Poniav, labai simpatiškas tortas , idėja irgi įdomi, tik su loterijos atlikimu irgi galvočiau kad reikia momentą ištaikyt, gal net antrą dieną, o darei kiekvienam svečiui po vieną ane?
QUOTE(ingusa @ 2010 08 03, 09:49)
Poniav, labai simpatiškas tortas , idėja irgi įdomi, tik su loterijos atlikimu irgi galvočiau kad reikia momentą ištaikyt, gal net antrą dieną, o darei kiekvienam svečiui po vieną ane?
Ačiū labai už įvertinimą
Taip, dariau kiekvienam po vieną. Pas mus antros dienos nebus. Labai jau sunku nustatyti tą laiką, nes nė nenumanau kas kiek laiko truks, tai matysiu pagal situaciją.
QUOTE(seretide @ 2010 08 02, 11:45)
Sveikutės, svočiutės. kurpiu scenarijų jūsų info pagalba ir savo fantaziją įjungusi. nesumąstau, kokius žodžius pasakyti segant rūtų vainikėlį. lėkštelę su vainikėliu laikys pirmoji pamergė, iš ten vainikėlį paims mama. bet ką man tada sakyti?
Aš sakiau tokius žodžius:
MATAI, KAIP GREITAI VAIKAI UŽAUGA IR EINA KURT SAVOS ŠEIMOS. PRIEIK, PAGLOSTYK DUKROS VEIDĄ SAVO MIELA, ŠVELNIA RANKA. IR PALINKĖK VAIKAMS LAIMINGO KELIO, KAIP TAU LINKĖJO KAŽKADA MAMA. LAIMINGAI BŪTI PALINKĖK JAI, MAMA, LAIMINGO KELIO PALINKĖK. IŠSIVEŽA PIRŠLIAI TAVO ŠIRDIES DALELĘ. NUEIK RŪTAS DARŽELĮ NUGENĖK.
YRA TOKIA GRAŽI TRADICIJA, JEI SUGEBĖJAI UŽAUGINTI DUKRĄ IKI NUOTAKOS, TAI SUGEBĖK IR TĄ VAINIKĖLĮ PRISEGTI.
Gal patiks ir tiks
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 08 02, 11:11)
Svečių užimtumo buvo pakankamai niekas nenusigėrė (sutaupėm jauniesiems alkoholio turbūt 5 metams ).
Svečiai paliko linksmi, nustebinti ir patenkinti. O aš - laiminga, kad viskas pasisekė taip kaip suplanavau, ar net gal geriau
Svečiai paliko linksmi, nustebinti ir patenkinti. O aš - laiminga, kad viskas pasisekė taip kaip suplanavau, ar net gal geriau
saunule, kad esi atlaikiusi vestuves, kad viskas pavyko, buvo smagu. Dabar pailsek ir gal ruoskis dar kokiom vestuvem ar nekyla noras buti svocia?
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 08 02, 11:54)
Aš irgi darbuojuos iš peties.
Įkeliu Jums parodyti jau "iškepta" loterijos tortą
(nuotarukose neatsispindi visas grožis, realiai popierius blizga, labai gražiai atrodo)
Ir dar pagaminau užrašą ant limuzino. Kol busim CMB paparašysiu kad vairuotojas užklijuotu jį ant galinio stiklo. (prieš tai dar išlyginsiu:))
Įkeliu Jums parodyti jau "iškepta" loterijos tortą
(nuotarukose neatsispindi visas grožis, realiai popierius blizga, labai gražiai atrodo)
Ir dar pagaminau užrašą ant limuzino. Kol busim CMB paparašysiu kad vairuotojas užklijuotu jį ant galinio stiklo. (prieš tai dar išlyginsiu:))
Viskas atsispindi, graziai ir skaniai atrodo tortukas, o taip sirdutes
O su ko rasei ant audinio, nes as ir zadu rasyti, bet su markeriu liejasi man.
Viskas atsispindi, graziai ir skaniai atrodo tortukas, o taip sirdutes
O su ko rasei ant audinio, nes as ir zadu rasyti, bet su markeriu liejasi man.
[/quote]
Pirkau specialius markerius užrašams ant marškinėlių. Pataikiau ant akcijos tai už vieną markerį sumokėjau vos per 5 lt
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 03, 13:40)
saunule, kad esi atlaikiusi vestuves, kad viskas pavyko, buvo smagu. Dabar pailsek ir gal ruoskis dar kokiom vestuvem ar nekyla noras buti svocia?
