QUOTE(Palomina @ 2010 07 28, 09:08)
Gali buti ir nuo Hauschkos ir nebutinai nuo jos - karscio, streso ir t.t.
Bet va, man anksciau dr.H. CC tiko labai (o patiko dar labiau), bet pries pora menesiu isbere.. laikinai (kelias savaites) nutraukiau CC naudojima ir viskas susitvarke, po to vel pradejau naudot ir vel isbere.. na tai ir teko atsisveikinti su CC
Stresu tuo metu nebuvo, orai irgi normalus buvo, ir seip viskas ok buvo, tai nutariau, kad CC vis del to cia kaltas..
O dabar vel pas mane oda durniuoja
tai tikrai zinau, kad nuo streso
(sune susilauze koja, tai buvo ir operacija, ir kelios beveik be miego naktys) + karstis savo irgi padare
Dabar oda tokia, kad nezinau ka ir tepti, kad apramintu.. tai nieko ir netepu per daug..
Na va ir man ta pati situacija isbere tokaisi smulkuciais suogeliais, vienu kitu didesniu ir nesuprasi nuo ko.Pagalvociau,kad del streso, bet man jau kuri laikas tokia pati veido bukle ir kai to streso buwo ir kai nebuwo. Gaila, kad ne Lietuvoj esu, lekciau pas Ekyte gal ji patartu, o dabar esu Norvegijoje, tai nebutu man kam cia padeti. Manau nutrauksiu as hauschkos cc, gal tieisog oda jau nebegali jo pakesti daugiau, tieisog kazkoks ingredienta spradejo dirginti ja, gal reikia po kurio laiko pakeisti, gal ka patartumet ka dabar galeciua naudoti vakarsi rytais, nuplauti veidukui, siuo metu bandau su moliu skystu papplauti ir tiek, nzn , kiek jis nuplauna tuos nesvarumus ir riebalu pertekliu, bet kitos iseities neturiu