"užsifiksuoju" šioje vietoje
Spėjau senąją temą perskaityti, paskui imsiuos šitos
[quote=Babi*,2010 07 24, 11:29]
Satura, o jei į šampūną įpylus vandens, jis nepasidarys normalus? [/quote]
per atostogas dėl to AZ džiaugsmo nesukau sau galvos - įdėjau į šaldytuvą ir pamiršau. Nežinau, ką darysiu, daug ko išmečiau, gal ir šitą mesiu, jei neprigis kaip kaukė. Skiesti jį nežinau kaip, nes visas buteliukas prigrūstas košės - pirmiausiai ją iškrapštyti į kokį dubenį reikėtų, bet kažkaip tinginys dabar užėjo ant gamybų
[quote=Dolphin,2010 07 24, 12:18]
Čia tik man vienai juokinga?
"kas liecia cukraus pasta, nemanau, kad vaskai labai jau skiriasi naturalumu, juk vaskas ir yra vaskas, jam nereik daug konservantu, kad jis laikytusi.
"
[/quote]
Dolphin, na bet ot trenkta moteriškė. Dar neperskaičiau, kokio iš jos atsakymo vėl sulaukei, bet čia pamąstymui naftinio depiliacinio vaško pirmasis ingredientas PEG-3 Dirosinate. Tai žinoma, kuo gi skirias tie vaškai tarpusavyje...
[quote=Mytis,2010 07 25, 22:40]
Labas. Aš šiokia tokia medikė (tik ne dermatologė), tai graužė, graužė sąžinė, [/quote]
sveika prisijungusi Linkiu, kad dažniau sąžinė pagraužtų ir dažniau pasisakytum
[quote=pilveliukas,2010 07 26, 13:28]
mano veidas megsta brangius produktus
[/quote]
Čampakas gali ir atsidėti iki šalto metų laiko - niekaip negali žinoti, kaip tavo odai tuomet susišvies
[quote=Etama,2010 07 26, 19:39]
Siaip manau labai patogu butu susipilti i seno tuso tubele ir kas vakara tepliotis
[/quote]
kol atplausi tu tą tūbelę...Aš bandžiau - mirkiau, ploviau, bet man atrodo, kad nelabai apsimoka tas vargas. Nebent kokį refilą, kur aiškiai matosi, kiek kur ir ko liko
[quote=_Pandora_,2010 07 26, 20:33]
ziuriu-paduoda man Argital'io Argiltuba [/quote]
man įdomu, kaip jis tau veikia? Man jis tik kaip bazė, mėginuką turiu, o pilno tai ir nepirkčiau
[quote=eglute82,2010 07 26, 23:09]
Is pradziu galvojau, kad sakes man, kaip reikes sunaudoti 8 parsisiustus vienetus
[/quote]
klausykite, kolege, na bet ir užsipirkimas
[quote=eglute82,2010 07 26, 23:16]
Saturele koki cia krema-seruma giri is Nimfali, praleidau pavadinima per tiek puslapiu [/quote]
šitas
[quote=Diva:),2010 07 27, 09:43]
Tik kai isdziuna man nelieka to slapio silko efekto-Satura rase,kad jai net alkunes jauciasi, nu gal as mazai issitepiau..
[/quote]
tu žinai, manau, kad dėl to, jog nemažai jo tepu - jau aiškiai matosi, kaip nusinaudojo. Nes bemozojant jis man net baltas tampa, o paskui susigeria. Tai pabandyk tiesiog sausesnėms vietoms jo dėti daugiau
[quote=Summer-In-Paris,2010 07 27, 09:52]
Ar yra kokių kremų-gelių jaunai odai, iš natūralių? Kad nebūtų prifarširuota anti-aging sudedamųjų dalių. [/quote]
Nimfali Emeraude tokį labai paprastą geliuką turėjo. Ar tebeturi, Vergine reiktų klausti
[quote=eglute82,2010 07 27, 10:48]
Man idomu tas su berzais ir dar kazkuo, kuris veida nuskaistino
[/quote]
tas linkas, kur įdėjau, yra beržų sulos pagrindu. O veidą Diva:) nusiskaistino su AquaBio, jei neklystu
[quote=TekilaSunrise,2010 07 27, 10:48]
Turiu klausimą - gal jūsų MB yra atradę kokią labai gerą natūralią plaukų želė?
[/quote]
neabejotina lyderė ir numeris 1, kartojama jau kažkelintą kartą ir pasmerkta būti perkama vėl ir vėl - Logona Mann Haar Gel tūbelėje