Išbandžiau du 'naujus' produktus, tai jau galiu pareikšti ir savo nuomonę
1. "Madara" šampūnas dažytiems plaukams (dabar "Sarmoje" akcija visiems "Madara" produktams: lojalumo kortelės turėtojos moka su - 25 proc. nuolaida, o visiems kitiems pirkėjams taikoma 20 proc. nuolaida - aš už šampūną mokėjau 30 Lt vietoj 40 Lt)
Aprašymas: "Spalvos pigmentus užrakinanti formulė švelniai valo ir stiprina pažeistus bei dažytus plaukus. Praturtintas augaliniais komponentais iš Baltijos regiono: dilgėlių, linų sėmenų, gysločių, kaštonų ir obuolių ekstraktai."
Išbandžiau ir po kelių kartų galiu pasakyti - pirkinys pasiteisino
Plaukai labai gražiai blizga, purūs, lengvučiai
Bet mano 'plaukuosena' trumpa, tai efektas tikrai 'wash and go'
Nustebino tai, kad iš visų bandytų šampūnų "Madara" tikrai mažiausiai putojantis, pakankamai skystas, tai kažin kaip su skalsumu bus
2. "Madara" dezodorantas. Ne mažesnės liaupsės nei "Acorelle"
Puikus! Labai gerai saugo nuo blogų kvapų net ir labai prakaituojant
Netepa drabužių, labai greit susigeria pasitepus (tikrai greičiau nei "Acorelle" ir nepalieka jokio lipnumo.."Acorelle" šiek tiek jaučiasi tokia lyg geliuko konsistencija pasitepus). Pačio dezodoranto kvapas visi neįkyrus, pasitepus bent jau man - visai nejaučiamas. Pats kvepia šiek tiek žolelėmis, bet kvapas daug kartų silpnesnis nei "Acorelle". Man labai patiko, tikrai dabar kaitaliosiu su "Acorelle". Kaina panaši, efektyvumas labai geras ir tepasi lengviau nei "Acorelle", tad tuo net pranašesnis naudojimas (nežinau kaip kitoms, bet "Acorelle" rutuliukas man dažnai kertasi, sunkiai slankioja ir nebe pirmo dezodoranto
)
Irgi nusipirkau su akcija už 30 Lt (be akcijos kainuoja 40 Lt).