūčio 2010 - 11:12
QUOTE(seretide @ 2010 08 04, 09:25)
Dar noriu pasidalinti mintimis apie vidurnakčio atrakcijas. esu girdėjusi apie į dangų leidžiamas degančias širdis.

O čia ne tie patys žibintai širdies formos? Jei taip, tai esu mačius. Atrodo taip pat kaip ir žibintai, tik matosi, kad širdis. Bet jei tą vakarą lis, bus vėjas, tai nelabai kas. ax.gif

Dėl meilės simfonijos, tai aš spausdinsiu ant to popieriaus, kuris paskui prisiklijuoja lygintuvo pagalba. Spausdinsiu pati ant A4 formato ir dėsiu ant pagalvėlių užvalkaliukų. Nes lapas to popieriaus tik apie 5 Lt. kainuoja, o spausdintuvas pas mane neblogas. Praėjusį savaitgalį gavom maikes su nuotraukom o tos nuotraukos ant to popieriaus atspausdintos. Atrodė labai liuksiškai, net nepasakysi kad namie gamintos smile.gif

Šiandien beta.lt akcija masažams, tai nupirkau jauniesiems kaip prieda prie dovanos abiem po masažą. Pasakau ir jums, gal susigundysit kas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 04 rugpjūčio 2010 - 12:22
Sveikos svočiutės smile.gif

Skinte aš taip pat nusipirkau... Ir tik dabar kai parašei, tai pagalvojau, kad taip pat padovanosiu jaunavedžiams.... smile.gif Tik per užimtą galvelę jau prasitariau, kad tokia akcija vyksta jaunąjam... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilytshiukė: 04 rugpjūčio 2010 - 16:04
QUOTE(iuga @ 2010 08 04, 12:09)
Daryk geriau ant pagalvės užvalkaliuko.Tai sumokėsi kokius 40 lt. O paklodė g.gif bus daug.

Pagal Jusu SM patarima - nuejau i Megos 'Taskas' ar kaip ten ta parde, tai pasirodo jie gali irgi tik didziausia formata atspausdinti A4, tai sutariau, kad ikels ta meiles simfonija + prides sirduciu, dar vardus jaunuju uzrasys ir visai neblogai manau gausis.
Kainuos be paklodes kainos - 60 Lt
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 04, 10:25)
Ačiū už ats.  4u.gif Aš bandysiu suplanuoti taip, kad loterija būtų kaip susipažinimo forma, t.y. po  dokumentų įteikimo. tostų už jaunuosius ir tėvus. o  židinį daryti prieš 12 val..  muzikantas  patarė.
Papildyta:
Dar noriu pasidalinti mintimis apie vidurnakčio atrakcijas. esu girdėjusi apie į dangų leidžiamas degančias širdis. pati nemačiau, bet pasakojo, kad labai gražiai atrodo. sakė, kad yra urmo bazėse. ir dar vienas klausimėlis: ar ruošiat atsarginį variantą, jeigu naktį kiltų vėjas ar lietus pradėtų lyti? gal turit įdėjų kokių nors? ax.gif

