QUOTE(weemee @ 2010 07 28, 21:37)
gal merginos kokių žino gerų, kurie galėtų padėti susitvarkyti mano riebiems plaukams?
Dr. Hauschka su citrinom ir nasturtom, Druide "Purity", Lavera su citrinom.
QUOTE(Etama @ 2010 07 28, 23:05)
I urtekramo balzama lasinau silko ir per ~savaite prarugo, issove
QUOTE(ernesin @ 2010 07 29, 00:13)
Čia Urtekram gal neverta lyginti, jo ten daug kas merginoms rūgsta
Va būtent, aš irgi turėjau surūgusį lygioj vietoj - įprastai vonioj laikiau, kaip ir visus kitus šampūnus (vonios durys dažniausiai atviros, tai tikrai ne nuo karščio ar drėgmės surūgo, vis man paranoja, kad uždaryta vonia prapelys
).
QUOTE(ashtri @ 2010 07 29, 17:17)
51 Lt berods už 50 ml, bet Stepone nuspilt gali norimą kiekį
Man reikia kremo su ežiuole
Tikrai bandysiu mėginuką gauti, beliko keli mililitrai maniškio cinko-našlaitės mišinuko
Šiandien išsitraukiau pamirštąjį Suki purifying serumą, nugis patinka man jis vis dar
Maloniai akimirksniu susigeria ir tikrai oda mažiau blizga per dieną. Panaudosiu jaučiu dabar kasdien, gal dar koks stebuklas nutiks
Naudojau praėjusį rudenį gal 3 mėnesius ar ilgiau, tai tik pusę iš 15 ml sunaudojau. Labai ekonomiškas, net negaila, kad toks brangus, nes ilgam užtenka.
Dar, manau, kad tuoj pradėsiu garsiai šaukti apie Lavera mangų kondicionierių - kolkas labai fainas po poros kartų
Dėl kvapo seniai svaigstu, bet va plauką kaip maloniai pridrėkina, kaip gražiai banguojasi tada jie
Ir visiškai neapsunkina plauko. Pagaliau išmokau apsieiti su arbatiniu šaukšteliu kondicionieriaus. Dar neseniai tepdavau saujom