Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

nu, gal ir neblogai, tik kazi kraneli su kuriuo bus atsukamas vanduo irgi dovanot? thumbup.gif
Atsakyti
Dar toks klausimukas:Ar po baznytines santuokos duodate kunigui saldainiu ir sampano? g.gif Man kazkas patare taip padaryti, bet nezinau...
Ir kaip jus padalinat ir kada ta torta. Mano sveciu prisistatymas bus po pirmo karsto, tai kaip jiems paduoti ta tuos gabaliukus. Gal paprasyti kad padavejas ar kas ten toks kas nesios maista padalintu? O gal pries sedant prie stalo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 03 rugpjūčio 2010 - 20:43

sveikutes svociutes- jungiuos ir as prie jusu gausaus burio... drinks_cheers.gif mano debiutas rugsejo 11 doh.gif
visu pirma zemai linkiu galva ir didelis aciukas visom kurios dalinasi cia savo patirimais
ir sukaupta medziaga.. group.gif thumbup.gif
kol kas galvoj begale minciu, kurias po truputi bandau deliot i savo lentynas... o kai jau turesiu ka parodyt-pasidalinsiu su visom mirksiukas.gif

bitemaja1- kai tuokemes mes- kunigui nunesem papuosta dezute ranku darbo saldainiu... sampano nenesem...ilgai dvejojom taremes su aplinkiniais ir nusprendem gal ir ne labai dera... ax.gif

Atsakyti
Sveikutes!grazu ziureti kiek daug pasiruosusios!as vis blaskausi pasidariau netikra torta,o popierinio torto gabaliukai dar nesudeti i vieta!esu rami nes sesute mano pasiryzo padeti man tai manau spesiu viska iki galo!nors sirdute jau virpa kaip ko nepamirsti?
turiu klausima?kaip mazdaug seket pasaka apie jaunikio vaikyste?isivaizduoju augo mazas musu(jaunikio vardas) buvo neramus berniukas vs isalkes, istroskes ir duodu tuo tarpu jogurtuka,pieneli bonkuteje ir seku toliau...nurimdavo musu (jaunikio vardas)tik tada kai isgirsdavo lopsine(paleidziu lopsine grot),tada aprengiu kaip moksliuka kepuryte kokia neriniuota ir (sortukus prikabinu vietoj sliaustu)mokyklelej musu (jaunkio vardas)buvo didelis padauza,mergytem uz kasyciu tampe(kaip pavaizduot kok tampe)ir uz kampo pasislepes,praeiviam is akmenuku metesi.Kai paugejo pamego krepsini(duodu kamuoli).Dar veliau (jaunokio vardas)teveliai nustebo jok jau ju suneliui pradejo rupeti diskoteka(duodu zele pasitvarko plauku)pasipuosdavo kiekviena penktadienio vakara ir islekdavo i mokyklos diskoteka,bent jau taip jis savo tevam sakydavo?o tenai jam nerupejo tos mergaites,jam rupejo pabandyti parukyti(duodu cigarete,kad uzdektu),bet viena karta diskotekoje musu (jaunikio vardas)pamate viena grazia mergyte vardu (jaunosios varda)ir jo akytes sublyzgejo (mastau sirdutes akis gauti)meile! kaip manot?ar gera tokia pasaka? po to mastau is sveteliu padaryti pasaka kaip jiedu susipazino?
Atsakyti
Užsakiau savaitgali grybu seimynele antrai dienai is Kazlu, vietoj surio. Ten senyva moteriske seimynas kepa, tai vienas rupestelis jau nukrito.

O kur pigiau butu galima heliniu balionu susiorganizuoti? Nes balionu salyje ir t.t. tai minimum 5 Lt. Tai man vien ant balionu 100 Lt iseina.....
Atsakyti
aaaaa, scare.gif nieko negaliu prisiprasyt kad sirdi suvyrintu..... reik kazkokia alternatyva mastyt, is ko ta pagrinda susikonstruot... schmoll.gif
Atsakyti
as nedarysiu tos vaikystes pasakos smile.gif Darysiu kitaip, ideja maciau youtube:)

Brangus sveciai, kvieciame paziureti mini spektakliuka - " Jaunikis po baliaus su draugais"

