QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 04, 10:10)
as visad galvojau, kad raudonas svelniausias.
As irgi taip galvojau, nes mano labai jautri oda toleruoja tik balta moli, zalias labai sausina, o raudonas buvo pats agresyviausias...
O kaip manot, ar rasulas man nebutu per stiprus? labai knieti isbandyti, bet maniau, kad jis uz balta moli stipresnis, bet kai dabar sakot, kad baltas stipresnis, suabejojau net....
QUOTE(ernesin @ 2010 08 04, 10:14)
Fitokeratinai tikrai tirpsta, buvau purškalą su vandeniu pasidariusi, bet nuo jo po to sukietėja plaukai ir pasidaro kaip stagarai, tai tikrai nenuplaunamai priemonei nesiūlyčiau
O tu juos ant slapiu ar sausu plauku purskei? Man irgi buvo taip sukietine plaukus, bet buvau truputi per daug ju ipylusi. Gal kieki reiktu atitaikyti?
Nes man tai purskaliukas su jais labai patinka, paglotnina ir paminkstina plauka...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 08 04, 13:18)
propaguojam, nes lb verta
siaip visos tos zoles( dilgeles, ajerai, varnalesos, azuolo zieve) siek tiek sausina (na kam siek tiek, kam daugiau), todel dazniausiai dar ilasinu glicerino is AN. Su dilgelem dar taip darau: isipilu i tuscia hidrolato buteliuka, ir saknis gausiai ispurskiu ir pamasazuoju, jei lieka, tai dar perlieju nuo saknu. Ir sie nuoviru "gaminimai"visai nedaug laiko uzima, o pradziu maniau kitaip
tiesa, perku vsika vaistinese. Ir dar: nereikia virti visu siu zolynu, uztenka uzplikyti karstu undeniu
O koki poveiki jauti nuo tu visu nuoviru? Be turbut geriausia paciai isbandyti reikia, tada bus viskas aisku....