o kur pirkti buna tos plauku zele nr.1- logona mann haar gel ?
MB iprastai slapio efekto zele naudoja ypac stiprios fiksacijos. ar sita irgi tokia butu?
QUOTE(Etama @ 2010 08 04, 13:15)
O tas ekstraktas ne vesina? kaip suprantu, jo yra maximose?
kodėl turėtų? Ne ne, tikrai nė per kur nevėsina. Užtat puikiai terlioja dušą/vonią, jei kur užtykšta, nes yra labai koncentruotos žolės
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 08 04, 13:18)
Su dilgelem dar taip darau:
merginos, man klausimas. Nuovirus virdavau paauglystėje, gėda pelėda Gal ir dabar mielai pamėginčiau, tik išaiškinkit, kaip su rankšluosčių ir pagalvių švara? Nes dilgėlių, ąžuolo nuovirai tai tepa. Na nebent mes labai jau stiprius virdavom
QUOTE(agnuske @ 2010 08 04, 13:22)
o kur pirkti buna tos plauku zele nr.1- logona mann haar gel ?
MB iprastai slapio efekto zele naudoja ypac stiprios fiksacijos. ar sita irgi tokia butu?
tose parduotuvėse, kurios Logona LT prekiauja - pagal pirmą šitos temos postą reiktų pažiūrėti, arba pigiau išeina siųstis iš Vokietijos (info bloge, taip pat žiūrėk pirmam temos poste).
agnuske, nė viena natūrali plaukų formavimo priemonė nebus masiškai įprastos stiprios fiksacijos. Nežinau, gal ir su šita galima plaukus paversti šlapiais prieš tai sudrėkinus vandeniu, bet MB taip niekad nedaro, tai ir nežinau Man patinka, kad ji nesausina plaukų, jų neapsunkina, yra lengva ir malonios konsistencijos - iki šiol nieko geriau nesam atradę
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 14:31)
merginos, man klausimas. Nuovirus virdavau paauglystėje, gėda pelėda Gal ir dabar mielai pamėginčiau, tik išaiškinkit, kaip su rankšluosčių ir pagalvių švara? Nes dilgėlių, ąžuolo nuovirai tai tepa. Na nebent mes labai jau stiprius virdavom
o tu klausi del to nes vakare pries miega plauni plaukus? as kadangi visad ryte arba diena, tai man niekas nedazo, o visus nuovirus patikek kokius stiprius darausi cia kad tikrai efektas butu
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 13:31)
Gal ir dabar mielai pamėginčiau, tik išaiškinkit, kaip su rankšluosčių ir pagalvių švara? Nes dilgėlių, ąžuolo nuovirai tai tepa. Na nebent mes labai jau stiprius virdavom
Rankšluostį tam reikalui turiu atskirą, nes truputį dažo , bet ant pagalvės tai nieko nelieka .
Papildyta:
Ką tik dariau namine kaukę plaukams (trynys, medus, ricinos ir simondsijų al., citrinos sul., brendis, pantenolis, fitokeratinai ir rozmarinų EA).Plaukai , tik va galvoju ar šioj kaukei brendis "nesugadino" fitokeratinų ir pantenolio? Sumaišiau juos su tryniu, o paskui dėjau visa kita.Dar rūpi kaip juos sumaišyt su aliejum? Gal fitokeratinus ištirpinti vandeny , tuo vandeniu apipurkšti plaukus ir tada juos drėgnus sutepti aliejum?O pantenolis gal su aliejum susimaišytų?Noriu kiek galima efektyviau tuos priedus išnaudoti, kad kuo labiau plaukai juos pasisavintų . Ką manot?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 08 04, 13:39)
o tu klausi del to nes vakare pries miega plauni plaukus?
būtent dėl to
QUOTE(baltagėlė @ 2010 08 04, 13:46)
Rankšluostį tam reikalui turiu atskirą, nes truputį dažo , bet ant pagalvės tai nieko nelieka .
o ajerai irgi kažkiek dažo?
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 13:58)
o ajerai irgi kažkiek dažo?
QUOTE(Odora @ 2010 08 04, 14:15)
ajerai siaip raso, kad sviesina, bet vienoj vietoj maciau, kad tamsina, tai gal klaida ten. O siaip rimtai, ar sviesina?
Dažyti tai ten nėra kam, nuoviras iš jų būtų toks balzganas.
Kiek man žinoma, tai ajerai šviesina truputį, todėl labai tinkami šviesiaplaukėms.Mano plaukai tamsūs, tai aš niekad vienais ajerais nesu skalavusi, tai negalėčiau to nei patvirtinti nei paneigti.
reiks tada ajerus bandyti, geriau jau tegu šviesina nei tamsina O vaistinėse parduodamos ajerų šaknys?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 04, 00:26)
kokios tautybes tos koleges? o ka cia per geliukas nuo melasmos? gal jau ir poveikis yra ?
Lietuvaites koleges Bendradarbei nuo saules paakiuose atsirado rudos demes, tai padariau geli is alijosiaus sulciu (pagrindas), AHA, hialiurono, agurku ekstrakto ir liepiau grieztai tepti tik vakare Bent mano akimis ziurint tai lyg paakiai atrodo pasvieseje, o gal as tik isivaizuoju kai ziuriu i ja
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 16:01)
reiks tada ajerus bandyti, geriau jau tegu šviesina nei tamsina O vaistinėse parduodamos ajerų šaknys?
Nu ir man dabar ziauriai prireike ajeru Turiu ramuneliu, tai mano riebioms saknims butu pats tas
o kaip jus tuos nuovirus darot? nes as kiek zinau sakstas zoliu uzpilamas saltu vandeniu (stikline) ir 20 min. virinama.tada vesinama. tik va kazkaip tingisi taip terliotis... kazi gal siaip galima tarkim arbatini sauksteli i puodeli, uzpilt verdanciu vandeniu, po kiek laiko nukost ir tada skalaut ? na bet tada jau bus ne nuoviras o uzpilas
Sveikos, gal galit pakomentuoti sampuno sudeti:
Aqua, Sorbitol, Sodium Lauroyl sarcosinate, coco-glucoside, glycerin oleate, caprylyl/capryl glucoside, lactic acid, limonene, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citrus medica limonum oil, linum usitatissimum extract, malva sylvestris extract
Paskutinieji ingredientai is sertiifkuotu ukiu. turi italiska AIAB bioeco sertifikata...
bet ko tais man tas trecias ingredientas nelabai graziai atrodo
Lauksiu komentaru
Kaina 16.50Lt, tai visai ir patraukli butu, tik neaisku kaip cia su tuo naturalumu..
Aqua, Sorbitol, Sodium Lauroyl sarcosinate, coco-glucoside, glycerin oleate, caprylyl/capryl glucoside, lactic acid, limonene, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citrus medica limonum oil, linum usitatissimum extract, malva sylvestris extract
Paskutinieji ingredientai is sertiifkuotu ukiu. turi italiska AIAB bioeco sertifikata...
bet ko tais man tas trecias ingredientas nelabai graziai atrodo
Lauksiu komentaru
Kaina 16.50Lt, tai visai ir patraukli butu, tik neaisku kaip cia su tuo naturalumu..
Merginos, padėkit.. Vakar miške man į viršutinį voką įkando ta mažytė musytė, na pas mus, ją vadina "moške" ir taaaaip akis sutino, visa raudona, užkritus. Kadangi šeštadienį man super grand gimtadienis, išgėriau Claritin'o, kuo dar būtų galima iš natūralių dalykų padėti sumažinti patinimą, nes mažai man ta tabletė tepadėjo, o turiu būti laaabai graži tą dieną