žadėta istorija apie dervą. Gal kas mane paprotins, ką ne taip dariau
nusipirkau KN
Chios ašarų. Daugiausiai dėl to, kad planavau kramtyti vietoj kramtomos gumos (spėkit, ar kramčiau reguliariai kasdien
) Ačiū Divai:)
, pasiekė mane grūstuvė, ko gyvenime nesu turėjusi, nusprendžiau pora tokių ašarų pašaldyti kameroje, sutrinti į miltelius ir įmaišyti į veido kaukę.
dariau taip du kartus ir abu kartus naudojau Argitalio molio paruoštukus - scrubą ir Argitubą. Šiaip pritariu, ką apie tą mastiką rašo KN: gaivina, dezinfekuoja odą, ją skaistina. Sutrinti ir į kaukę įmaišyti miltukai man kažkuo alkoholišku kvepėjo, bet dervos yra specifinės, matyt taip ir turi būti.
nesėkmės prasidėjo, kai atėjo laikas pirmąkart kaukę nuo veido nukrapštyti. Pagrindinė masė nusiplovė neblogai, bet aš kai nieko bloga nematau, jei molio ir ant smilkinių papuola, nelabai ir saugojau, kad kaukės ten nepakliūtų. O varge vargeli
Imu, dervos gabaliukai į plaukus įsikabinę ir niekaip nenusiima
Bandžiau juos nutirpdyti su Laveros pieneliu (koks
tolkas dar šitaip intensyviai po kaukės su pieneliu praustis?
), šukavau su šepečiu, šukom visomis kryptimis ir faktiškai jau mačiau save su irokėzo šukuosena, jei nepasiseks.... Kažkaip iššukavau.
užsispyrimo man netrūksta, tai kitą dieną vėl kartoju tą patį ir bandau padaryti dar geriau. Kadangi man tie dervos milteliai kaukėje lyg lipo į krūvą, gumulavosi, kameroje kelias chios ašaras palaikiau gerokai ilgiau ir vėl sutryniau, įmaišiau į kaukę. Šįsyk, nesėkmės pamokyta, jau dėjausi kibų plaukų lankelį ir saugojau smilkinius.
ir ką jūs sau manot? Iš indėniškų šukuosenų pasvaičiojimų teko persikelti į Paryžių. Tiesiog prisiminiau kažkokį seną literatūros kūrinį, kaip motina ir dukra dėl vieno vyro simpatijų konkuravo. Dukra - jaunyste ir šviežumu, o motina - įtaikymu į to meto grožio standartus, nes rašytojas rašė, kad ji skuto veidą, kad ant jo nebūtų nė plaukelio ir jis iš lygumo net blizgėjo
ta derva - mažytės jos smiltelės, aplipo ant veido esančius plaukelius
Na niekad nemaniau, kad esu tookia plaukuota
Ir vėl ėjo Laveros pienelis į trasą, dervos gumulėliai nuiminėjami pirštais - visiškai rankiniu mechaniniu būdu.
abu vakarus po kaukės buvo ramu, nes tokia buvau užsiėmusi savim, kad ne tas žodis
kas dar kosmetinėms reikmėms naudojat dervas ir kokiais pavidalais? Ištraukas gal darot? Laikot trumpai? Man įdomu, kaži, kurioje vietoje aš paslydau?