QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 03, 20:54)
Antras labai užstrigęs dalykas buvo straipsnyje apie danų mokslininkų vykdomą tyrimą, kodėl dabartiniai vaikai bręsta anksčiau. Be daugybės kitų versijų ir teorijų, įtariami yra lytinius hormonus pamėgdžiojantys ftalatai. Be to, tokį patį "pamėgdžiojimą" atlieka ir kai kurie natūralūs junginiai, pavyzdžiui, soja, arbatmedis ir levandos. Pastarieji du ypač nepageidaujamą poveikį turėjo berniukams.
Neramu ir man pasidarė...Aš saviškiams tarzanams vis įgėlimus, įkandimus, žaizdeles tai arbatmedžių, tai levandų EA pateplioju. Mažiukas neramiai miegodavo tai kambaryje levandos pagarindavau, į vonelę lašelį pildavau. Dabar nežinau...
QUOTE(sher @ 2010 08 04, 07:57)
i buteliuka nuo hidrolato tuscia ipilu truputi hidrolato kokio turiu ar aloe geli gal dar galima, ten ilasinu rozmarinu ea, silko is AZ, soju proteinu, kartais silikono is AZ truputi idedu, dar kartais
fitokeratinu iberiu, visko is akies po truputi kad tam kartui
sukratau ir ispurskiu saknis
Klausiau AN temoje, bet ir čia klausimą atkelsiu
Dar reikia patarimų
Ar pantenolis tirpsta vandenyje? O fitokeratinai? Labai pamėgau plaukams daryti įvairias namines kaukes ir tepti aliejus, po plovimo visada skalauju žolių nuovirais. Tai kaip man geriausia panaudoti pantenolį ir fitokeratinus?
Ar į kaukes (bet jos nusiplaus) ar į nuovirus (jie lieka ant plaukų)?Kuris pvz geriau būtų su aliejais , gal pantenolis? Dar turiu ir jūros šilko, tai tas tikrai bus tik į nuovirus dedamas, tipsta vandeny, tai jokių problemų
Patarkit
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 04, 08:16)
o kaip jus plaukus tais nuovirais skalaujat tieiog po plovimo perliejat, ir kokio stiprumo nuovira darytis
Taip po plovimo tiesiog perpilu plaukus nuoviru
Aš pilu maždaug 500-700 ml vandens, užverdu ir dedu po šaukštelį nekupina varnalėšų ir ajerų ir kokį kupiną šaukštą dilgėlių. Jei darau tik dilgėlių, tai tada jų dedu 2-3 šaukštus. Jei yra kokia problema, pvz slenka plaukai, tai varnalėšų dėti daugiau galima ir ne tik perlieti plaukus reiktų , bet ir įtrinti nuovirų šaknis.