OOO, matome jaunikis prabunda...susiima uz galvos, ai kaip skauda po vakar.... bet ka darysi, reikia keltis,pasirazom....begam i vonia. Atsukam ciaupa, prisipilam vandenuko i delnus ir prausiam veiduka, prausiam prausiam... oi matom po isgertuviu rankos dreba, nlb kaip iseina... nepamirstam isplaut ausyciu... o dabar jaunikis valo dantis, pats laikas, nes kvapelis tai nekoks.... tongue.gif nu ka, nusiprausem, nusisluostom.... reik rytine manksta padaryt.... keliam desne ranka, kaire koja, desine koja, kaire ranka smile.gif)) begam begam, o dabar mostai i sonus, pritupimai....na o dabar galima begti pusryciauti. lengvai uzkandam, atsigeriam smile.gif
dabar jaunikis vel kupinas jegu, sotus ir atsigaves smile.gif Pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 04, 09:00)
aaaaa, scare.gif  nieko negaliu prisiprasyt kad sirdi suvyrintu.....  reik kazkokia alternatyva mastyt, is ko ta pagrinda susikonstruot...  schmoll.gif

Tai kad galima ir nevirinti tos sirdies, MB kai dare tai jis islankste tiesiog ir nieko nevirino, viela nebvo labai stora, ir nereikejo virinti, viskas kuo puikiausiai laikesi.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 08 04, 08:08)
Tai kad galima ir nevirinti tos sirdies, MB kai dare tai jis islankste tiesiog ir nieko nevirino, viela nebvo labai stora, ir nereikejo virinti, viskas kuo puikiausiai laikesi.

as irgi MB verciu daryt ta sirdi, tikiuosi spes iki sestadienio doh.gif O kuo vyniojot viela? norisi kad ilgiau padegtu, o ne minutele, tai mes nlb zinom kuo unsure.gif
Atsakyti
hm... gal tikrai reik atsiraitot rankoves ir paciai imtis tu lanstymu, as bijau, kad jeigu is paprastos vielos padarysiu, tai pakabinta ji neislaikys savo formos ir deformuosis. O gal is tiklelio statybinio padaryt... g.gif
O del vyniojimo, tai merginos rase, kad vyniojo vata ir bintu, kita plese paklodes ir vyniojo, o as dar i apacia ir sieno zadu pridet, kad masyvesne butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 04 rugpjūčio 2010 - 08:18
QUOTE(Danė @ 2010 08 03, 13:20)
Aš sakiau tokius žodžius:
MATAI, KAIP GREITAI VAIKAI UŽAUGA IR EINA KURT SAVOS ŠEIMOS. PRIEIK, PAGLOSTYK  DUKROS VEIDĄ SAVO MIELA, ŠVELNIA RANKA. IR PALINKĖK VAIKAMS LAIMINGO KELIO, KAIP TAU LINKĖJO KAŽKADA MAMA. LAIMINGAI BŪTI PALINKĖK JAI, MAMA, LAIMINGO KELIO PALINKĖK. IŠSIVEŽA PIRŠLIAI TAVO ŠIRDIES DALELĘ. NUEIK RŪTAS DARŽELĮ NUGENĖK.
  YRA TOKIA GRAŽI TRADICIJA, JEI SUGEBĖJAI UŽAUGINTI DUKRĄ IKI NUOTAKOS, TAI SUGEBĖK IR TĄ VAINIKĖLĮ PRISEGTI.
Gal  patiks ir tiks  wub.gif  wub.gif

ačiū. 4u.gif Žodžiai gražūs be galo, net susigraudinau beskaitydama.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 04, 09:12)
as irgi MB verciu daryt ta sirdi, tikiuosi spes iki sestadienio  doh.gif O kuo vyniojot viela? norisi kad ilgiau padegtu, o ne minutele, tai mes nlb zinom kuo  unsure.gif

MB padare per kokias 2-3 dienas irgi paskutine savaite dare, ketvirtadieni nakti pabaige pries vestuves biggrin.gif Mes bintu vyniojom ir dar tokia medziaga vaistineles buna kaip tvarstoma, kadangi MB su masinom dirba tai turi nemazai vaistineliu tai is ju ta medziaga paeme, dege tikrai neturmpai ir atrode graziai.
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 04, 09:17)
hm... gal tikrai reik atsiraitot rankoves ir paciai imtis tu lanstymu, as bijau, kad jeigu is paprastos vielos padarysiu, tai pakabinta ji neislaikys savo formos ir deformuosis. O gal is tiklelio statybinio padaryt...  g.gif
O del vyniojimo, tai  merginos rase, kad vyniojo vata ir bintu, kita plese paklodes ir vyniojo, o as dar i apacia ir sieno zadu pridet, kad masyvesne butu.

Del sieno tai siulyciau pagalvoti, nes jis labai ruksta, kvapas nelabai koks (bent mane labai erzina) ir labai greit sudega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 04 rugpjūčio 2010 - 09:03