Ir dar pagaminau užrašą ant limuzino. Kol busim CMB paparašysiu kad vairuotojas užklijuotu jį ant galinio stiklo. (prieš tai dar išlyginsiu:))
[/quote]
Teisingai pastebėta. Apsižioplinau. Bet jau pasitaisiau.
Ačiū, ką be jūsų daryčiau
Toks klausimukas iskilo: o ka jus darote poto su sveciu pazadis?Juos kazkur sudedate ir perduodate jauniesiems ar tiesiog sveciai pasiima?
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 08 02, 11:36)
Atvažiavome į vietą (jaunajai nupasakojus, tikėjomės bromos) bet jos nebuvo . Ilgokai trypėme lauke, kol išsinešiojome visus daiktus iš autobuso. Paaiškinau palydai, kad suslėptu butelius ir neskubėtu juos statyti išperkant stalą. Jaunoji su svočia pradėjo juoktis, sako pas juos giminėj, kol iš poros po 2 butelius nenutręšia nepaleidžia. Šiek tiek sunerimau, bet sakau kaip bus taip bus, reikės duosim.
Įėjus pasitiko tėvai su duona, druska ir stikliukais. Na... ir užsėstas stalas.... Prigriebiu iš vakaro suklijuota torsiuką, kuri man mama atvežė iš karto į vietą ir žygiuoja. Netikri vestuvininkai uliavoja. Muzikantas leptelta, kad bandė su jais tartis, aš ant smūgio ištraukiu šokoladinį pinigėlį iš krepšio, kišu muzikantui į kišenę ir prašau, kad dar kartą pabandytų pasikalbėti su jais. Tas įkiša pinigėli tariamai jaunajai. Toji kanda, sako netikri, mes šaukiam karti tie nesibučiuoja. Tuomet sakau gerai pjaunam tortą. Netikri vestuvininkai pasimeta. Mano jaunoji įspėta, peilis pridėtas prie reikiamos vietos laukiam, pasiruošia netikra jaunoji ir... Musiškė išpjauna gražu gabaliuką, netikroji šaukia, senas tortas, jų pabrolys su riešutais matyt. (netikri vestuvininai visai pasimetę, nežino ka daryt, beveik stojasi...) sakau: gerai, kad būtų viskas sąžininga, siūlome kontraktą, piršlys perskaito, aš paduodu viską pagal sąrašą. Aišku reakcija: kokios čia miniatiūrinės vestuvės.... Bet padeda ir netikri vestuvininkai pakyla, mūsų svotai dar šampano butelį įteikia, paguodai.
Įėjus pasitiko tėvai su duona, druska ir stikliukais. Na... ir užsėstas stalas.... Prigriebiu iš vakaro suklijuota torsiuką, kuri man mama atvežė iš karto į vietą ir žygiuoja. Netikri vestuvininkai uliavoja. Muzikantas leptelta, kad bandė su jais tartis, aš ant smūgio ištraukiu šokoladinį pinigėlį iš krepšio, kišu muzikantui į kišenę ir prašau, kad dar kartą pabandytų pasikalbėti su jais. Tas įkiša pinigėli tariamai jaunajai. Toji kanda, sako netikri, mes šaukiam karti tie nesibučiuoja. Tuomet sakau gerai pjaunam tortą. Netikri vestuvininkai pasimeta. Mano jaunoji įspėta, peilis pridėtas prie reikiamos vietos laukiam, pasiruošia netikra jaunoji ir... Musiškė išpjauna gražu gabaliuką, netikroji šaukia, senas tortas, jų pabrolys su riešutais matyt. (netikri vestuvininai visai pasimetę, nežino ka daryt, beveik stojasi...) sakau: gerai, kad būtų viskas sąžininga, siūlome kontraktą, piršlys perskaito, aš paduodu viską pagal sąrašą. Aišku reakcija: kokios čia miniatiūrinės vestuvės.... Bet padeda ir netikri vestuvininkai pakyla, mūsų svotai dar šampano butelį įteikia, paguodai.
gal aiskiau galetum pakomentuoti kas ten buvo su tuo stalo ispirkimu ir torto pjovimu? Nelabai supratau, bet atrodo idomu
[quote=poniav,2010 08 02, 10:54]
[quote=MagnolijaB,2010 08 02, 11:11]
Sveikinu atidavus duoklę. Šaunuolė, pasistengei kaip reikiant
Aš irgi darbuojuos iš peties.
