QUOTE(Brilliant @ 2010 08 06, 16:30)
Pasiskaičiusi jūsų pasisakymą irgi šiandien prigriebiau NS anticeliulitinį kremuką
Tik išgasdino žodis anti-age bet gal į jį nereikėtų kreipti labai dėmesio,
Tik išgasdino žodis anti-age bet gal į jį nereikėtų kreipti labai dėmesio,
Aš esu vienaskaita
Nereikėtų labai kreipti, nieko mandro toj sudėty nėra, kas galėtų kažkaip stabdyti senėjimo procesus. Tiesiog, manau, apskritai bet kokiu kremu nuolat tepantis didini odos elastingumą ir taip automatiškai oda lėčiau raukšlėjasi, sausėja ir pan.
QUOTE(Katherina @ 2010 08 06, 22:08)
Dabar dėl to šampūno pagalvojau, kad turbūt jie sugenda dėl to, jog patekęs oras į buteliuką sukelia rūgimą
Nesutikčiau, dauguma mano bandytų eko šampūnų stovi kamšteliu aukštyn, tačiau nei vienas, be Urtekram, nebuvo surūgęs.
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 07, 12:39)
Beje, Druide sampunai skalsus, ilgai naudojasi?
"Purity" man ganėtinai skalsiai naudojasi.
QUOTE(baltagėlė @ 2010 08 07, 17:47)
Kažkodėl Lavera atmečiau, skaičiau lyg plaukai riebaluojasi greičiau, o maniškiai kaip tik linkę riebalintis. Nežinau kaip apsispręst
Priklauso nuo šampūno ir nuo plaukų, labai individualus dalykas
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 08 07, 18:04)
Kas galėtų padėti panaikinti tokius spuogelius?
Jei kas atsakys, įteiksiu prizą, su lygiai tokai pat bėda jau -lika metų nesusitvarkau...
QUOTE(Rasma @ 2010 08 08, 11:24)
2. "Madara" dezodorantas.
Pasirašau ir aš po tokių vertinimų Vakar nusipirkau ir iškart išmėginau, buvau šlapia kaip nežinia kas, besisukdama virtuvėj, prie orkaitės, viryklės ir t.t., bet kvapo nebuvo absoliučiai JOKIO Labai patiko. O Acorelle iš tiesų rutuliukas sunkiai 'važinėja'.
Dar prieš porą dienų įsigijau Lavera mangų šampūno miniuką, citrinų šampūną ir vyrišką dušo gelį. Pastarasis pasirodė gaiviausias ir mažiausiai įkyrus kvapas iš visų Laveros dušo gelių, toks grynai 'aqua fresh' Kolkas tik pastarąjį išbandžiau, labai fainas, gaivaus švelnaus kvapo, pats tas karštą vasarą