QUOTE(Cheles @ 2010 07 30, 13:33)
Tai va va, kazkaip issivaizdavau kad brangiau nei fotikas objektyvas toks turi kainuot, bet kai paziurejau tai gan normaliai kainuoja...
kai pirkau nikona gavau pamokele ju akademijoje, tai to destancio vyruko klausiau koki objektyva rekomenduotu (poreikis labiau vaikiuka fotografuot ) jis rekomendavo 35mm f 1.8.. aiskino kad tie mm kazkaip dauginasi,tai realiai atitinka kaip 55.. na kazkaip taip. tai turbut reikia pabandyt pradziai issinuomot keliom dienom ir tada jau paziuret kokie skirtumai ir kas labiau patinka...
Aciu AKASHA! Tiksliai, lygiai per viduri visur horizontas
kai pirkau nikona gavau pamokele ju akademijoje, tai to destancio vyruko klausiau koki objektyva rekomenduotu (poreikis labiau vaikiuka fotografuot ) jis rekomendavo 35mm f 1.8.. aiskino kad tie mm kazkaip dauginasi,tai realiai atitinka kaip 55.. na kazkaip taip. tai turbut reikia pabandyt pradziai issinuomot keliom dienom ir tada jau paziuret kokie skirtumai ir kas labiau patinka...
Aciu AKASHA! Tiksliai, lygiai per viduri visur horizontas
na del 35mm as irgi masciau, tasiau paziurejus, kad is arciau fotkinant tas platesnis kampas siek tiek kraipo veidus, tai susilaikiau... idealiausi mm portretas(gi vistiek ne vien vaika fotkinsi) prasideda nuo 80mm.. 50 ir taip per mazai ant nikono...
QUOTE(rarity @ 2010 07 30, 13:39)
Na, man kažkaip ta kalva horizonte kaip tik tokio cinkelio duoda Nieko nenoriu aš šitoje foto keisti - nebent, kad būčiau iš toliau fotkinusi. O jb pilkokas tikrai, reikėtų dar padirbėti.
O kas tau? Ko nefotografuoji?
Kad jau parašei ne į temą tai ir aš ne į temą pasisakysiu - absoliučiai nesuprantu šio indo paskirties - du metai guli nenaudojamas
O kas tau? Ko nefotografuoji?
Kad jau parašei ne į temą tai ir aš ne į temą pasisakysiu - absoliučiai nesuprantu šio indo paskirties - du metai guli nenaudojamas
Na jei nieko nekeistum tai ir gerai Cia zinai, kiekvienam kitaip... O kad tau patinka tavo darbas ir nieko nenoretum keisti, tai dar geriau
Ai keliu as viena buitiakine-seimynine. kad nebuciau nemandagi, tik pliurpti ir nieko nedeti...