QUOTE(rarity @ 2010 07 29, 21:21)
Ačiū
Man ta petnešėlė kažkaip nekliūna
Yra tų kadrų
Na labai faina vieta radai fotkinimui, modeliukas irgi liuks... Si sesija, tai man labai... pirmoje psakiska merginos emocija... del horizonto suprantu, kad ten ale nelygi vieta, bet erzina tas kreivumas... gal reikejo paieskoti, kazkaip kitaip pasisukti, kad nebutu tu kalvu... trecia irgi labai liuks ziurisi... paskutinej nepatinka, tas jb vertimas.... pan kaip jb per sviesi per mazai kontrasto...
QUOTE(Cheles @ 2010 07 29, 22:16)
sveikos, paskaitau paskaitau jus, bet nd vis nepabaigiu, tai ir komentuot nedrystu...
Bet i ta rugiu/pievu tema kelias parodyt noreciau:
visai pradziamoksle dar, tai butu smagu patarimus, pastabas paskaityti
Visai smagus kadrai, ryskumas liuks... Is technines puses kiek kliuva, kad horizontas per viduri... pirmoje mergina i sona norisi traukti... bet siaip labai gerai...
QUOTE(dosa @ 2010 07 29, 22:35)
Merginos, noreciau nuomoniu del sio kadro, pati abejoju del kontrasto, gal tamsi kiek, bet man norejosi tamsesnes kad atspindetu nuotaika
skauda
kazko per flickr keliant issviesejo, mano kompe jinai tamsesne...
Tamsumo cia tikrai uztenka ir kardas ziurisi ir nuotaika perteikta... mane tik vienas dalykas blasko, tai mirguliuojantis fonas...
QUOTE(pupshe @ 2010 07 29, 22:49)
Įkėliau šią foto, nes noriu jūsų paklausti, gal žinote ką aš darau ne taip, kad man joje žolės spalva kažkiokia nenatūrali gavosi, kažkokia per ryški, per daug salotinė. Ir pastebėjau, kad daugumoj mano foto žalia spalva gaunasi tokia per žalia
Fotografuoju su Pentax K-x 18-55mm
Zoles spalvos intensyvumas labai priklauso nuo apsvietimo(siuo atveju saulutes intensyvumo.... reikejo didinti islaikyma... Siaip nikono spalvos man labiau patinka, nes jos siltesnes.... Pas mane yra vienas kadras, kur zoje saulytes apsviesta tai tokia labai ryski ir intensyvi spalva, bet kur jau seselyje, tai net labai naturali.... Jei turi raw failiuka, bandyk expozicija dirbtinai pamazinti ir paziurek, kaip pasikeis spalvyte... O po to papasakok, kaip sekesi...
As cia prikomentavau, bet pati nelabai turiu ka parodyti
Paskutinem dienom, kazkoks stilius... Na nieko, savaitgalis arteja, gal vel pagaus ikvepimas....