QUOTE(Satura @ 2010 08 02, 07:00)
idomus Tavo eksperimentai.
mane dervos visada zavi, kai pamatau, kokia 20-30 visokiausiu.. bet visada atsispiriu pagundai jas pirkti, nes, man atrodo, jos labai ne 'user friendly'
tai nieko patart, gaila, negaliu, nes neturiu patirties.
as turbut kad smulkinciau ir itraukas daryciau..
sitos asaros is pradziu buna skystos, tik paskui isdziovinamos sauleje.. tai idomu, kas butu jei jas palaikyt vandeny, gal vel suskystetu? tik kazin ar tai sumazintu ju kibuma
jei nemegsti kramtyt kaip kramtoma ir nepasiteisins kaukese, gali sunaudot i desertus (pvz turkiskus ledus ar turkish delight pasigamint )
QUOTE(Satura @ 2010 08 02, 07:55)
brangusis brokolių aliejus. Merginos, stebuklų nebūna. Tikiu, kad jo išeiga maža, tas ir kainoje atsispindi, bet kvapelis jo kopūstiškas, vieno naudoti dėl specifinio kvapo nesinorėtų.... Gerai, kad po šampūno gamybos jo liko mažai
maniskis neturi tokio kvapo turi kazkoki, bet akyciau net silpnesni nei moringa aliejaus. o kokios spalvos? mano geltonas.
QUOTE(Satura @ 2010 08 02, 11:47)
tiesa, greitai bus metai mano eksperimentui su bičių pikiu. Pasigaminau jo ištrauką degtinėje ir likau patenkinta. Alkoholis labai nušvelnėjo, įgavo skanų kvapą, naudoju dezinfekcijai. Šiemet tikriausiai vėl gaminsiu
as gaminausi pries kelis metus. patiko naudoti, dar ir dabar siek tiek turiu. bet, o varge, gamybos net prisimint nenoriu ir nieks neikalbes vel tuo uzsiimt
gal gera buda zinai? kad visi nudojami indai ir irankiai nenuplaunami neapsinestu
QUOTE(agnuta @ 2010 08 02, 13:32)
Vakar ir aš išsitraukiau aviečių miltelius, prisiskaičius Daddygirl atsiliepimų Nors Daddygirl rašė, kad jai vieni pasirodė per stiprūs savo poveikiu, bet aš vis tik surizikavau ir nusižiūrėjus nuo jos sumaišiau su alijošiaus geliu. Atrodžiau, kaip kokia uogiene išsimozojus O kaip skaniai kvepia Žodžiu, man tai patiko Šiek tiek pagriaužė, kur kokių spuogelių būta, bet ryte tos vietos atrodė apgijusios, oda paskaistėjus, tikrai
Ir pagaliau pasigaminau kondicionierių plaukams (ačiū Rkatytei ) pagal kažkada Daddygirl įdėta receptą, kurį čia prareklamavo Rkatyte Regis pavyko Ryt bandysiu, tikiuosi, kad patiks
Ir pagaliau pasigaminau kondicionierių plaukams (ačiū Rkatytei ) pagal kažkada Daddygirl įdėta receptą, kurį čia prareklamavo Rkatyte Regis pavyko Ryt bandysiu, tikiuosi, kad patiks
kaip as myliu tuos miltelius dabar! visas tris rusis kaip as galejau gyvent be vaisiu milteliu ir ju kvapu?! mano visos kaukes iki siol dvokdavo, tai dabar as kaifuoju
eisiu ir as siandien gamint. PAGALIAU tikiuoi bus lengvesnis projektas nei sampunas