QUOTE(Honey @ 2010 07 27, 16:42)
Man irgi avietiniai labai patiko, net labiau negu mango. Nors, aišku, jų paskirtis skirtinga, bet vis tiek aviečių kažkaip labiau "veikiantys" pasirodė. Kokią kaukę dareisi? Nes aš kol kas tik tą avietinę košelę ir teplioju.
Tai mėgink virintą vandenį arba mineralinį
Aš jau seniai neprausiu veido su vandentiekio vandeniu, nes paskui galiu odą gabalais lupt, taip nupleiskanoja. Nežinau, kaip MB geria tą vandenį ir jam skanu, man toks geležies jausmas burnoj nuo jo palieka
Žinokit bandžiau ir taip, net į sporto klubą nešdavausi du butelius vandens, vieną gėrimui, kitą veidui - įdomiai turėjau atrodyti
bet vis tiek neina taip išsisaugoti... Nors vis tiek teks grįžti prie to vargo, kad tik geriau būtų su veidu, nes dėl tų spuogų tai puse gyvenimo džiaugsmo dingsta
aišku, tokios čia bėdos, kol nėra didesnių, bet kiekvienai turbūt suprantama, koks džiaugsmas atsikelti kas rytą vis su nauju "gražuoliu", geru guzu kur ant veido...
Diva
gerą mintį pametėjo, gal paviešinam savo TOP 5-tukus, 10 -tukus ar pan., geriausių natūralių priemonių, išbandytų savo kailiu, plaukais ir t.t.?
O aš dar pasiguosiu, nes daugiau nelabai kas supranta
neseniai tvarkė mano PC, buvau sudėjusį į vieną didelį aplankalą viską, ką BŪTINA palikti kompiuteryje, perrašant windows'us ir ką jūs manote... Viskas liko išskyrus mano gausybę failų su susisteminta informacija iš gausybės senų ir naujų NKG temų, kai susivokiau, kad nieko nebeturiu - ašaros susitvenkė