Įkeliu Jums parodyti jau "iškepta" loterijos tortą
(nuotarukose neatsispindi visas grožis, realiai popierius blizga, labai gražiai atrodo)
Į dežučių vidų dėjau tokias loterijos korteles, ant jų klijavau šokoladines širdutes
Ir dar pagaminau užrašą ant limuzino. Kol busim CMB paparašysiu kad vairuotojas užklijuotu jį ant galinio stiklo. (prieš tai dar išlyginsiu:))
[/quote]
Viskas super. Labai faina idėja su širdutėmis - man labai patiko - reiks kada pasinaudoti.
Sakyk - o kas tas per raudonas popierius ? Kur tokį perki? O, kad tortukas realiai gražiau atrodo tai galiu ir aš patvirtinti - nuotraukoje viso grožio nesimato, neimanoma perteikti. O tas kitas popierius tikriausiai aukso dulkėmi šampaninės spalvos?
(nuotarukose neatsispindi visas grožis, realiai popierius blizga, labai gražiai atrodo)
Į dežučių vidų dėjau tokias loterijos korteles, ant jų klijavau šokoladines širdutes
[/quote]
Viskas super. Labai faina idėja su širdutėmis - man labai patiko - reiks kada pasinaudoti.
Sakyk - o kas tas per raudonas popierius ? Kur tokį perki? O, kad tortukas realiai gražiau atrodo tai galiu ir aš patvirtinti - nuotraukoje viso grožio nesimato, neimanoma perteikti. O tas kitas popierius tikriausiai aukso dulkėmi šampaninės spalvos?
Kadangi esu skaitytoja "sena" ta prasme jau pernai visas temas perskaičiusi.. Maždaug orientuojuosi. Bet tai to kampo "Braškės ir agrastai" aš nesuprantu.. Kur šito žaidimo esmė? Būčiau baisiai dėkinga už paaiškinimus
QUOTE(genovaite @ 2010 08 02, 19:16)
Ačiū už įvertinimą
Popierių pirkau OZE esančioje kaceliarinių prekių parduotuvėje, A4-0,80 cnt kainuoja.
Jis toks blizgus, ir geltonas blizgus, reiktu realiai pamatyti tas spalvas, sunku nupasakot. Stalo korteles irgi iš blizgaus dariau. Labai jau jis man patiko
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2010 08 02, 19:19)
as irgi pasivogsiu ideja - sirdutes
Labai džiugu kad ir iš manęs kokią idėją vagiat, ne vien tik aš iš Jūsų.
QUOTE(aistes_c @ 2010 08 02, 13:30)
gal aiskiau galetum pakomentuoti kas ten buvo su tuo stalo ispirkimu ir torto pjovimu? Nelabai supratau, bet atrodo idomu
Mintis pasigauta, čia iš forumo. Nusipirkau torčiuką nedidelį, perpjoviau pusiau ir pridėjau pusę kulbės. Pasidariau baltimo, cukraus pudros glajų, juo apipyliau nauja tortą (tik jokiu būdų nereikai imti šokoladinio torto, labai sunkiai sekėsi užtepti, šokoladinis biskvitas vėlėsi. Norėjau pirkti biskvitą paprastą, bet neradau) Viršų papuošiau pirktiniais, sidabriniais burbuliukais, išdėliojau žiedus (didesnį ir mažesnį ant tikro torto dalies) ir įsmeigiau nuo pirktinio torto nuimtą rožę (virš kulbės). Gavosi visai simpatiškas tortukas.
