Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 07 30, 17:10)
Kas yra paningas, atsiprasau smile.gif Jo, pasiliejes, gaila, norejau, kad judesis gautusi, o modelis begiot atsisake.

paningas tai kai objektas ryskus, o fonas pasieliejes, taip papbreziant judejima. jis isgaunamas su siek tiek ilgesniu islaikymu objekta sekant su fotoaparatu. pati nedariau to, tai tiksliai smulkmenu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 30, 16:40)
paningas tai kai objektas ryskus, o fonas pasieliejes, taip papbreziant judejima. jis isgaunamas su siek tiek ilgesniu islaikymu objekta sekant su fotoaparatu. pati nedariau to, tai tiksliai smulkmenu nezinau smile.gif

Aciu.As taip ir bandziau, bet blynas prisvilo.
Atsakyti
Alabama, as irgi bandziau, gal tiksliau netycia man gavosi kazkas panasaus i panninga, tik tavo nuotraukoj judesys dinamiskesnis pagautas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 30, 18:06)
Alabama, as irgi bandziau, gal tiksliau netycia man gavosi kazkas panasaus i panninga, tik tavo nuotraukoj judesys dinamiskesnis pagautas  mirksiukas.gif

nu sitam judesiui tai per mazai erdves smile.gif nors faina mintis su tais burbulais smile.gif bet spalvos tai rekiancios, ka cia darei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 30, 16:12)
nu sitam judesiui tai per mazai erdves smile.gif nors faina mintis su tais burbulais smile.gif bet spalvos tai rekiancios, ka cia darei?smile.gif

I spalvas nekreipkit demesio, as tik ideja norejau parodyt.... cia vis mokausi susidraugauti su PS, bandziau curves lankstyti, zodziu.....

Papildyta:
Va is tos pacios burbulu serijos dar vienas kadras ....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 30, 18:23)
I spalvas nekreipkit demesio, as tik ideja norejau parodyt.... cia vis mokausi susidraugauti su PS, bandziau curves lankstyti, zodziu.....

nu cia irgi laaabai suspausta. bent jau bandyciau pritupt, tada priesais i gili atsirastu erdves
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 30, 16:26)
nu cia irgi laaabai suspausta. bent jau bandyciau pritupt, tada priesais i gili atsirastu erdves

Taip, reikejo pritupt..... aciu uz pastaba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 30, 17:06)
Alabama, as irgi bandziau, gal tiksliau netycia man gavosi kazkas panasaus i panninga, tik tavo nuotraukoj judesys dinamiskesnis pagautas  mirksiukas.gif
user posted image

O as vedziau fotika paskui vaika, tik gal pakiso koja zumas-per toli buvau.Patiko man, bandysiu dar gaudyt.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 15:11)
Ai keliu as viena buitiakine-seimynine. kad nebuciau nemandagi, tik pliurpti ir nieko nedeti...

man patinka, si nuotrauka. grazios spalvos, kompozicija bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 07 30, 15:52)
šita gal geriau?

man sita tikrai geriau.
Atsakyti
keliu viena nuotraukele, butu idomu suzinoti Jusu nuomene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 07 30, 21:10)

Man ziurisi - emocinga. Is vis mane kabina j/b nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 15:11)
nieko nedeti...

sita labai!
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 07 30, 16:53)
Sita nuostabi, kokios akeles smile.gif
Baisu net ir rodyt, bet siandien pabandziau beganti vaika fotografuot ir stai kas gavosi.

sita irgi smagi, tik jei berniukas butu ryskus...
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 07 30, 23:10)

gal kiek sviesesnes noretusi g.gif
Atsakyti