QUOTE(Hibisco @ 2010 08 03, 15:45)
Turiu klausimą, ar propaguojate plaukų skalavimą nuovirais po plovimo??? Man labai patinka ramunėlių, bet nenoriu, kad plaukas priprastų, norėčiau kuo nors pakeisti karts nuo karto.. Gal esate ką įdomaus atradusios ?? Beje, mano plaukai labai sausi...
Aš skalauju plaukus nuovirais , bet tokiais etapais-1-2 mėn. skalauju, vėliau aptingstu , po to vėl prisimenu koks tai gėris plaukams ir vėl pradedu. Kadangi pas mus vanduo labai kietas, tai tie nuovirai kaip atgaiva mano plaukams, jie minkštesni, labiau blizga, geriau auga Aišku ne po 1-2 kartų Dažniausiai darau dilgėlių (lengviausia prisirinkti ) arba dilgėlių-ajerų -varnalėšų nuovirus. Kartais dedu ąžuolo žievės. Žodžiu įvairiai, nuo nuotaikos priklauso Dėl plaukų sausumo, tai tos žolelės neturėtų sausinti, nors ramunėlės, gal... Juk odą kiek sausina Jei esat šviesiaplaukė, tai ajerai jums labai tiktų, o ir kvapas .
kai prieš keletą sav. pamačiau čia Daddygirl plaukus , nepraleidžiu nė vieno plovimo be kokios naminės kaukės, aliejuko ir nuoviro NORIU tokių plaukų, nors žinau, kad tai tik svajonė