QUOTE(Etama @ 2010 07 27, 22:41)
As isigijau OP, tikiuosi nenuvils, nes nedideli kieki turejau, tai labai maloniai nustebino
dabar laikas testuoti kondicionierius, sampunus atidesiu velesniam laikui gal
kolkas nedaug esu bandziusi, bet turesiu omenyje, kad ir weleda reiks meginti
O weledos rozmarinu vanduo nesildo? nes hidrolata pasipurskus kad ir ant veido, jauciasi siluma
tai turbut tuomet geriau ir toliau naudoti hidrolata, nebekaitalioti, nes ir sis patinka
Tai tikrai taupiai tau sviestas naudojasi
as istepciau gal per menesi
nors jei poriebis toks, tai gal irgi apsieiciau su nedaug. galvojau koks didelis kiekis. o dregna ar sausa oda tepdavai?
Taip, del compaku pomados. susimaisiau isvis, istryniau klausima ir is naujo perskaiciusi postus, susimaisiau, pasirode, kad kita nare rase apie ja, tai ir vel iterpiau
Patiko ir man OP kai naudojau, bet ne tiek, kad antra karta kartociau
Rozmarinu vandens sildomojo efekto kazkaip nepastebejau..
man kaip tik atrodydavo, kad gaiviau
O hidrolatu nesu bandzius plaukams, tai palyginti negaliu..
As kuno sviesta (ir seip kuno kremus) naudoju tik 1-2 kartus i savaite.. kasdien nematau reikalo naudoti, nes oda nereikalauja, be to tingiu tepliotis (ypac rytais kai skubu)
tai uztai man ilgam uztenka tokiu dalyku.. Sviestas tikrai riebus, ant sausos odos is pradziu tepdavau, tai nepatikdavo, nes kol susigerdavo
o kai isigudrinau ant dregnos odos, tai ir pacio sviesto maziau reikia, ir lengviau pasiskirsto, greiciau isigeria..
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2010 07 27, 22:59)
Palomina, kur pirkai Annemarie Borlind?
Pirkau Damodaroj per Pelenes paroda.. o dabar jeigu sugalvociau pirkti, tai nezinau kur pirkti reiketu.. na, bet as planuoju Hauschkos paprasta (ne Volume) tusa isigyti ir pabandyti..