QUOTE(Rasma @ 2010 08 05, 23:17)
Lot. pavadinimas nėra blogas, tik kad pamiršo pabaigoje pridėt Oleum Chamomillae
infusum, kas ir reikštų ramunėlių užpilą aliejuje, kaip iš aprašymo
kas tyčia ko neparašo, kas "užmiršta"
Apytiksliai skaičiuojant, tai prieš kokius trejus-ketverius metus būčiau labai rimtai patikėjusi, kad čia yra grynas ramunėlių aliejus. Kaip ir kad yra toks varnalėšų, medetkų aliejus
O kad čia ištrauktinės, dievaži, į galvą net nešautų. Ir šiuo atveju manau, kad arba jie patys mano, kad čia ramunėlių aliejus, arba tyčia klaidina pirkėjus, nenurodydami visos info
pati vaistinėje apsipirkau žiemą šaltalankių aliejaus. Maniau, sutaupysiu, nes žymiai pigesnis nei KN
Tai ir pasiteisino patarlė apie godumą. Įsilašinau į nosį prieš eidama miegoti - nuo slogų, peršalimų. Atsikėliau neprakvėpuodama, su baisinga alergija, kurią gujau geras pusantros savaitės... Ir ką gi, išvados aiškios. Perki - žiūrėk 10 kartų, geriau užknisk negyvai pardavėją/vaistininkę įkyriais klausimais, negu po to gydykis.
mano klaidos: nepažiūrėjau pati, antra - vaistininkė pasakė - čia šaltalankių aliejus
Iš tikro, ten šaltalankių ištrauka saulėgrąžų aliejuje, o aš jam labai alergiška. Teko vežti aliejų tėvams ir pirkti šaltalankius iš KN, kuriuos naudoju visur ir esu be galo jais patenkinta
taigi, mano nuomone, Aromabaltic klaidina klientus nenurodydama pilnos gaminio sudėties ir yra visiška nesąmonė, kad numeta tik
Oleum Chamomillae, lyg tik vienų ramunėlių savybės ten veiktų, sudėtis būtų tik iš jų ir nieko kito. Tai kaip tą įvertinti? Aš vertinu, kaip sukčiavimą. Tebūnie, nėra tokio termino kaip fitolis, bet argi sunku bent jau parašyti ir bazinį aliejų, naudotą ištraukai gaminti? Jei to nedaro, vadinasi, turi kitų užmačių, kurių gal šįkart nevertinsiu
QUOTE(Etama @ 2010 08 05, 23:31)
aš ir noriu
Etama, pažiūrėjau Rimi, kainuoja tas ekstraktų mišinys 13,20 Lt