Prieš einat prie užsėsto stalo pasakiau savo jaunajai, kad pridėtų peilį prie mažiuko žiedo ir nepjautų, lauktų, kol netikra jaunoji pasiruoš pjauti. Tuomet įkalbinėjau netikrą jaunąją atpjauti torto gabaliuką. Rezultatas: tikroji išėmė gražiausią torto gabaliuką, o netikrai nieko neišėjo. Sakiau, kad tai patvirtina, kad jus netikri vestuvininkai, kad net torto negalit perpjauti.
[quote=poniav,2010 08 02, 11:54]
[/quote]
tortas labai gražus. pradėjusi rašyti scenarijų, nežadėjau jo daryti. dabar norėčiau tokio, tik neįsivaizduoju pačios loterijos formos. jeigu ne paslaptis, tai kaip ir kada ją organizuoti?
[/quote]
tortas labai gražus. pradėjusi rašyti scenarijų, nežadėjau jo daryti. dabar norėčiau tokio, tik neįsivaizduoju pačios loterijos formos. jeigu ne paslaptis, tai kaip ir kada ją organizuoti?
Sveikos merginos
Mano svente jau nebe uz kalnu, si sestadieni, todel dirbu isijuosusi Perziurejau visa jusu sukaupta "turta" paste (beje labai aciu, kad pasidalinot ) ir man patiko mintis su jaunuju priesaika, bet radau tik vienoje vietoje ir ji ganetinai trumpute man pasirode (na jaunikiui bent jau). Gal kazkas turi dar kokiu juokingu pavyzdziu, buciau labai dekinga Nes dar reikia kazka sugalvoti kaip apipavidalinti, o laiko visai nebelieka
Mano svente jau nebe uz kalnu, si sestadieni, todel dirbu isijuosusi Perziurejau visa jusu sukaupta "turta" paste (beje labai aciu, kad pasidalinot ) ir man patiko mintis su jaunuju priesaika, bet radau tik vienoje vietoje ir ji ganetinai trumpute man pasirode (na jaunikiui bent jau). Gal kazkas turi dar kokiu juokingu pavyzdziu, buciau labai dekinga Nes dar reikia kazka sugalvoti kaip apipavidalinti, o laiko visai nebelieka
poniav-saunuole tu
--
Apie saldainiu klijavima diskutavot(ant butelio),tai prisiminiau,kad vyras stipriai uzklijavo su dvipusia lipnia juosta ir idejom i saldytuva,kad saldainiai neistirptu..Ryte-treksdalis saldainiu nukrite Nesupratom,ar cia nuo salcio..ar juosta sureagavo taip..
Paskui vyras perklijavo dvigubai apsukdamas bespalvia lipnia juostele
Ech kaip gerai,kad as jau po visko-negaliu atsidziaugt vis dar
--
Apie saldainiu klijavima diskutavot(ant butelio),tai prisiminiau,kad vyras stipriai uzklijavo su dvipusia lipnia juosta ir idejom i saldytuva,kad saldainiai neistirptu..Ryte-treksdalis saldainiu nukrite Nesupratom,ar cia nuo salcio..ar juosta sureagavo taip..
Paskui vyras perklijavo dvigubai apsukdamas bespalvia lipnia juostele
Ech kaip gerai,kad as jau po visko-negaliu atsidziaugt vis dar
QUOTE(seretide @ 2010 08 02, 21:38)
Labutis, loteriją nusprendžiau padaryti kad kiekvienas šventės dalyvis gautu po kažkokią smulkmenėlę.
Galvoju loteriją sužaisti prieš 12 lt, o gal ir po 12. Scenarijų susideliojau bet žiūrėsiu kaip su laiku gausis, labai bijau ką prognozuot. Bet tą loterijos mintis man priimtinesnė nei pasižadėjimai