QUOTE(poniav @ 2010 08 03, 07:48)
Labutis, loteriją nusprendžiau padaryti kad kiekvienas šventės dalyvis gautu po kažkokią smulkmenėlę.
Galvoju loteriją sužaisti prieš 12 lt, o gal ir po 12. Scenarijų susideliojau bet žiūrėsiu kaip su laiku gausis, labai bijau ką prognozuot. Bet tą loterijos mintis man priimtinesnė nei pasižadėjimai
Galvoju loteriją sužaisti prieš 12 lt, o gal ir po 12. Scenarijų susideliojau bet žiūrėsiu kaip su laiku gausis, labai bijau ką prognozuot. Bet tą loterijos mintis man priimtinesnė nei pasižadėjimai
Ačiū už ats. Aš bandysiu suplanuoti taip, kad loterija būtų kaip susipažinimo forma, t.y. po dokumentų įteikimo. tostų už jaunuosius ir tėvus. o židinį daryti prieš 12 val.. muzikantas patarė.
Papildyta:
Dar noriu pasidalinti mintimis apie vidurnakčio atrakcijas. esu girdėjusi apie į dangų leidžiamas degančias širdis. pati nemačiau, bet pasakojo, kad labai gražiai atrodo. sakė, kad yra urmo bazėse. ir dar vienas klausimėlis: ar ruošiat atsarginį variantą, jeigu naktį kiltų vėjas ar lietus pradėtų lyti? gal turit įdėjų kokių nors?