tai turetu but dangaus zibintai sirdies forma!atsiusk i az savo gmail adresiuka atsiusiu drauges kaip atrode?jo jei vejas lietus nieko neiseis!mastau vistiek sulaukti lietaus nustojimo!arba padarysiu tik filmuka su ju foto ir saltom ugnelem!nes mastau vandens zibintus ir dangaus zibintus bei popierinius laivukus!?
Atsakyti
Nu, sakyciau cai nemaza kaina blush2.gif O as, va siandiena prisedau ir ispaisiau pagalvele ir sugalvojau labai gera buda, nezinau, gal jau cia kas rase apie toki, bet padariau tai taip. Nusipirkau kalke, atsispausdinau piesini ir ant medzigos apvedziojau. Is pradziu labai baiminausi, kad ta kalke ispalvins mano balta uzvalkala, bet nieko nenutiko, tik reikiejo gan stipriai paspausti vedziojant. O poto viska dar karta apipaisiau su markeriu. Darba padariau per koki pusvalandi thumbup.gif o visa savaite ieskojau kaip cia lengviau viska nupaisyti doh.gif Kai jau turesiu daugiau ka rodyti imesiu pasirodyti.
Beje, del atspausdinimo. Netiketai uztikau, jog Kauno viesojoj bibliotekoj spalvotas spausdinimas tik 0,61 cnt, ir man labai netgi graziai atspausdino keleta lapu saldainiu popieriuku. manyciau, kad Kaune pigiau nelabai ir yra g.gif
O dabar, va, bandau taures isklijuoti kristalais. Lig siol tik ant rubu deliojau, tai atsirado proga pabandyti pirma karta ant taures, sekasi visai neblogai, ziuresiu kas gausis.
Nu, man pradeda patikti tas "darbsciuju ranku burelis" thumbup.gif Ypac kai viskas sklandziai vyksta blush2.gif
Atsakyti
mergaites, kokio dydzio darete ta sirdi sudeginimui? bent jau apytiksliai cm, O tai mes su MB susiemem, man atrodo, kad per maza, tas gincyjasi, kad dideles nereik... O man negrazu kai maza, jokio vaizdo nebus... Kokio dydzio jus gaminot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 04, 20:14)
Nu, man pradeda patikti tas "darbsciuju ranku burelis" thumbup.gif  Ypac kai viskas sklandziai vyksta blush2.gif

Pritariu, kad jei viskas gaunasi ciki piki tai norisi dar kazka pagaminti, o jei neiseina tai padedu i sali, bet po keliu dienu vel imu, nes zinau ,kad sio daikto man labai reikia ir turiu padaryti. Dabar darysiu antpecius, tik kutus reik nusipirkt
Atsakyti
smile.gif Truputi poilsiui
Eina raudonkepuraitė su vaikinu per mišką pas močiutę. Staiga pastoja kelią vilkas ir sako:
-Raudonkepuraite, aš tave suėsiu.
Atsiklaupė ant kelių raudonkepuraitė ir maldauja:
-Vilkeli pilkeli, neėsk, maldauju.
Pagalvojo vilkas ir sako:
-Tegu tavo vaikinas išpildo tavo 3 norus, tada paliksiu gyvus.
Paraudo raudonkepuraitė ir sako:
-Geidžiu tavęs kaip vyro.
Šoko jaunuolis kaip liūtas ir pamylavo raudonkepuraitę. Patiko raudonkepuraitei ir sako antrą norą:
-Geidžiu tavęs kaip vyro.
Nusišluostė prakaitą jaunuolis ir atliko antrą norą. Įsisiautėjo raudonkepuraitė ir sušuko:
-Geidžiu tavęs, kaip vyro.
Jaunuolis vos išlemeno:
-Negaliu.
Išgerkim už jaunikį, tikrą vyrą, kad visą gyvenimą galėtų!!!

Dar vienas:
Miela dukra, štai ir į mūsų namų duris pasibeldė sveteliai. Atkurnėjo, atlalėjo tavęs išsivesti. Liūdna skirtis su tavimi. Tačiau mes labai laimingi, nes tu pamilai gerą, darbštų, dorą žmogų. Tikime, kad tavo išrinktasis bus mums kaip sūnus, tad drąsiai atiduodame jam tavo ranką. Linkime, kad jums niekuomet netektų abejoti dėl šio sprendimo, kad jūs sukurtumėte jaukius namus, kad niekuomet nepristigtų išminties įveikti kivirčus, nepasiduoti nesėkmėms. Atsiminkite, ką sakė mūsų senoliai: "Savų namų ir dūmai saldūs". Tad kantriai, po šapelį vykite savo lizdą, padovanokite mums visą pulką vaikaičių... O mes, tėvai, linkime jums neblėstančios meilės ir didelės laimės.

Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 02, 18:31)

Popierių pirkau OZE esančioje kaceliarinių prekių parduotuvėje, A4-0,80 cnt kainuoja.
Jis toks blizgus, ir geltonas blizgus, reiktu realiai pamatyti tas spalvas, sunku nupasakot. Stalo korteles irgi iš blizgaus dariau. Labai jau jis man patiko

nu jau korteles tikrai sakyciau ne pirsliu reikalas, ar tamstele turite daug laisvo laiko? Bet darbeliai-pasaka!
Atsakyti