Gal vėl po 5 metų
Man tai patinka tokia veikla, tai mielai papiršliaučiau dar, bet MB sunkiai įkalbamas, dar iš vakaro burbėjo, kad pramiegos, pamirš... O kita diena po vestuviu negalėjo savim atsidžiaugti, kaip viskas šauniai praėjo
QUOTE(Vaidux @ 2010 08 03, 17:38)
Kur galetu atspausdinti ant paklodes?
Klausiau Hiper Maximoje, Kaune, kur ant maikuciu spausdina, tai pas juos tik A4 formatas.
Klausiau Hiper Maximoje, Kaune, kur ant maikuciu spausdina, tai pas juos tik A4 formatas.
gal pasieteirauk MEGOJE, prie rimi yra parduotuvele TASKAS, jie ten uzsisima ivairiu suvenyru gamyba . as ten jauniesiems trumpikes pirmai nakciai uzsakinejau
Papildyta:
kaune MOLO prekybos cenre radau labai faina parduotuvele TIGER, jei kam reikia ten galima surasti labai originaliu daikciuku dovanelems , o ir kainos 5,10,15 lt.
Pirkome ten muilo burbulu sautuvus( kartu supakuoti ir 2 skyscio indeliais ), isbandeme namie, liuks! kainuoja po 10lt. + elementai.
aciu visos merginoms uz mintis ir idejas. jus tikros saunuoles, tik su jusu pagalba dabar jau galiu drasiai pasakyti, kad viskas - baigiau visus pasiruosimo darbus ir galiu ramiai laikti 08.14 d.
Papildyta:
QUOTE(Vanile @ 2010 08 03, 00:12)
Sveikos merginos
Mano svente jau nebe uz kalnu, si sestadieni, todel dirbu isijuosusi Perziurejau visa jusu sukaupta "turta" paste (beje labai aciu, kad pasidalinot ) ir man patiko mintis su jaunuju priesaika, bet radau tik vienoje vietoje ir ji ganetinai trumpute man pasirode (na jaunikiui bent jau). Gal kazkas turi dar kokiu juokingu pavyzdziu, buciau labai dekinga Nes dar reikia kazka sugalvoti kaip apipavidalinti, o laiko visai nebelieka
Mano svente jau nebe uz kalnu, si sestadieni, todel dirbu isijuosusi Perziurejau visa jusu sukaupta "turta" paste (beje labai aciu, kad pasidalinot ) ir man patiko mintis su jaunuju priesaika, bet radau tik vienoje vietoje ir ji ganetinai trumpute man pasirode (na jaunikiui bent jau). Gal kazkas turi dar kokiu juokingu pavyzdziu, buciau labai dekinga Nes dar reikia kazka sugalvoti kaip apipavidalinti, o laiko visai nebelieka
musu jaunuju isipareigojimai irgi nebus ilgi nemanau, kad reikia labai ilgu kalbu, atsibos sveciams klausytis
JAUNOJO ĮSIPAREIGOJIMAI:
Aš .... be prievartos ir laisva valia imdamas tave .... į žmonas iškilmingai prisiekiu:
1. Nemylėti kitų moterų tik tave ir tavo drauges.
2. Būti tau atlaidus ir švelnus.
3. Niekada negaileti pragerto lito su piršleliu ar tavo brangioji giminėmis.
4. Virtuvėje būti tik svečiu.
5. Jeigu kada brangioji mane pavadinsi asilu, prisiekiu nesupykti, o paprašyti leisti pasiganyti.
Jaunasis
JAUNOSIOS ĮSIPAREIGOJIMAI:
Aš ... be prievartos ir laisva valia imdama tave .... į vyrus iškilmingai prisiekiu:
1. Nemylėti kitų vyrų tik tuos , kuriuos tu į namus parvedi.
2. Gimdyti tik tavo mielasis vaikus.
3. Būsiu meili,nes žinau, kad vyras spygliuotai vielai švelnus nebus.
4. Per gatve eiti ten kur tu mane vesi, o perėjus eiti ten kur man reikia.
5. Norėdama išvengti raukšlių, visus tavo norus pildysiu nesiraukydama.
Jaunoji
o dar gamtoje, kuomet jaunieji issirinks is meiseliu akmenukus, savo pasirinkima uztvirtins burtazodziais:
Vyro burtas
Kaip žvirbliai bijo godžių kačių,
Kaip moterys bijo pelių,
Kaip vyrai bijo varlių
Taip aš Tave myliu.
