Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2010 07 30, 13:33)
Tai va va, kazkaip issivaizdavau kad brangiau nei fotikas objektyvas toks turi kainuot, bet kai paziurejau tai gan normaliai kainuoja...
kai pirkau nikona gavau pamokele ju akademijoje, tai to destancio vyruko klausiau koki objektyva rekomenduotu (poreikis labiau vaikiuka fotografuot smile.gif ) jis rekomendavo 35mm f 1.8.. aiskino kad tie mm kazkaip dauginasi,tai realiai atitinka kaip 55.. na kazkaip taip. tai turbut reikia pabandyt pradziai issinuomot keliom dienom ir tada jau paziuret kokie skirtumai ir kas labiau patinka...
Aciu AKASHA! Tiksliai, lygiai per viduri visur horizontas  doh.gif

na del 35mm as irgi masciau, tasiau paziurejus, kad is arciau fotkinant tas platesnis kampas siek tiek kraipo veidus, tai susilaikiau... idealiausi mm portretas(gi vistiek ne vien vaika fotkinsi) prasideda nuo 80mm.. 50 ir taip per mazai ant nikono...

QUOTE(rarity @ 2010 07 30, 13:39)
Na, man kažkaip ta kalva horizonte kaip tik tokio cinkelio duoda wink.gif Nieko nenoriu aš šitoje foto keisti - nebent, kad būčiau iš toliau fotkinusi.  O jb pilkokas tikrai, reikėtų dar padirbėti.

O kas tau? Ko nefotografuoji?  4u.gif 
Kad jau parašei ne į temą tai ir aš ne į temą pasisakysiu - absoliučiai nesuprantu šio indo paskirties - du metai guli nenaudojamas wink.gif

Na jei nieko nekeistum tai ir gerai 4u.gif Cia zinai, kiekvienam kitaip... O kad tau patinka tavo darbas ir nieko nenoretum keisti, tai dar geriau thumbup.gif

Ai keliu as viena buitiakine-seimynine. kad nebuciau nemandagi, tik pliurpti ir nieko nedeti...
user posted image
Atsakyti
Reikia pagalbos, komentarų - ar labai nenatūraliai atrodo? Ta prasme ar pati poza kliūnam, atstumia bežiūrint?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 07 30, 15:39)
Reikia pagalbos, komentarų - ar labai nenatūraliai atrodo? Ta prasme ar pati poza kliūnam, atstumia bežiūrint?

Bent jau man poza nekliuva... Labiau kliuva centravimas... kirpciau siek tiek desines... Siaip kampas gana keistas, bet ziurisi... o siaip dar labai noretusi merginos akiu i ziurova nukreiptu....
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 07 29, 21:06)
Beje, "skauda"tai tikrai bent man labai perteikia, kad skauda.... ir gal net nereikia tamsesnes?... na man labai graziai ziurisi..

Aciu smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 10:21)
Tamsumo cia tikrai uztenka ir kardas ziurisi ir nuotaika perteikta... mane tik vienas dalykas blasko, tai mirguliuojantis fonas...

Sutinku, mane irgi tas fonas blasko.....
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 30, 11:33)
nu nzn nzn.. bet man tamsus veidai tai tikrai negrazu cia. gi emocija ir skausmas ir turi isrysketi per veidus, o ne per ta tamsuma. man nesiziuri tokie juodi veidai, norisi ju graziu aiskiu

Dekoju uz nuomone, zodziu reik mokytis, mokytis, ir dar karta mokytis smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 13:11)
Ai keliu as viena buitiakine-seimynine. kad nebuciau nemandagi, tik pliurpti ir nieko nedeti...

garzus kadras, kompozicija liuks, mano akiai rankos tecio ir dukros salia viena kitos graziai ziurisi smile.gif

Pratesiant WB tema, jus visur kur beeitumet fotorafuoti, vis kaskart ir nussistatinejate custom WB? Skaiciau kad baltas lapas lyg negerai, nustatinejant, geriau pilkas... visia galva susisuko doh.gif kuom jus naudojates? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 liepos 2010 - 15:06
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 14:42)
Bent jau man poza nekliuva... Labiau kliuva centravimas... kirpciau siek tiek desines... Siaip kampas gana keistas, bet ziurisi... o siaip dar labai noretusi merginos akiu i ziurova nukreiptu....

šita gal geriau?
user posted image
Atsakyti
Airv, antra mano galva, geresne nuotrauka
Pirmoje man mergina atrodo lyg su viena koja butu, noretusi, kad kitos kojos bent peda islidus kazkiek butu, as turbut labiau norciau desines puses platesneses, kad labiau palydet jos zvilgzni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 liepos 2010 - 15:05
QUOTE(Akasha @ 2010 07 30, 14:11)

Sita nuostabi, kokios akeles smile.gif

Baisu net ir rodyt, bet siandien pabandziau beganti vaika fotografuot ir stai kas gavosi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 30, 16:53)
Sita nuostabi, kokios akeles smile.gif
Baisu net ir rodyt, bet siandien pabandziau beganti vaika fotografuot ir stai kas gavosi.

cia jau kaip ir paningas smile.gif bet tada turetu vaikas buti visas ryskus, o dabar pasiliejes.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 30, 16:03)
cia jau kaip ir paningas smile.gif bet tada turetu vaikas buti visas ryskus, o dabar pasiliejes.

Kas yra paningas, atsiprasau smile.gif Jo, pasiliejes, gaila, norejau, kad judesis gautusi, o modelis begiot atsisake.
Atsakyti
airv, man antroji geriau žiūrisi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 30, 15:10)
Kas yra paningas, atsiprasau smile.gif Jo, pasiliejes, gaila, norejau, kad judesis gautusi, o modelis begiot atsisake.

va puikiausias paningo pavyzdys, kai uzfiksuotas judesys, bet pats objektas lieka ryskus wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 30, 16:32)
va puikiausias paningo pavyzdys, kai uzfiksuotas judesys, bet pats objektas lieka ryskus wink.gif

As pasistengsiu:)
Atsakyti