QUOTE(Satura @ 2010 08 09, 12:32)
man tie geliai plaukams išvis netiko. Na bet gerai - su minimumu priemonių aš plaukams šiaip apsieinu, nes nei dažyti, nei reiklūs
galima, bet neįsivaizduoju, kaip be šaldytuvo tokiu atveju apsieiti, jei net hidrolatus jame rekomenduojama laikyti
panos, jokio rūgimo tie milteliai man nepaspartino
Ziuriu, kad man ir kauke nebelabai reikalinga plaukams
, pagrindiniai klausimai, kaip ilgiau pravaikscioti nesusiriebalavusiomis saknimis, ir, aisku, galiukus patausoti. Siaip tikrai nebera tokio itempto gaivinimo, kaip kad pradzioje, labai apsitvarke plaukuciai
va ir as pasigyriau
beje, del paveldimumo ir pas mane budavo tokia mini
plike (pakelus plaukus siek tiek matydavosi) is abieju pusiu statmenai ties isoriniais akiu kampuciais mazdaug. Anadien apsiziurejau, kad tose vietose plaukuciai po truputi augti pradejo ir jau yra ~3cm ilgio
Tai gal saltajam metui reikia atsideti, ziema ir rankine bus kaip saldytuvas
As prisiklausiusi visur, kad spartina rugimo procesus, uztat ir klausiu
, vengiu deti miltuku i kremus
bet turbut reiks pabandyti, nezinau kur savo arsenala besunaudosiu
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 08 09, 12:47)
Noriu naturaliu, nedazytu plauku,...kas belieka? auginti ir vaikscioti su pauksciu taku?
O dazydavai labai negimininga spalva tavo naturaliai? As taip ir atsiauginejau, nes plaukai silpni, o su dazymais nebenorejau zaistis-kiek su kirpeja kalbejau, sake didelis darbas butu isgauti mano naturalia plauku spalva. Sviesindavau anksciau, tai atsiauginedama vis bandydavau kazkiek patamsinti ar pan., kad daugmaz apsilygintu spalva.
Arba dazyk artima savo naturaliai plauku spalvai, arba bandyk nuovirais, aliejinemis kaukemis isgauti sioki toki atspalvi, arba sruogeliu gal pametyk po truputi, jei labai ryskus kontrastas
bet ir tos sruogeles tures nuaugti. Zodziu, pasikankinti reikes bet kuriuo atveju
ar susirisus pavaikscioti, net nzn. O jei dar plaukai ilgi
, kelias irgi ilgas