QUOTE(Hibisco @ 2010 08 02, 15:44)
Jau taip nuo SM atitrukus buvau, tai turesiu grazaus darbelio jus pasivyti ir visas naujoves suzinoti
ką gero nuveikei, patyrei, sužinojai? Sveika sugrįžusi, malonu matyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 02, 16:31)
as turbut kad smulkinciau ir itraukas daryciau..
tai idomu, kas butu jei jas palaikyt vandeny, gal vel suskystetu? tik kazin ar tai sumazintu ju kibuma
jei nemegsti kramtyt kaip kramtoma ir nepasiteisins kaukese, gali sunaudot i desertus (pvz turkiskus ledus ar turkish delight pasigamint )
maniskis neturi tokio kvapo turi kazkoki, bet akyciau net silpnesni nei moringa aliejaus. o kokios spalvos? mano geltonas.
tai idomu, kas butu jei jas palaikyt vandeny, gal vel suskystetu? tik kazin ar tai sumazintu ju kibuma
jei nemegsti kramtyt kaip kramtoma ir nepasiteisins kaukese, gali sunaudot i desertus (pvz turkiskus ledus ar turkish delight pasigamint )
maniskis neturi tokio kvapo turi kazkoki, bet akyciau net silpnesni nei moringa aliejaus. o kokios spalvos? mano geltonas.
idėja - bandysiu šituos variantus, išskyrus maistą O ištraukas kame? Alkoholio pagrindu, aliejuje?? Šiandien kramčiau aš chios ašaras, visai nieko ir vietoje dantų išvalymo
na na, taip ir įsivaizduoju save gaminančią liokumą
mano irgi gelsvas. Nerandu jo dabar, reiškia, vakar tvarkiausi Už moringų kvapas silpnesnis, bet kopūstu atsiduoda.... Šiaip tai skirtingi gamintojai, gali būti, kad kvapai varijuoja natūraliai. Man toks papuolė iš AZ
QUOTE(ernesin @ 2010 08 02, 17:18)
A ne tu ten kartais buvai išvykusi pagyventi nuo civilizacijos atokiau?
ne, ten Dailus kvietkelis civilizacijos atsisakė