Myliu Tave taip, kaip plaukia antis,
Myliu, kaip citrinos gaivina,
Myliu taip, kaip kartais skauda dantį,
Myliu taip, kaip vynas svaigina.
Žmonos burtas
Myliu Tave kaip širšė gelia,
Taip, kaip purto senuos traukiniuos,
Kaip nukrimsti maga atplyšusį nagą,
Kaip šlubiui reikia lazdos.
Prisiekiu Tau žvaigždėmis aukštai -
Ir žemai, jei yra ten tokių -
Kaip Aukščiausiasis Teismas teisingai teisia,
Taip aš Tave myliu.
Papildyta:
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 01, 20:06)
dabar toks klausimas: igu nuotakai dovanoja kocela, tai ka jaunikiui - kirvi?
Ir kada ta kocela dovanoja. Man tai dar tokia buvo mintis gal padovanoti jaunikui didelius kaliosus ar guminius, su ta mintim, kad gales zemes ukiu uzsiimti, tegu savo "lakinius batelius" pasideda, o seimos vyrui reikia ukisku batu. Dar tuos batus kokiom gelytem papuost ar kazkuo...nu net nezinau, dar mastau. Kazi cia samone ar ne...
Ir kada ta kocela dovanoja. Man tai dar tokia buvo mintis gal padovanoti jaunikui didelius kaliosus ar guminius, su ta mintim, kad gales zemes ukiu uzsiimti, tegu savo "lakinius batelius" pasideda, o seimos vyrui reikia ukisku batu. Dar tuos batus kokiom gelytem papuost ar kazkuo...nu net nezinau, dar mastau. Kazi cia samone ar ne...
kaliosai tinka mes savo jauniesiems ( antra diena) dovanosime kacerga, radau labai puikia kacergos panaudijimo instrukcija , o kadangi musu jaunieji jau ne pirmi metai kartu gyvena, o ir vaikeli turi, tai kacerga bus pats tas
QUOTE(rudis1 @ 2010 08 03, 16:44)
Papildyta:
kaliosai tinka mes savo jauniesiems ( antra diena) dovanosime kacerga, radau labai puikia kacergos panaudijimo instrukcija , o kadangi musu jaunieji jau ne pirmi metai kartu gyvena, o ir vaikeli turi, tai kacerga bus pats tas
Jeigu nesunku - imesk kačergos panaudojimo insrukciją
QUOTE(genovaite @ 2010 08 03, 20:02)
Jeigu nesunku - imesk kačergos panaudojimo insrukciją
Kačerga yra nacionalinis lietuvių buities rakandas. Kačergas dar 12 a. pradėjo naudoti lietuvių gentys, gyvenusios prie Kačerginės. Mūsų krašte nepaprastai geras gyventojų aprūpinimas kačergomis: viengungiai aprupinami be eilės, su 10proc. nuolaida.
Ši prekė yra didelė vertybė, meniškai išbaigianti interjero apipavidalinimą. Tai liaudies meno kūrinys buityje gali būti panaudojamas šiems tiklams:
1. Jei moteris išreiškia savo emocijas kačergos pagalba, tai be jokios abejonės, sužadins audringą vyro jausmų prasiveržimą.
2. Kačergos kalba yra vienodai suprantama tiek gatvės šlavėjui, tiek valstybės veikėjui.
3. Kačerga naudojama nugarai ištiesinti; praktika rodo, kad dažniau yra lyginamos vyriškos nugaros.
4. Kačerga patikima auklėjimo priemonė, kurią prieš vartojant patariama apvynioti mazgote.
5. Kačerga gali būti panaudota ir visuomeniškai. Pvz., per ilgai užsibuvusiems svečiams palydėti.
Šį rakandą reikia saugoti, nes nauja bus įteikiama tik per sidabrines vestuves.
Nu, kaliosus jau nupirkau, bet dydis, kad i viena bata mano dvi pedos beveik telpa Galvoju ispuosiu cia kokiais lipdukais su sirdelem. Tik neznau ka cia prie viso to nuotakai duoti, kazkaip kocelas jau ne i tema. gal koki laistytuva?Nu, patarkit
O su kacerga tai iri gera mintis, net nepagalvojau
O su kacerga tai iri gera mintis, net nepagalvojau
jaunajai tris metrus laistymo slangos