Sveikos
Šiaip ne taip sugebėjau jus pasivyti...natūralios pleputės
Žiūriu jau ir naujų kabliukų atsirado, gerai, kad mano spintelė dabar užgrūsta ir nieko nereikia, nes sąrašą tuoj būtų galima papildyti
Prieš atostogas pasilepinau ir aš pas Elytę...super
Užtrukau 2 val
, bet buvo nuostabu, išėjau su drebančiom rankom iš malonumo
Supratau, kad mano odai labai patinka ir tinka molis+jogurtas+šalavijų ea. Tiesiog nuskaistėja akyse
Ir dar supratau, kad tikrai apsilankysiu
Iš Argital parinkom man našlaičių kremuką, dar gavau dovanu plaukų balzamo, rožių kremuko, argitulbo. Beje, mačiau, kad apie pastąrajį diskotavot. Man ta košelė greitam panaudojimui patinka arba jeigu jaučiu, kad kyla koks nedorėlis tiesiog patepu ta košele ir jį nudžiovina
Apskritai prieš Elytę apie Argital tik skaičiau jūsų atsiliepimus, tai ši kosmetika kaip ir Dr.Hauschka tikrai sužavėjo, natūralūs kvapai, maloni tekstūra. Planuose yra žalio molio ir prausiklio pirkimas
Labai noriu padėkoti mergaitėms už pasidalintas mintis apie Vokietijos eko parduotuvėles
Tikrai buvau nustebinta, kai mažam miestelį radau nemažą eko parduotuvėlę, tiek kosmetikos, tiek maisto. Kaip sakant, tikras rojus mūsų būreliui
Dar mano apsilankymo metu buvo ir nuolaidų, pvz, Weledos rozmarinų šampūnas kainavo 4 eurus. Žodžiu, dėjau dėjau į krepšelį, o MB tik skaičiavo su mašinėle
Po Saturos, DG pasakojimų buvau susižavėjus natūraliom kempinėm. Kroatijoje aptikau tokių kempinių, fainuolės, bet jau kainos-kosminės
Nekilo ranka už tokį daiktą mokėti virš 50lt
Čia visur tokios kainos? Kiek lt kainuoja?
Na ir kolkas vienas atsiliepimas:
Weleda rožių lengvas veido šveitiklis-prausiklis. Pirkau jį panaudoti kaip veido šveitiklį, būtent norėjau labai švelnaus. Grūdeliai panašaus stamumo kaip ir CC, tik pati konsistencija ne tokia aliejinga ir riebi. Veido oda nušvelnėja, nesausina, beto kvepia lygiai taip pat kaip ir rožių kaukė. Tūbelė nedidelė (vos 30ml), bet man ilgam užteks
Apskritai, šveitiklių veidui nenaudoju, bet po apsilankymo pas Elytę, nusprendžiau suteikti jiems šansą. Nors Elytė naudojo Argital šveitiklį, labai švelniais sukamaisiais judesiais, bet užtat jokio grubaus šveitimo nebuvo. Tai man svarbiausia